reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
i lipa !!!!!!!!!!!!!!!!!
cholera już nie mam netu na górze u siebie a tak się nacieszyłam i tyle, nic jeszcze nie nadrobiłam bo te cholerne papiery kurde a jeszcze tymik poszedł spać wczoraj o 1 !!!!! bo obudził się po 23 i spał nie będzie !
buziaczki
cholera już nie mam netu na górze u siebie a tak się nacieszyłam i tyle, nic jeszcze nie nadrobiłam bo te cholerne papiery kurde a jeszcze tymik poszedł spać wczoraj o 1 !!!!! bo obudził się po 23 i spał nie będzie !
buziaczki
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Muszę to napisać, normalnie muszę.
Moje dziecko przespało dziś pierwszy raz 11,5 godziny bez pobudki na karmienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prawą pierś uchroniłam przed eksplozją laktatorem o 1 w nocy (120 ml) a lewą skamieniałą o 7:05 rano opróżniła Julcia.
NIECH ŻYJE KLEIK RYŻOWY !!!!!!
Moje dziecko przespało dziś pierwszy raz 11,5 godziny bez pobudki na karmienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prawą pierś uchroniłam przed eksplozją laktatorem o 1 w nocy (120 ml) a lewą skamieniałą o 7:05 rano opróżniła Julcia.
Anikaa
Fan(ka)
zazdrość nas zżera ;D ;D ;D ;D Gratulacje dla wyspanych Pań...u nas co prawda po zupkach coś sie zmieniło ale nie jest to spanie ... i nie pachnie zbyt ładnie :laugh: :laugh:e_mama pisze:Muszę to napisać, normalnie muszę.
Anikaa
Fan(ka)
GRATULACJE!!! napisz jak żyjesz po pracy...Sylwia79 pisze:a ja chyba idę juz spać, wystawiłam parę nowych aukcji ... na razie sprzedałam 5 rzeczy to chyba całkiem nieźle (połowa z tych aukcji co się zakończyły) biorąc pod uwagę, że po światach ludzie spłukani, no ale może się coś ruszy...
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc dziewuszki
a unas nocka taka sobie, niestety nie taka szczesliwa niz u Edytki............oczywiscie gratulujemy z calego serca!!!!my tez wyprobujemy wkrotce ten sposob........
a zaraz zmykamy na spacerek bo dzis piekne sloneczko swieci!!!!!
Tusia ten post pisala tofinek...............
a unas nocka taka sobie, niestety nie taka szczesliwa niz u Edytki............oczywiscie gratulujemy z calego serca!!!!my tez wyprobujemy wkrotce ten sposob........
a zaraz zmykamy na spacerek bo dzis piekne sloneczko swieci!!!!!
Tusia ten post pisala tofinek...............
reklama