reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

aj Babeczki
moi Rodzice tez mieszkaja pod lasem a w lesie piekne jezioro i okropnie mi tego brakuje!!!
ale jesli chodzi o pytanie Lilki to NY jest swietnym miastem ja je bardzo lubie ale zeby tam mieszkac z dziecmi to raczej juz nie za duze za tloczne i za glosne, tam zycie pedzi... my mieszkalismy w Bostonie miasto bordziej europejskie i bardzo ladne ale teraz mieszkamy niedaleko granicy kanadyjskiej w stanie Wisconsin jest tu duzo spokojniej i duzo zieleni a to sobie najbardziej cenie, a z praca jest roznie to zalezy co kto umie, wiekszosc ludzi tu przyjezdzajacych wybiera duze aglomeracje i skupiska polonii,moze na poczatek to i dobre ale...ja jestem innego zdania...jesli znasz jezyk angielski to nie pakuj sie w srodowisko Polskie czasami mozna na prawde zle trafic,ludzie sa rozni...
ale na poczatek mozna zaryzykowac
naj naj najbardziej to ja Wam zazdroszcze tego POlskiego pysznego jedzenia, swiezych bulek, owocow na straganach...czy wiecie ze jak znajde w sklepie serer(korzen) to przy kasie pytaja sie mnie co to jest? :roll: hehehea jak chce swieze to tylko u Chinczykow hmm...
no i oczywiscie najbardziej doskwiera mi brak rodziny i to pewnie bedzie jeden z powodow dla ktorych wrocimy :wink:
ale sie wtedy objeeeem buleczki buleczki mniam mniam...
buziaki Kobietki!!!! i milego wieczoru

reklama
Maniu z kim nei rozmawiam kto jest za granicą to wszyscy tesknbią za naszym jedzonkiem... Trzymaj się dzielnie :-) Buziaki

small_March%204%20PICTURES%20012.jpg

to wlasnie moja mala kluska wzaduzych troszke spodniach :) a juz latem byly krotkimi portasami
m-tymoteusz%201b.jpg

a to nasz Pikulek zaraz po porodzie :lol: :lol: :lol:

jest troszke poobduszany i ma brudne stopki bo mu odciski robili ale nigdy...nigdy w zyciu nie zapomne jak mi go polozono na sercu i jak pierwszy raz Go przytulilam
aj jeszcze troszke a Wy tez to bedziecie przezywac...hehe
super super supeeeeer sprawa!!!!!!!!!!

swietny babel !!!
Maniu kochana ja bym ci wyslala tych naszych bulek, ale to pewnie zanim dojda to sie zestarzeja. A gdzie w Polsce mieszkalas? Zarobcie kupe kasy i wracajcie do nas. (najlepiej do Elblaga) :D

Tusienko!
aj jaajaj...te bulki :lol:
a mieszkalam w Poznaniu :lol:
to troszke daleko od Elblaga ale jak juz sie zjawimy w domku to jak bedziecie mialy ochote to wpadajcie!!! do nas!!! pod domkiem mamy pierkarnie i goraaaace bulki (mam nadzieje ze jeszcze bedzie stala na swoim miejcu :!: ta piekarnia)
buziaki

Dziekuje Maniu za tak szybka odpowiedz. A jak ty tam długo juz żyjesz?

Moja mama sie mnie wczoraj zapytala czy jesli ktorys z nas wylosuje Zielona Karte czy wyjedziemy z dzieckiem (nie jestesmy małżenstwem wiec oboje wypelnilismy aplikacje) do USA. Odpowiedzialam jej ze tak.Nie boje sie tego,nie boje sie zmian ani pracy.

Napewno bym tesknila za domem,za rodzinka,przyjaciolmi ale w Stanach tez ich mamy wiec nie byloby tak strasznie.

A wyjechac chcemy dlatego,poniewaz chcemy tam popracowac pare latek i wrocic zeby kupic ......swoj DOM. To jest nasze marzenie,aby miec wlasne 4 kąty. Chyba kazdy co chce gdziekolwiek wyjechac to po to aby sie czegos dorobic bo cierpi na niedostatek..... :) Buziaczki.

reklama
Do góry