reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej Dziewczyny!!!

Zycze Wam bardzo niezwyklych Świąt Bożego Narodzenia. W tym roku na pewno takie będą - nasze mysli krążą wokół naszych dzieciaczkow. Bardziej rodzinnie juz byc nie moze :D
A tak poza tym - pamiętajcie też o sobie, swoich mężczyznach, którzy za trwanie przy nas zasługują na 1627465264385 całusków.

Wszystkiego dobrego, pięknego i magicznego.....

reklama
Czesc dziewczynki!!!!
Jak tam po swietach? w czasie swiat strona nie dzialala u mnie, bo za kazdym razem nie chciala sie otwierac. U was tez tak bylo?
Dziewczynki ja malo jadlam, bo jakos jeszcze apetytu nie mam. Cos malo jem, a jak tam wasze apetyty?

Mi stronka też nie działała .... ale może teraz już wszystko będzie dobrze:-)
Co do apetytu to aż za bardzo mi teraz dopisuje i tyję w oczach w nic sie nie mieszcze... i humorek też mam jakiś taki zły ale pewnie jutro mi przejdzie :-) pozdrawiam

hej - ja mialam swieta takie nudnawe. A teraz jestem chora i siedze w domku.
Na poprawe humoru poszlam do sklepu i kupilam sobie kremiki na rozstepy :-)

Witajcie po swietach!!! :p
Wlasnie zaczal mi sie dzien czwartego miesiaca. Czuje sie juz duzo lepiej niz na poczatku ciazy. Nareszcie przeszly mdlosci i okropne zmeczenie. Brzuszek juz mi urosl sporo. Nie mieszcze sie juz w zadne spodnie sprzed ciazy. Wam tez tak urosly brzuszki???????
Usg mam dopiero lutego. Zazdroszce Wam, ze juz widzialyscie swoje malenstwa.
Caluje Was mocno mamusie. :p

Kochana Maniu a jak tam z twoim apetytem, bo z tego co wiem o tobie to jestes mojego wzrostu i chudzierlak z ciebie jak i ze mnie. Czy to sie juz zmienia. Ja caly czas stoje z waga i nie mam zabardzo apetytu.

Cześć dziewczyny!Ja tak między domkiem a szpitalem teraz kursuję,nawadniają mnie.Straciłam 9 kilo.Ważę teraz 61 kl. i w ciąż mam mdłości i wymioty :oops: czyli ciągle chudne :? Słabiutka już jestem,słabiutka :cry: Ale pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie !

Trzymaj się Żabko .... przykro mi, że się tak slabo czujesz ale mam nadzieję, że niedługo wszystko co złe minie - ściskam mocno i serdecznie

CZesc Babeczki!!!
no i po Swietach :wink: mi jak zwykle placzliwie bylo w te dni bo caaaala rodzinka za oceanem a my tu sobie we trojeczke a za rok we czworeczke :lol: hmm...to niesamowite mam rodzine :lol: :lol: swoja mala rodzine :lol: :lol:
co do jedzenia to wcinam za trzech ale nie tyje :roll: myslalam ze tym razem bedzie szybciej niz ostatnio, bo w pierwszej ciazy brzucholek wybil dopiero w 6 czy nawet 7 miesiacu hm...no ale nie marudze bo przynajmniej mpge sobie buty sama zawiazac hehe
a tak powaznie to mamnadzieje zemoj lekarz nie pokiwa palcem bo faktycznie chuderlak jestem jeszcze pozostalosci po karmieniu piersia :shock: schudlam do 50 kg :shock: no ale to sie w krotce zmieni hehehe

a teraz ucze sie robic swoja strone i jak mi wydzie to Wam pokaze ...no..tylko niech mi najpierw wyjdzie :wink:
ajaj i Lila21 pytalas czy moj synek to TYmoteusz tak to moj Tymul i jest malym obywatelem...
NO to by bylo na tyle przynajmniej na razie :wink:
ciesze sie ze juz strona dziala bo sie juz za Wami stesknilam :lol:
trzymajcie sie cieplo i duuuuuuzo zdrowia!!!!

reklama
no i jakby to bylo gdybym nie zapomniala o czyms...
ta tam wyrzej to ja zapomnialam sie zaolgowac :oops:
:lol: papapa

small_04-16-04_069.jpg

Do góry