reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

No i jak laski?:-p:rofl2::-D

Załączniki

• DSC00115.jpg
    DSC00115.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
5:50 to jakaś dzika godzina :szok::no:(jak ja się ciesze ze mam prace blisko domu)

hi Kasiu ja właśnie bylam na podbnym etapie szykowania na jutro ale... co mogę zrobic dziś ..;-)

Nianiu a Ty tak zmieniona czy ten fryz to wklejony ?? sorry nie jestem na bieżąco :zawstydzona/y:

my dziś z kubusiem poszlismy na festyn tak służbowo ale było mega marnie i po zrobieniu paru fotek urwaliśmy sie na plac zabaw.
W ogóle to uważam że moje miast mocno sie nie popisało w dniu dzisiejszym. Jakieś 2-3 tygodnie temu był super festyn rodzinny, była Majka Jeżowska, gry, zabawy, dmuchańce, przedszkola sie wystawiały i każde coś oferwało dzieciakom a dziś ...nędza. buuu

Dziś miało być rwanie mojej nieszczęsnej ósemki. Usiadlam na fotelu, lekarz pogmeral przy zębie 10 sekund i powiedzial, że już mogę sobie iść :baffled: Okazalo sie że mam zapalenie jakiejś torebki i muszę ją najpierw zaleczyć. Za tydzien czyszczenie. I jak chce to mogę rwac, choć lekarz mowi, że to niekonieczne. Ale ja już się tak nastawilam, że będę jednak wyrywać. Jesli przestaną dzieki temu boleć uszy to chyba warto, prawda? Nastepny termin w piątek. 13tego w piątek :szok:

Jak spędzalyscie dzien dziecka? U nas nic specjalnego - dzieci dostaly gadzety z Ikei i tyle ;)

reklama
Cześć Babeczki :-)
U nas dzień dziecka minął fajnie. Byliśmy cały dzień u teściów. Wystawiłam moje białe ciałko na słońce i nabrałam ładnych kolorków :-)Maciuś dostał rower, ale nie chce na nim jeździć :baffled: Mam nadzieję, że się w końcu przekona.

Ja już odliczam dni do urlopu :-)

Wczoraj dopadł mnie OKROPNY ból głowy. Mówię Wam masakra. Położyłam się wieczorem do spania bez kąpania, bo nie byłam w stanie :szok::szok: Dzisiaj na szczęście ok.

Aaaa, no i byłam w galerii. Julka z Mateuszkiem - po prostu cudo :tak:

Do góry