reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Haj :)

My w dzień dziecka poszliśmy sobie na spacer plażą z Sopotu do Gdyni Orłowo i z powrotem. Piknie było, tylko okropnie wiało i mnie trochę wygwizdało. Ale dotlenionam:-D

Czy Wasze dzieci rozbierają się w ciągu dnia? Moja obsesyjnie ściąga skarpetki i majtki i lata z gołą pierdziochą po domu:baffled:

Gazela Jagódka w pojemniku bombowa:-D:-D:-D

Maciek ściąga notorycznie pantofle, ale majtek nie :-)

A co do Jagódki - strasznie mi się wydaje podobna do Gazelki :-)

Czesc :-)
Taaaak Jagodzianka to cala mamusia :tak:
Klaudia mnie wczoraj tez bolala glowa i tabletki nie pomagaly :no: ale dzisiaj juz lepiej

Popijam kawe w wersji light czyli cieniutkie cappuccino z duza iloscia mleka :-p to teraz moja kawa hehe

Dzien dziecka spedzilismy objazdowo, bylismy w dwoch parkach u nas w okolicy gdzie trwaly rozne festyny dla dzieci , jednak to wszystko bylo raczej dla starszych dzieciaczkow wiec na koniec wyladowalismy u moich rodzicow na herbatce :tak:

Melduje ze mam juz prawdziwa letnia opalenizne :tak::happy: to zasluga codziennych ponad 3 godzinnych pobytow na placu zabaw z moim dzieckiem- Weronika szaleje a mama sie opala :tak: jak dla mnie rewelacja :-p
Ja tez bylam w galerii, Mateuszek bardzo duzy chlopak a Julcia zrobila sie jakby doroslejsza , super dzieciaki!

Moja sie nie rozbiera w domu ,tzn tylko skarpety sciaga notorycznie ale ja juz nie zwracam na to uwagi bo mozna by oszalec :baffled:

Iwon, Niania mam pytanie
w jaki sposob zapisac w kompie to co sie wytworzylo w tym programie do stylizacji wygladu?
Zrobilam sie na super blondi i chcialam Wam pokazac ale nie wiem jak skopiowac to zdjecie? Pomocy!!! Bom ciemna masa :-p

Zapomnialam Wam jeszcze napisac ,ze Laura ma angine :-(

heloł heloł :-):-)

Jagodka po mamusi oczka ma ale minki robi jak R ;-):-)

poczytałam i :
mnie głowa wczoraj nie bolała, za to zab i 12 mam dopiero wizyte u dentysty..........:baffled:

co do dnia dziecka bylismy na pikniku, ale tak jak u elfa zabawa była dla wiekszych dzieci wiec spedzilismy pozniej godzinke na placu zabaw :happy2::happy2:
myslałam, ze sie gdzies wybierzemy dalej, taka była piekna pogoda, ale R niestety obsługiwał ten piknik i musiał byc w pracy

co do opalenizny to mi juz skóra zlazła z nosa hehe
teraz biore testy w ręke i ide sie jeszcze podsmażyć na "balkon" :laugh2::-)

co do rozbierania sie Kuba tez sie rozbiera, i w z gołym tyłkiem tanczy przed lustrem........naturysta.....:laugh2::laugh2:

Czesc

Iwon, Niania mam pytanie
w jaki sposob zapisac w kompie to co sie wytworzylo w tym programie do stylizacji wygladu?
Zrobilam sie na super blondi i chcialam Wam pokazac ale nie wiem jak skopiowac to zdjecie? Pomocy!!! Bom ciemna masa :-p

Zapomnialam Wam jeszcze napisac ,ze Laura ma angine :-(

Elfie na dole po lewo jest email. Wyslij sobie na maila bo w ten sposób bedziesz to miała w jpg. Jest jezscze opcja save ale wtedy zapisuje się jako mapa bitowa i kibel:baffled: nie mozna tego wrzucić na BB.

A ja tez jestem zjarana jak nie wiem co:rofl2: nareszcie:-p

Zaraz lece na pierwsze zebranie do przedszkola:tak:
Jezu ale jestem stara - ZEBRANIE W PRZEDSZKOLU:-D:szok: ale to brzmmi:laugh2::laugh2::laugh2:

Czesc

Elfie na dole po lewo jest email. Wyslij sobie na maila bo w ten sposób bedziesz to miała w jpg. Jest jezscze opcja save ale wtedy zapisuje się jako mapa bitowa i kibel:baffled: nie mozna tego wrzucić na BB.
No to elfik ala blond wygladalby tak :-p:-p:-p:-p:-p;-):szok:

Załączniki

• ja1.jpg
    ja1.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry