reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

pytałam Was o plany na wakacje i tylko brunetka mi napisała :baffled::baffled:
a my po raz 4 wybieramy sie na dwa tygodnie do Darłowa, oczywiscie w to samo miejsce, w tamtym roku mielismy taka super ekipe, ze sie umówilismy z Nimi i przyjezdzamy w tym samym terminie :-)
narazie tylko nie wiem czy jechac poczatkiem sierpnia czy jeszcze koncem lipca, ma ktoras z Was jakieś przecieki jakie bedzie lato :confused::confused::confused:;-);-);-)

Joasiu, my się zastanawiamy nad Darlowem. Tam gdzie wtedy bylismy sa super warunki dla rodziny z dwojką maluchow, a mi sie nie chce szukac czegoś innego. Planujemy 2 tygodnie. Wstępnie wiem ze bedzie to 16-23 sierpnia, ale nie wiadomo jeszcze czy drugi tydzien bedzie przed tym terminem czy po.

reklama
Hej Pindy,

jaka kurna znowu krystel z dynsatii:crazy:
Mam włosy jak madonna a nie kurna krystel:no:

pipy...:-p nie znają się:-D

A mnie się Elf podoba nawet:tak: poza tym jaki to znowu blond? taki blond to nie blond:rofl2:

Cześć Baby :)
Kurcze, ale mnie dzisiaj przybiła ta wiadomość o śmierci Agaty Mróz :-(
Rany, ona miesiąc temu urodziła córeczkę. :no::no:

Dwa miesiace temu, wtedy co ja:-( Boze jak patrze na Marcelka to taki mi szkoda jej coreczki.... Jezu co to za tragedia..

Joasiu, my się zastanawiamy nad Darlowem. Tam gdzie wtedy bylismy sa super warunki dla rodziny z dwojką maluchow, a mi sie nie chce szukac czegoś innego. Planujemy 2 tygodnie. Wstępnie wiem ze bedzie to 16-23 sierpnia, ale nie wiadomo jeszcze czy drugi tydzien bedzie przed tym terminem czy po.

A jednak? Brawo!!:-)

My planujemy poludnie wloch we wrzesniu. Kamerlany klimatyczny hotelik blisko plazy. Domowe wloskie jedzenie i winko:rofl2:
Jedziemy z tymi znajomymi co bylismy w Grecji. Zabieramy Maksa, Marcelek w tym roku kibluje u babci:-)

ale by było fanie gdybysmy sie zobaczyły......:-):-):-):-)
nie wiem jeszcze co z naszym terminem, narazie myslimy, chciałabym byc juz na początku sierpnia w Darłowie albo koncem lipca
a ten Wasz termin to nie do ruszenia?????

Aniu my tez planowalismy Włochy pod koniec wrzesnia, ale nie wiadomo nic jeszcze. Nie wiem jak z moja praca, przedszkolem.........ale poplanowac wolno........
brat mnie juz zapraszał, wiec szkoda nie skorzystać :-):-)

plaza, morze no i makaronik mmmmmmmmmmm

Maju skorzystam ze tu jestes i przesle zyczenia zdrówka dla Laurki!!!!
aaa i chciałam Ci powiedzieć, ze wyglądasz super......:-):-)

ale by było fanie gdybysmy sie zobaczyły......:-):-):-):-)
nie wiem jeszcze co z naszym terminem, narazie myslimy, chciałabym byc juz na początku sierpnia w Darłowie albo koncem lipca
a ten Wasz termin to nie do ruszenia?????

mamy termin - 16-30 sierpnia

niestety nie dalo rady wczesniej ze względu na pracę R :-(

ładnie to tak cycki sobie smażycie, opalenizną się chwalicie
a ja musze siedzieć w zaciemnionym biurze i wygladać jak córka młynarza:wściekła/y:

tyle słonka a ja nie mam kiedy go złapać

chyba zajdę w ciażę hihi będę zaliczać plac zabaw i się opalać

a wakacje mam w lipcu pocztek 2 tygodnie kierunek kaszuby morze lasy rowery itp... kawusia z babcią w ogrodzie koniecznie :-)

a koniec lipca i początek sierpnia będziemy spędzać na Słowacji
już wszystko zaklepane:-) tylko małej paszport muszę migiem załatwiać bo za chwilkę się nie wyrobimy, a u nas trochę się czeka

zdrówka dla chorowitków
u nas odpuk odpuk ok:-)

już zmykam muszę zająć się iglakami na nogach:tak:

Jagodzianka cudna w tej misce hihi dobre na maksa i Laurka jaka duża ślicznotka
a w galeryjce też byłam
wiecie co normalnie nie mogę uwierzyć jak nam rosną wszystkie śliczne skarby
i takie coraz bardziej dorosłe i poważne
poprostu cudnie

Ostatnia edycja:
reklama
ładnie to tak cycki sobie smażycie, opalenizną się chwalicie
a ja musze siedzieć w zaciemnionym biurze i wygladać jak córka młynarza:wściekła/y:

tyle słonka a ja nie mam kiedy go złapać

chyba zajdę w ciażę hihi będę zaliczać plac zabaw i się opalać
hej hej...Kasiu można byc w ciązy i wyglądac jak córka młynarza i do tego siedziec w zaciemnionym biurze (bez klimy...) także moze sobie przebi piątki.

Edytko, jak się czuje mała ?? przeszło złe samopoczucie i temperatura??...

Nianiu choc włosy Madonny to faktycznie wygląd Crystal z Dynastii :-p

Do góry