reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej popołudniowo:)

Oliwia neta Ci wyłączają czy Ci sie znudziłyśmy ?? a serio to nie wygłupiaj sie dziwczyno bez lipcówek życie jest cięższe ;-)a no i trudno wyjśc z nałogu. A jakbyś się chciała tak na serio i na zawsze pożegnac to muszę przyzna ze zrobiłaś to bardzo ładnie..

reklama
A co z resztą matek zapładniaczek co? :cool2::wink:

Mój najmniejszy men śpi, a sredni i najwiekszy ogladają mecz. Piwko w lodówce, ide i ja ;-) zwłaszcza , ze dziś najwiekszy łos wstaje to misia a my ze średnim spimy:rofl2:

no włąśnei co z resztą? jak tam dziewczyny?
a co do płci mojego dziecka to myśle że natura będzie przewrotna i skoro wolę raczej chłopca, mam imię dla chłopca i zabawki po chłopcu i ubranka po chłopcu to...będę miałą cókę.:-p

a w ogóle to u nas teraz etap wyboru imienia dla dziewczynki bo dla chłopca to na 100% Filip. na razie bierzemy pod uwagę:
Lenę, Amelię, Blankę, Biankę i Marię.
co myślicie ?

Blankę już przerabialam i wyszlo że Blanka - szklanka ;-) (analogicznie z Bianką)

A tak na serio - imię nie ma zdrobnień. Sensowna jest tylko wersja Blanka :blink:

Z imion ktore podal;as do imienia Kuba pasuje wg mnie Amelka i Marysia. Tyle, że Amelek to teraz wszędzie pelno. No i tak drogą dedukcji wypadło na Maryśkę :rofl2:

cześc i czołem,
No i na sam koniec Pan, kty powala nie tylko rozmiarem rogala :-);-):-p (hi hi nie mogłam sie powstrzymac) ale także wyglądem. Raaaaaaany jak Maciuś jest dorosły. Klaudia rośnie Ci przystojnieak i do tego urodę zawcięcza nikomu innemu jak Tobie - alez podobny. Super
Rany, ale się fajnie czyta takie teksty :-):elvis::elvis::elvis: A dzisiaj moja siostra stwierdziła, że Maciejka jest coraz bardziej podobny do Łukasza, hihi.:-)
hej popołudniowo:)

a serio to nie wygłupiaj sie dziwczyno bez lipcówek życie jest cięższe ;-)a no i trudno wyjśc z nałogu.
No właśnie :tak::tak:

czesc lipcowe mateczki :-):-):-)

meldujemy sie niedzielnie, R w robocie do jutra a my sobie miło spędzamy czas z Kubusiem.

Dorotko niestety nie udało nam sie załatwić miejsca w tym terminie w Darłowie w jakim Wy będziecie, został nam termin od 4 sierpnia. Nasza miejscówka jest lekko oblegana i na razie tylko ten termin jest wolny. Wyjedziemy koło 14 sierpnia, wiec niestety przed Wami ale od 1 do 4 sierpnia jestem z Kubusiem w Warszawie, wiec może uda sie zobaczyć u Was :tak::tak:

to chyba bede narazie moje ostatnie wakacje az tak wolne, po wakacjach muszę isc do jakiejs roboty , bo bedzie ciezko :-:)-(

asiu
rośnij nam zdrowo i Twoja dzidzia tez, najwazniejsze zeby wszystko sie układało dobrze i bez zadnych rewelacji, mam nadzieje, ze uda sie nam zobaczyc jak bedziemy z Kubusiem w Stolicy :happy2:

Klaudia a i na Ciebie przyjdzie czas, zobaczysz, trzymam mocno qciuki!!!!

wczoraj byłam u lekarza i małe jest całe, zdrowe i drobne...nie musi być duże. W sumie to dla mnie leipiej.
quote]

oj lepiej lepiej hihi super że wszystko dobrze z dzidziusiem a Ty się kochana chowaj w chłodniejzych miejscach

u nas takie upały, że zrobiliśmy dzisiaj dwa wyjścia z małą i powracaliśmy do domku nie dało się wytrzymać 33 na termometrze

wczoraj byłam w kinie na dwa dni w Paryżu :-)nawet fajny lekki taki do pośmiania się
a nocke spędzałam na koncercie na starym rynku w podobnym do filmu klimacie

odreagowanie zaliczone:tak:mogę jutro wracać do pracy

reklama
Do góry