helo :-)
wy tez ogladacie mecz?? :-) mam nadzieje ze wygramy choc juz nam wbili gola
dziewczyny, czy w towarzystwie Waszych dzieci ktoś pali papierosy? i jak do tego podchodzicie? jak zwracacie uwagę??
Elen my z K.nie palimy i nie tolerujemy palenia u nas w domu
a ze wszyscy nasi znajomi pala to wychodza przed dom zapalic
mnie wkurza nawet jak na powietrzu ktos zapali fajke...staram sie nie zwracac uwagi ale jak leci na dzieci to mowie by ten ktos sie odwrocil w innym kierunku
a w ogóle to u nas teraz etap wyboru imienia dla dziewczynki bo dla chłopca to na 100% Filip. na razie bierzemy pod uwagę:
Lenę, Amelię, Blankę, Biankę i Marię.
co myślicie ?
Anika ty nie chcesz poznac plci?? i jak trzymasz sie na usg?? :-)
ja nie chce znac ale K.chce
i powiedzial ze jak ja nie chce wiedziec co to sobie rosnie to on poprosi gina by mu na ucho powiedzial
Filip tez jest na naszej liscie
a ze myslimy ze to trzecia corcia bedzie to na liscie jest Liv,Kari
ale rowniez imiona norwesko-polskie jak Marta,Maria,Laura,Blanca,Maya,....oj troche ich jest
my mamy to ze dla dziewczynek ful imion nam sie podoba a dla chlopca jakos malo co
Czuje chłopca
, u Lilki tez
sie zobaczy
ja zawsze chcialam miec dwie coreczki
MAM i teraz mi totalnie obojetne co sie urodzi:-)
w sumie moze byc kolejna corcia,bedzie babskie trio,ale moze byc i chlopak tak dla odmiany
Olivia moze napisz cos wiecej,dlaczego odchodzisz??czy cos sie stalo??
piszecie o urodzinach
ja w tamtym roku sie nagimnastykowalam w kuchni,ze na przyjeciu mialam odlot,ledwo kontaktowalam o co chodzi,o czym wogole oni rozmawiaja...mielismy 13 osob
w tym roku postanowilam ze bedzie inaczej
przylatuje do nas tesciowa z nasza 4letnia chrzesniaczka Oliwia,zaprosimy naszych znajomych (dwie pary) z dziecmi,wiec z Mili bedzie piatka dzieciaczkow
na podworku mamy chustawki,trampoline,basen,namiot z tunelem...ze maluchy beda mialy co robic
ja upieke tort jakies moze jeszcze dwa ciasta,bo Mila ma tylu znajomych dzieci wsrod sasiadow ze spodziewam sie ze na podworku uzbiera sie niezla gromadka
do tego jakies salatki i wiecej wstepnie nie planuje
mam nadzieje ze tego dnia bedzie goraco:-) bo to najwazniejsze,by dzieci mogly szalec na podworku,pozatym przyjecie chcemy zrobic na zewnatrz
musze tez powiedziec ze Mila przez to ze codzinnie bawi sie z dziecmi lapie juz norweski:-) jestem z niej dumna
oo druga polowa meczu sie zaczela to znikam