kaśka k
Fanka BB :)
Elenka prosze o fotki z własną osoba.Skoro ja to i Ciebie musi być więcej.
Prawda, ze chcecie????
o tak tak
Martynia będzie miała dwójkę maks czwórkę dzieci na swojej małej imprezie
muszę nad tym popracować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elenka prosze o fotki z własną osoba.Skoro ja to i Ciebie musi być więcej.
Prawda, ze chcecie????
Ja to bym chętnie postanowiła jakąś książkę zacząć czytaćja organizuję sobie weekend i postanowiłam coś upiec i okna umyć i ksiażkę skończyć czytać
My strasznie lubimy czosnek :-) A najlepsze jest to, że ostatnio Ł. Maćka leczył mlekiem z czosnkiem na dobranoc i teraz Maciejka mimo tego, że jest zdrowy codziennie prosi Łukasza o to pysne mlecko z cosnkiem :-) Jakieś dziwne dziecko mam :-)hihi Klaudia chyba boi sie wampirów )))
ja tez uwielbiam wszystko z czosnkiem
Małe??wczoraj byłam u lekarza i małe jest całe, zdrowe i drobne... róznica w terminie z miesiączki a usg to tydzień wiec nie mam się co martwić. LEkarz twierdzi że skoro Kubus się malutki urodził to i jego rodzeńtwo nie musi być duże. W sumie to dla mnie leipiej.
poza tym to zaczął sie u mnie w domu remont. i jest straszny syf ale trudno, kiedyś to musiało nastąpić...