reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hej Dziewczyny!!!

Zycze Wam bardzo niezwyklych Świąt Bożego Narodzenia. W tym roku na pewno takie będą - nasze mysli krążą wokół naszych dzieciaczkow. Bardziej rodzinnie juz byc nie moze :D
A tak poza tym - pamiętajcie też o sobie, swoich mężczyznach, którzy za trwanie przy nas zasługują na 1627465264385 całusków.

Wszystkiego dobrego, pięknego i magicznego.....

reklama
Czesc dziewczynki!!!!
Jak tam po swietach? w czasie swiat strona nie dzialala u mnie, bo za kazdym razem nie chciala sie otwierac. U was tez tak bylo?
Dziewczynki ja malo jadlam, bo jakos jeszcze apetytu nie mam. Cos malo jem, a jak tam wasze apetyty?

Mi stronka też nie działała .... ale może teraz już wszystko będzie dobrze:-)
Co do apetytu to aż za bardzo mi teraz dopisuje i tyję w oczach w nic sie nie mieszcze... i humorek też mam jakiś taki zły ale pewnie jutro mi przejdzie :-) pozdrawiam

hej - ja mialam swieta takie nudnawe. A teraz jestem chora i siedze w domku.
Na poprawe humoru poszlam do sklepu i kupilam sobie kremiki na rozstepy :-)

Witajcie po swietach!!! :p
Wlasnie zaczal mi sie dzien czwartego miesiaca. Czuje sie juz duzo lepiej niz na poczatku ciazy. Nareszcie przeszly mdlosci i okropne zmeczenie. Brzuszek juz mi urosl sporo. Nie mieszcze sie juz w zadne spodnie sprzed ciazy. Wam tez tak urosly brzuszki???????
Usg mam dopiero lutego. Zazdroszce Wam, ze juz widzialyscie swoje malenstwa.
Caluje Was mocno mamusie. :p

Kochana Maniu a jak tam z twoim apetytem, bo z tego co wiem o tobie to jestes mojego wzrostu i chudzierlak z ciebie jak i ze mnie. Czy to sie juz zmienia. Ja caly czas stoje z waga i nie mam zabardzo apetytu.

Cześć dziewczyny!Ja tak między domkiem a szpitalem teraz kursuję,nawadniają mnie.Straciłam 9 kilo.Ważę teraz 61 kl. i w ciąż mam mdłości i wymioty :oops: czyli ciągle chudne :? Słabiutka już jestem,słabiutka :cry: Ale pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie !

Trzymaj się Żabko .... przykro mi, że się tak slabo czujesz ale mam nadzieję, że niedługo wszystko co złe minie - ściskam mocno i serdecznie

CZesc Babeczki!!!
no i po Swietach :wink: mi jak zwykle placzliwie bylo w te dni bo caaaala rodzinka za oceanem a my tu sobie we trojeczke a za rok we czworeczke :lol: hmm...to niesamowite mam rodzine :lol: :lol: swoja mala rodzine :lol: :lol:
co do jedzenia to wcinam za trzech ale nie tyje :roll: myslalam ze tym razem bedzie szybciej niz ostatnio, bo w pierwszej ciazy brzucholek wybil dopiero w 6 czy nawet 7 miesiacu hm...no ale nie marudze bo przynajmniej mpge sobie buty sama zawiazac hehe
a tak powaznie to mamnadzieje zemoj lekarz nie pokiwa palcem bo faktycznie chuderlak jestem jeszcze pozostalosci po karmieniu piersia :shock: schudlam do 50 kg :shock: no ale to sie w krotce zmieni hehehe

a teraz ucze sie robic swoja strone i jak mi wydzie to Wam pokaze ...no..tylko niech mi najpierw wyjdzie :wink:
ajaj i Lila21 pytalas czy moj synek to TYmoteusz tak to moj Tymul i jest malym obywatelem...
NO to by bylo na tyle przynajmniej na razie :wink:
ciesze sie ze juz strona dziala bo sie juz za Wami stesknilam :lol:
trzymajcie sie cieplo i duuuuuuzo zdrowia!!!!

reklama
no i jakby to bylo gdybym nie zapomniala o czyms...
ta tam wyrzej to ja zapomnialam sie zaolgowac :oops:
:lol: papapa

small_04-16-04_069.jpg

Do góry