reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Milenka pieknie spi w nocy
juz nie musze to niej wstawac wcale

jak pojdzie spac o 19 budzi sie o 7 rano
czyli superaśno

reklama
jakies 10 minut temu polozylam Mili spac
a przed chwila slysze płacz.....wchodze i co widze??

Mili fyra nozkami zza szczebelek ;D ;D ;D ;D ;D ;D normalnie jazda,ale sie nasmiałam
az zdjecia zrobiłam ;D
no dziewczyna opanowala cofanie sie do tyłu ;D ;D

dziś do niej ide i jak wroce to wszystko opowiem, wezme tez aparat. kurde chciałam jej dac własnie ten list tez.

a wczoraj przyszedł ten sweterek co kupiłam na allegro
ale superaśny!!!bomba!!
wszystkim sie podoba

jestem zadowolona
jeszcze troche i dobije do 1000 postów

Czesc babeczki
Moje dziecko wlasnie zasnelo, tak wiec mam chwilke dla Was.
Musimy sie pochwalic pierwszym zabkiem, ktory pojawil sie w czwartek po kilkuminutowym wrzasku Adasia. ;D

Chyba jestem za bardzo nadgorliwą mamą, bo doczekałam/stworzyłam dziecko ktore musi mnie ciąglew widziec, bo jak nie daj boże znikne z horyzontu zegar się włącza i odmierza góra 3-4 minuty po ktorych automatycznie załącza sie syrena.... i trzeba biec na złamanie karku (najlepiej) , porawć w ramiona i ...zabawiac, zabawiac, zabawiać... Zabawek ma jak po mojemu to wystarczająco, maty i inne duperele ktore powinny go skutecznie zajmować, ale nic z tego.... Ja nie wiem juz co mam zrobić zeby zając malca czymś na tyle, zebym mogła spokojnie coś zrobić choćby z 15 minut. Czy wasze szkraby też muszą miec was na oku ? Może któaś z Was kochane mamusie zna skuteczna metodę na taki mały - wielki problem? Pozdrawiam

::) ::) ::) ::)

p.s.

Miłego dnia zycze ;D

reklama
Cześć kochaniutkie :)

Wpadam na chwilkę życzyć wszystkim miłego wieczorka i niedzieli i uciekam do rodzinki :)

Dzisiaj cały dzionek siedzimy sobie w domku we trójkę (z wyjątkiem godzinnego spacerku), sprzątamy, słuchamy muzyczki, rozmawiamy sobie, planujemy wakacje, jest słodko.. ;)

A wieczorkiem śmigamy do pubu, Kornelek zostaje z opiekunką, bo nie chcę teściowej drugi weekend z rzędu na pobudke o świcie narażać ;)

No i dzisiaj ani razu nie skoczyliśmy sobie do oczu :laugh: :laugh: :laugh: Czyżby kryzys zażegnany ? ;) :p 8)

Do góry