reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

nie wiem,co to ma być może zeby.............jutro chyba kupię ten panadol i jej podam

lecę,bo już wrzeszczy,znudził jej się tata przed konsolą :p

reklama
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: i lipa !!!!!!!!!!!!!!!!!
cholera już nie mam netu na górze u siebie :( a tak się nacieszyłam i tyle, nic jeszcze nie nadrobiłam bo te cholerne papiery :( kurde a jeszcze tymik poszedł spać wczoraj o 1 !!!!! bo obudził się po 23 i spał nie będzie !
buziaczki

Alka tez sie ciesze z Twojego powrotu - od razu z ranca mam dzieki Tobie miche od ucha do ucha ;D - dzis nie przypudrowana bo wolne ;D

Muszę to napisać, normalnie muszę.

Moje dziecko przespało dziś pierwszy raz 11,5 godziny bez pobudki na karmienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prawą pierś uchroniłam przed eksplozją laktatorem o 1 w nocy (120 ml) a lewą skamieniałą o 7:05 rano opróżniła Julcia.

NIECH ŻYJE KLEIK RYŻOWY !!!!!!

Gratulujemy i zazdroscimy ;D.

Kurcze moze ja za slaba robie mieszanke ??? - Jas po mleczku z kleikiem (3 lyzeczki na 130 ml) spi nie do 24 a do 2 ;D

e_mama pisze:
Muszę to napisać, normalnie muszę.

Moje dziecko przespało dziś pierwszy raz 11,5 godziny bez pobudki na karmienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prawą pierś uchroniłam przed eksplozją laktatorem o 1 w nocy (120 ml) a lewą skamieniałą o 7:05 rano opróżniła Julcia.

NIECH ŻYJE KLEIK RYŻOWY !!!!!!
zazdrość nas zżera ;D ;D ;D ;D Gratulacje dla wyspanych Pań...u nas co prawda po zupkach coś sie zmieniło ale nie jest to spanie ... i nie pachnie zbyt ładnie :laugh: :laugh:

Sylwia79 pisze:
a ja chyba idę juz spać, wystawiłam parę nowych aukcji ... na razie sprzedałam 5 rzeczy to chyba całkiem nieźle (połowa z tych aukcji co się zakończyły) biorąc pod uwagę, że po światach ludzie spłukani, no ale może się coś ruszy...
GRATULACJE!!! :) napisz jak żyjesz po pracy...

Dziewczyny któraś z was kiedys wkleiła taki fajny list do dziewczyny co urodziła od dziewczyny co juz była matka - co sie zmieni w jej zyciu - nie moge tego znależc. Moze to macie plis dajcie, chce dać kolezance

czesc dziewuszki :)

a unas nocka taka sobie, niestety nie taka szczesliwa niz u Edytki............oczywiscie gratulujemy z calego serca!!!!my tez wyprobujemy wkrotce ten sposob........

a zaraz zmykamy na spacerek bo dzis piekne sloneczko swieci!!!!!

Tusia ten post pisala tofinek...............

reklama
Do góry