reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dzieki mancia. Ja chyba bym sie tego bala . Niewiem wszystko mnie przeraza.
Dziewczyny ja ciagle kicham, a podobno to nie dobrze. Slyszalyscie cos o tym?
J

reklama
Tusiu!
wiesz ja to teraz taka madra jestem :wink: wczesniej tez sie balam :shock:
ale tym razem jestem juz pewna ze tez ze znieczuleniem bedzie :lol:
a co do wloskow to moja babcia mi mowila ze jak sie ma zgage to wloski dzidzi rosna hehe ja mialam zgage a maly mial wloski...
ale ile w tym prawdy :?:
buziaki

a..
jak juz wykombinuje wiecej zdjec to przesle Wam nowsze :lol:

Mania ładna z ciebie babeczka!! :D Dzieki za życzenia,ja rownież wam zycze wszystkiego naj,a co najwazniejsze dla kazdej znas w tym roku,oby nasze ciąże były jak najlzejsze,abysmy urodzily zdrowe dzieciaczki i zeby wszystko bylo super!! :D

Maniu jak twoj maluch ma na imie? Wiem,ze Tymcio ale od jakiego to imienia? Tymoteusz?Wogole jak urodzilas go w Stanach to dostal od razu obywatelstwo Amerykanskie?Bo slyszalam ze tak jest. :)

Jak tam przygotowania do Swiat? Bo ja dopiero jutro zaczne.Jakos mi sie nie chce 8)

Agnieszko R. nie przejmuj sie rodzinka!!U mnie w pierwszej kolejnosci wiedzieli przyjaciele i sie cieszyli.Tesciowa nie za bardzo choc juz jest inaczej-moze w pierwszym momencie szok?A moja mama sie ucieszyla ale nie tryskala szczesciem-ale to tez sie zmieni :)

Ewuniu-jestem z Toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mojego najukochanszego mezczyzne tez poznalam przez Internet :D To niesamowite bylo.Wyczailam go na gg,a potem jak wlanczalam komputer to tylko z mysla''oby byl''.Choc go nie widzialam(jestesmy z tej samej miejscowosci)czulam ze.....sie zakochalam.Gdy sie spotkalismy to rozmawialismy jak starzy znajomi.To bylo niesamowite-i jest do teraz.Nie sadzilam ze tacy mezczyzni jeszcze istnieja.....czuli,troskliwi,kochani.....Och twoja historia wszystko mi przypomina :D Mowia ze jest niebezpiecznie przez internet kogos poznac,ale ja sadze inaczej.Przez internet i to klikanie ze soba poznalismy sie bardzo dobrze.

Ale sie rozpisalam!!!!!!!Koncze-buziaczki babeczki,papa

KOCHANE BABECZKI!!!!!!!!!!
JA BYLAM DZISIAJ NA PIERWSZYM USG ,TO BYLO DLA MNIE NIESAMOWITE UCZUCIE ,WIDZIALAM WSZYSTKO ,GLOWKE RACZKI NOZKI ,PALUSZKI I BRZUSO- CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D.STRASZNIE SIE NA POCZATKU BALAM BO LEKARZ PRZEZ MOMENT NIC NIE MOWIL TYLKO WYCZESZCZAL OCZY W MONITOR, ALE PO CHWILI MOWI ZE PLOD JEST ZYWY , MA 5,3CM.WIGILIA ZA 2 DNI , WIEC CHCE WAM ZYCZYC ZDROWYCH , WESOLYCH ,RODZINNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA.ZYCZE WAM ,ABY POCZUCIE OBECNOSCI MALEGO JEZUSA TOWARZYSZYLO WAM I BLISKIM W PRZEZYWANIU WSZYSTKICH SWIATECZNYCH RADOSCI ,SPOTKAN,CISZY WIGILII,ZYCZEN I MODLITWY , A WSZYSTKO NIECH BEDZIE PRZEPOJONE WIELKA NADZIEJA NA WSZYSTKIE NOWE DNI !!!!!!!!!!!!!!!PAPATKI

Życzę nam Kochani abyśmy mieli wspaniałe cudowne Święta pełne radości i miłości... aby nikogo nie zabrakło przy wigilijnym stole :D Aby zwierzołki mówiły ludzkim głosem i aby Mikołaj wlazł przez komin z dużą ilością wspaniałych prezentów :D
Niech Nowy Roczek bedzie pełen miłych niespodzianek.... niech nam się żyje zdrowo i szczęśliwie:-) :D :D :D

Aby te Swieta Bozego Narodzenia bylay dla Was Kochane Mamusie rodzinne, cieple, przepelnione miloscia i nadzieja :p , a Nowy 2005 Rok przyniosl Wam, Waszym Rodzinom i Dzieciaczkom w brzuszkach same piekne i szcesliwe dni.
Caluje Was mocno!!!! :p :lol: :p

Życzę wam, kochane mamusie, zdrówka dla Was i dzidź, żeby te Święta minęły nam w pieknej atmosferze (nie dajcie się wrobić w za dużo gotowania ;) ), żeby nasze dzidzie były zdrowe i urodziły się bez kłopotów.
Wesołych Świąt :)

Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu, mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości !!!!!! Życzę WAM !! :D
bnar09.gif

reklama
Kochane!!
Ja wam zyczę spokojnych, cieplutkich Świąt, mnóstwa prezentów i wszystkiego co naj naj w Nowym Roku. A przede wszystkim zdrowiutkich i zawsze roześmianych Bobasków:))

Do góry