reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Lilka pisze:
Milenka pieknie spi w nocy
juz nie musze to niej wstawac wcale

jak pojdzie spac o 19 budzi sie o 7 rano
czyli superaśno

Lilka u mnie to samo 12 godzin bez budzenia, juz zapomiałam co to nocki nie przespane, bo Majka juz tak od 4 miesiąca śpi, nam to fajnie co nie? hi hi. a niech nam troche pozazdroszcza dziewczyny hi, hi - trzeba było to napisać :p ;D

reklama
MaMalgosia pisze:
Chyba jestem za bardzo nadgorliwą mamą, bo doczekałam/stworzyłam dziecko ktore musi mnie ciąglew widziec, bo jak nie daj boże znikne z horyzontu zegar się włącza i odmierza góra 3-4 minuty po ktorych automatycznie załącza sie syrena.... i trzeba biec na złamanie karku (najlepiej) , porawć w ramiona i ...zabawiac, zabawiac, zabawiać... Zabawek ma jak po mojemu to wystarczająco, maty i inne duperele ktore powinny go skutecznie zajmować, ale nic z tego.... Ja nie wiem juz co mam zrobić zeby zając malca czymś na tyle, zebym mogła spokojnie coś zrobić choćby z 15 minut. Czy wasze szkraby też muszą miec was na oku ? Może któaś z Was kochane mamusie zna skuteczna metodę na taki mały - wielki problem? Pozdrawiam

::) ::) ::) ::)

p.s.

Miłego dnia zycze ;D

Ja tylko powiem że mam to samo ::)

no to teraz tak moja kolezanka Asia urodziła śliczną dziewuchę - 55cm, 3800 kg. Ale poród miała bardzo ciężki, a tak parła, że teraz ma pełno hemoroidów i ją boli tyłek. A tak wygląda MARIKA

p10100086rv.jpg

p10100149xi.jpg

Cudo ta mała-a jaką ma czuprynę :)-gratulacje dla Mamy... ja to już nie pamietam kiedy Kuba był taki mały. Czy Wy też tak szybko zapominacie...ciąza , poród to wydaje mi się takie odległe. I jak isę zarzekałam ze nigdy wiecej to teraz stwierdzam ze Kuba nie będzie jedynakiem

Tusia malutka przesliczna!!!! ja juz tez zapomnialam, jaki Kubuc byl malutki...........czasem sobie ogladam fotki i......eh, lza sie w oku kreci!!!!

Iwon gratuluje sielanki........i oby tak dalej!!!!!

a my dzisiaj jedziemy na noc do naszej przyjaciolki!!!!bedzie troszke picia, jedzenia no i mile towarzystwo!!!!!tylko ze Kubus nieodlacznie bedzie nam towarzyszyl.....a ja bym tak chetnie sobie troszke odpoczela..............

Joasiu z Kubusia robi się niezły model ;) No, no no :laugh:
A jakiego koloru są jego oczka? Wydają się brązowe, ale jak się dobrze przyjrzeć, to chyba sa takie szaro-ciemne?
Pytam, bo mój Kornelek takie właśnie ma. Ni to jeszcze piwne, ni zielone, ale ciemne w każdym bądź razie. Podobno do 8 m-ca życia kolor oczu kształtuje się ostatecznie.
Chciałabym, żeby miał takie śliczne ciemne, jak tatuś ;)

Gazelaczku przyłączam się do dziewczyn, które widzą w Twoim synku wyjątkowe dziecko. Dla mnie Maciuś od początku wydaje się ponadprzeciętnie bystry i dojrzały. A że dużo fika? Cóż, tak się odreagowuje nadmiar szybko wchłanianej wiedzy ;) :laugh: :laugh:

Sylwia tego kadru maluszków dotykających się rączkami pozazdrościłby Ci pewnie niejeden fotograf. Rewelacyjne, bardzo wymowne i urocze ujęcie :)

Iwon pisze:
Joasiu z Kubusia robi się niezły model ;) No, no no :laugh:
A jakiego koloru są jego oczka? Wydają się brązowe, ale jak się dobrze przyjrzeć, to chyba sa takie szaro-ciemne?
Pytam, bo mój Kornelek takie właśnie ma. Ni to jeszcze piwne, ni zielone, ale ciemne w każdym bądź razie. Podobno do 8 m-ca życia kolor oczu kształtuje się ostatecznie.
Chciałabym, żeby miał takie śliczne ciemne, jak tatuś ;)

dziekujemy bardzo.........a co do oczek to tatus tez ma ciemne i chyba Kuba bedzie mial takie same po Nim......takie zielono-brazowo-piwne!!!!!!

a my teraz robimy sobie rodzinne sluchanie muzyczki!!!!!!

Tusia a jak długo rodziła?
mi tez wyszly hemoroidy i jeden prawie na wierzch...brrrr
pamietam jak tydzien po porodzie nie mogłam sie załatwic przez cały dzien.....to był bol gorszy od porodowego
gdy rodziłam nie krzyczałam a przy głupim zatwardzeniu w połączeniu z hemoroidem to darłam sie w domu

wszystcy latali wokół mnie i chcieli mi pomoc
kazdy moj ruch to był straszny ból....

i to jak dla mnie jest najgorsze po porodzie

reklama
A ja mam chwile wolnego ;D , mały śpi , chociaż własnie powinien się kompać ::) Nie mam OCHOTY go budzić ;D

Tusia , ale śliczniutkie maleństwo. Jak sobie pomysle ze tak niedawno lipcowe maluchy były takie same, to az sie wierzyć nie chce.

oooo ryk :p To sie napisałam , ze hoho ;D

Do góry