reklama
Lilka
Fanka BB :)
takie pierwsze wrazenie ;-)
ale ogolnie ok
hihihihi
Ide do kina na "co się zdarzyło w las vegas"!!!!!!!!!!!!łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale się cieszę !!!!!!!!
wreszcie miałam okazję się ubrać jak na wyjscie, umalować jak na wyjscie i jestem zajebiscie happy~!!!!:-)
kaśka k
Fanka BB :)
No i jak laski?
ktoś Nianię podmienił ale bomba:-)
achh jutro poniedziałek, ciuszki trzeba przyszykować dla małej i dla mnie i dalej jazda do roboty 5.50
pragnę wakacji
Anikaa
Fan(ka)
5:50 to jakaś dzika godzina (jak ja się ciesze ze mam prace blisko domu)
hi Kasiu ja właśnie bylam na podbnym etapie szykowania na jutro ale... co mogę zrobic dziś ..;-)
Nianiu a Ty tak zmieniona czy ten fryz to wklejony ?? sorry nie jestem na bieżąco
hi Kasiu ja właśnie bylam na podbnym etapie szykowania na jutro ale... co mogę zrobic dziś ..;-)
Nianiu a Ty tak zmieniona czy ten fryz to wklejony ?? sorry nie jestem na bieżąco
Anikaa
Fan(ka)
my dziś z kubusiem poszlismy na festyn tak służbowo ale było mega marnie i po zrobieniu paru fotek urwaliśmy sie na plac zabaw.
W ogóle to uważam że moje miast mocno sie nie popisało w dniu dzisiejszym. Jakieś 2-3 tygodnie temu był super festyn rodzinny, była Majka Jeżowska, gry, zabawy, dmuchańce, przedszkola sie wystawiały i każde coś oferwało dzieciakom a dziś ...nędza. buuu
W ogóle to uważam że moje miast mocno sie nie popisało w dniu dzisiejszym. Jakieś 2-3 tygodnie temu był super festyn rodzinny, była Majka Jeżowska, gry, zabawy, dmuchańce, przedszkola sie wystawiały i każde coś oferwało dzieciakom a dziś ...nędza. buuu
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
cześć ciotki, co slychac? Też Was dziś wywaliło z BB?
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dziś miało być rwanie mojej nieszczęsnej ósemki. Usiadlam na fotelu, lekarz pogmeral przy zębie 10 sekund i powiedzial, że już mogę sobie iść Okazalo sie że mam zapalenie jakiejś torebki i muszę ją najpierw zaleczyć. Za tydzien czyszczenie. I jak chce to mogę rwac, choć lekarz mowi, że to niekonieczne. Ale ja już się tak nastawilam, że będę jednak wyrywać. Jesli przestaną dzieki temu boleć uszy to chyba warto, prawda? Nastepny termin w piątek. 13tego w piątek
Jak spędzalyscie dzien dziecka? U nas nic specjalnego - dzieci dostaly gadzety z Ikei i tyle
Jak spędzalyscie dzien dziecka? U nas nic specjalnego - dzieci dostaly gadzety z Ikei i tyle
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć Babeczki :-)
U nas dzień dziecka minął fajnie. Byliśmy cały dzień u teściów. Wystawiłam moje białe ciałko na słońce i nabrałam ładnych kolorków :-)Maciuś dostał rower, ale nie chce na nim jeździć Mam nadzieję, że się w końcu przekona.
Ja już odliczam dni do urlopu :-)
Wczoraj dopadł mnie OKROPNY ból głowy. Mówię Wam masakra. Położyłam się wieczorem do spania bez kąpania, bo nie byłam w stanie Dzisiaj na szczęście ok.
Aaaa, no i byłam w galerii. Julka z Mateuszkiem - po prostu cudo
U nas dzień dziecka minął fajnie. Byliśmy cały dzień u teściów. Wystawiłam moje białe ciałko na słońce i nabrałam ładnych kolorków :-)Maciuś dostał rower, ale nie chce na nim jeździć Mam nadzieję, że się w końcu przekona.
Ja już odliczam dni do urlopu :-)
Wczoraj dopadł mnie OKROPNY ból głowy. Mówię Wam masakra. Położyłam się wieczorem do spania bez kąpania, bo nie byłam w stanie Dzisiaj na szczęście ok.
Aaaa, no i byłam w galerii. Julka z Mateuszkiem - po prostu cudo