reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hej popołudniowo:)

Oliwia neta Ci wyłączają czy Ci sie znudziłyśmy ?? a serio to nie wygłupiaj sie dziwczyno bez lipcówek życie jest cięższe ;-)a no i trudno wyjśc z nałogu. A jakbyś się chciała tak na serio i na zawsze pożegnac to muszę przyzna ze zrobiłaś to bardzo ładnie..

reklama
A co z resztą matek zapładniaczek co? :cool2::wink:

Mój najmniejszy men śpi, a sredni i najwiekszy ogladają mecz. Piwko w lodówce, ide i ja ;-) zwłaszcza , ze dziś najwiekszy łos wstaje to misia a my ze średnim spimy:rofl2:

no włąśnei co z resztą? jak tam dziewczyny?
a co do płci mojego dziecka to myśle że natura będzie przewrotna i skoro wolę raczej chłopca, mam imię dla chłopca i zabawki po chłopcu i ubranka po chłopcu to...będę miałą cókę.:-p

a w ogóle to u nas teraz etap wyboru imienia dla dziewczynki bo dla chłopca to na 100% Filip. na razie bierzemy pod uwagę:
Lenę, Amelię, Blankę, Biankę i Marię.
co myślicie ?

Blankę już przerabialam i wyszlo że Blanka - szklanka ;-) (analogicznie z Bianką)

A tak na serio - imię nie ma zdrobnień. Sensowna jest tylko wersja Blanka :blink:

Z imion ktore podal;as do imienia Kuba pasuje wg mnie Amelka i Marysia. Tyle, że Amelek to teraz wszędzie pelno. No i tak drogą dedukcji wypadło na Maryśkę :rofl2:

cześc i czołem,
No i na sam koniec Pan, kty powala nie tylko rozmiarem rogala :-);-):-p (hi hi nie mogłam sie powstrzymac) ale także wyglądem. Raaaaaaany jak Maciuś jest dorosły. Klaudia rośnie Ci przystojnieak i do tego urodę zawcięcza nikomu innemu jak Tobie - alez podobny. Super
Rany, ale się fajnie czyta takie teksty :-):elvis::elvis::elvis: A dzisiaj moja siostra stwierdziła, że Maciejka jest coraz bardziej podobny do Łukasza, hihi.:-)
hej popołudniowo:)

a serio to nie wygłupiaj sie dziwczyno bez lipcówek życie jest cięższe ;-)a no i trudno wyjśc z nałogu.
No właśnie :tak::tak:

czesc lipcowe mateczki :-):-):-)

meldujemy sie niedzielnie, R w robocie do jutra a my sobie miło spędzamy czas z Kubusiem.

Dorotko niestety nie udało nam sie załatwić miejsca w tym terminie w Darłowie w jakim Wy będziecie, został nam termin od 4 sierpnia. Nasza miejscówka jest lekko oblegana i na razie tylko ten termin jest wolny. Wyjedziemy koło 14 sierpnia, wiec niestety przed Wami ale od 1 do 4 sierpnia jestem z Kubusiem w Warszawie, wiec może uda sie zobaczyć u Was :tak::tak:

to chyba bede narazie moje ostatnie wakacje az tak wolne, po wakacjach muszę isc do jakiejs roboty , bo bedzie ciezko :-:)-(

asiu
rośnij nam zdrowo i Twoja dzidzia tez, najwazniejsze zeby wszystko sie układało dobrze i bez zadnych rewelacji, mam nadzieje, ze uda sie nam zobaczyc jak bedziemy z Kubusiem w Stolicy :happy2:

Klaudia a i na Ciebie przyjdzie czas, zobaczysz, trzymam mocno qciuki!!!!

wczoraj byłam u lekarza i małe jest całe, zdrowe i drobne...nie musi być duże. W sumie to dla mnie leipiej.
quote]

oj lepiej lepiej hihi super że wszystko dobrze z dzidziusiem a Ty się kochana chowaj w chłodniejzych miejscach

u nas takie upały, że zrobiliśmy dzisiaj dwa wyjścia z małą i powracaliśmy do domku nie dało się wytrzymać 33 na termometrze

wczoraj byłam w kinie na dwa dni w Paryżu :-)nawet fajny lekki taki do pośmiania się
a nocke spędzałam na koncercie na starym rynku w podobnym do filmu klimacie

odreagowanie zaliczone:tak:mogę jutro wracać do pracy

reklama
Do góry