reklama
Lilka
Fanka BB :)
jakies 10 minut temu polozylam Mili spac
a przed chwila slysze płacz.....wchodze i co widze??
Mili fyra nozkami zza szczebelek ;D ;D ;D ;D ;D ;D normalnie jazda,ale sie nasmiałam
az zdjecia zrobiłam ;D
no dziewczyna opanowala cofanie sie do tyłu ;D ;D
a przed chwila slysze płacz.....wchodze i co widze??
Mili fyra nozkami zza szczebelek ;D ;D ;D ;D ;D ;D normalnie jazda,ale sie nasmiałam
az zdjecia zrobiłam ;D
no dziewczyna opanowala cofanie sie do tyłu ;D ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
tuska wyslalam Ci juz ten liscik na poczta, na tenbit!!!
tusia25
Fanka BB :)
Joaska pisze:tuska wyslalam Ci juz ten liscik na poczta, na tenbit!!!
Asiu kochana dzieki :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
tusia26 pisze:Joaska pisze:tuska wyslalam Ci juz ten liscik na poczta, na tenbit!!!
Asiu kochana dzieki :-*
alez nie ma za co...... : : : :
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
Chyba jestem za bardzo nadgorliwą mamą, bo doczekałam/stworzyłam dziecko ktore musi mnie ciąglew widziec, bo jak nie daj boże znikne z horyzontu zegar się włącza i odmierza góra 3-4 minuty po ktorych automatycznie załącza sie syrena.... i trzeba biec na złamanie karku (najlepiej) , porawć w ramiona i ...zabawiac, zabawiac, zabawiać... Zabawek ma jak po mojemu to wystarczająco, maty i inne duperele ktore powinny go skutecznie zajmować, ale nic z tego.... Ja nie wiem juz co mam zrobić zeby zając malca czymś na tyle, zebym mogła spokojnie coś zrobić choćby z 15 minut. Czy wasze szkraby też muszą miec was na oku ? Może któaś z Was kochane mamusie zna skuteczna metodę na taki mały - wielki problem? Pozdrawiam
: : : :
p.s.
Miłego dnia zycze ;D
: : : :
p.s.
Miłego dnia zycze ;D
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Cześć kochaniutkie
Wpadam na chwilkę życzyć wszystkim miłego wieczorka i niedzieli i uciekam do rodzinki
Dzisiaj cały dzionek siedzimy sobie w domku we trójkę (z wyjątkiem godzinnego spacerku), sprzątamy, słuchamy muzyczki, rozmawiamy sobie, planujemy wakacje, jest słodko..
A wieczorkiem śmigamy do pubu, Kornelek zostaje z opiekunką, bo nie chcę teściowej drugi weekend z rzędu na pobudke o świcie narażać
No i dzisiaj ani razu nie skoczyliśmy sobie do oczu :laugh: :laugh: :laugh: Czyżby kryzys zażegnany ? 8)
Wpadam na chwilkę życzyć wszystkim miłego wieczorka i niedzieli i uciekam do rodzinki
Dzisiaj cały dzionek siedzimy sobie w domku we trójkę (z wyjątkiem godzinnego spacerku), sprzątamy, słuchamy muzyczki, rozmawiamy sobie, planujemy wakacje, jest słodko..
A wieczorkiem śmigamy do pubu, Kornelek zostaje z opiekunką, bo nie chcę teściowej drugi weekend z rzędu na pobudke o świcie narażać
No i dzisiaj ani razu nie skoczyliśmy sobie do oczu :laugh: :laugh: :laugh: Czyżby kryzys zażegnany ? 8)