reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
jutro mam kolejny festyn do zaliczenia tym razem obecno-przedszkolny
dobrze że pogoda nadal świetna

no i wkurzam się bo ciągle nie mam roślinek na balkonie
chyba jutro coś w końcu zasadze
bo mam plan

pójdę na pachte na rośliny
wieczorem
dzisiaj
:ninja2:

i jutro będę miała zielony balkon hihi

miluśnego wekendziku

a wiecie rozmawiałam chwilkę z hanti, bidulka pracuje na zmiany i ledwo żyje
no ale do przodu

paa

ja organizuję sobie weekend i postanowiłam coś upiec :-p i okna umyć :baffled: i ksiażkę skończyć czytać :nerd:
Ja to bym chętnie postanowiła jakąś książkę zacząć czytać :zawstydzona/y:
hihi Klaudia chyba boi sie wampirów :))))
ja tez uwielbiam wszystko z czosnkiem :happy2::happy2:
My strasznie lubimy czosnek :-) A najlepsze jest to, że ostatnio Ł. Maćka leczył mlekiem z czosnkiem na dobranoc i teraz Maciejka mimo tego, że jest zdrowy codziennie prosi Łukasza o to pysne mlecko z cosnkiem :-) Jakieś dziwne dziecko mam :-)

cześc i czołem,
melduję sie jeszcze łążąca (wciąż narzekając :-p) i niestety puchnąca...ale i tak kocham upały :tak::-).

Na wstępię muszę wspomnieć kilka słów na temat urody i nie bardz wim od kogo zacząć ??? wiec zacznę od Pań. Edytko serio prezentujesz świetnie, Elen, Ty jak zwykle delikatna i wiem po kim Julia jest pełna uroku. W ogóle to Julka z Mateuszem (wybacz Mateuszku ze tak w gronie pań, ale to że piszę o tobie przy okazji nie umniejsza twej urodzie :tak::-D) śmiało mogliby występować w filmie w roli aniołków. NIe mogę pominąć najstarszej lipcóweczki, któa w grochach prezentuje się wyśmienicie. No i na sam koniec Pan, kty powala nie tylko rozmiarem rogala :-);-):-p (hi hi nie mogłam sie powstrzymac) ale także wyglądem. Raaaaaaany jak Maciuś jest dorosły. Klaudia rośnie Ci przystojnieak i do tego urodę zawcięcza nikomu innemu jak Tobie - alez podobny. Super

wczoraj byłam u lekarza i małe jest całe, zdrowe i drobne... róznica w terminie z miesiączki a usg to tydzień wiec nie mam się co martwić. LEkarz twierdzi że skoro Kubus się malutki urodził to i jego rodzeńtwo nie musi być duże. W sumie to dla mnie leipiej.
poza tym to zaczął sie u mnie w domu remont. i jest straszny syf ale trudno, kiedyś to musiało nastąpić...

22976585873f9bff2f90wb2.jpg

witam Panie.
chcialam powiedziec- ZEGNAM.
:blink:

21922253566b6ddb5572sm2.jpg

Ostatnia edycja:
wczoraj byłam u lekarza i małe jest całe, zdrowe i drobne... róznica w terminie z miesiączki a usg to tydzień wiec nie mam się co martwić. LEkarz twierdzi że skoro Kubus się malutki urodził to i jego rodzeńtwo nie musi być duże. W sumie to dla mnie leipiej.
poza tym to zaczął sie u mnie w domu remont. i jest straszny syf ale trudno, kiedyś to musiało nastąpić...
Małe??

No kto tam mieszka...Jeju ale to musi być emocjonujące jak sie jezscze nie wie..:-p

Czuje chłopca :-p, u Lilki tez :rofl2:

reklama
A co z resztą matek zapładniaczek co? :cool2::wink:

Mój najmniejszy men śpi, a sredni i najwiekszy ogladają mecz. Piwko w lodówce, ide i ja ;-) zwłaszcza , ze dziś najwiekszy łos wstaje to misia a my ze średnim spimy:rofl2:

Do góry