reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Bu hahah dosyc oglednie powiedziane ale zrozumialam bu hahahaniech czarne zostanie czarne a białe niech będzie białe!
;-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
hej hej
Widze ze tylko Anikaa wpadla zachwyt nad moja fryzura reszta zaniemowila
Edziu mam nadzieje,ze z Juleczka wszystko bedzie dobrze, biedna mala :-(
W nocy u nas byla mega burza, mialam nadzieje na ochlodzenie ale nadal jest parno i duszno, Weronika mi sie co chwila w nocy budzi bo nie moze spac w tym upale, mamy w domu 26 stopni
Widze ze tylko Anikaa wpadla zachwyt nad moja fryzura reszta zaniemowila
Edziu mam nadzieje,ze z Juleczka wszystko bedzie dobrze, biedna mala :-(
W nocy u nas byla mega burza, mialam nadzieje na ochlodzenie ale nadal jest parno i duszno, Weronika mi sie co chwila w nocy budzi bo nie moze spac w tym upale, mamy w domu 26 stopni
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hej
Aaaaaale wieje. U nas na topie ząbkowanie. Raaaaaany
Edytko - życzymy zdrowka dla Juleczki. Może zjadla brudny owoc? Albo za dużo truskawek. Mam nadzieje ze szybko się z tym uporacie.
Co prawda na forum nie nalezy chwalic, ale z ulgą muszę napisać, że szał okropnego zachowania u Macka trochę minął. I ja od razu też jestem spokojniejsza. Uffff.... Widać to czasowe tylko przemiany, w przyszlosci będę się pocieszać, że fazie niegrzecznosci przyjdzie czas względnego spokoju.
Fajne Wasze przemiany fryzurkowe. Niania przypomina mi trochę Crystal z Dynastii Elfik to diwa z lat 30tych. Jeszcze dluga fajeczka w kąciku ust by się przydala hihih Szkoda że nie mam czasu, chętnie bym się pobawila programem.
Aaaaaale wieje. U nas na topie ząbkowanie. Raaaaaany
Edytko - życzymy zdrowka dla Juleczki. Może zjadla brudny owoc? Albo za dużo truskawek. Mam nadzieje ze szybko się z tym uporacie.
Co prawda na forum nie nalezy chwalic, ale z ulgą muszę napisać, że szał okropnego zachowania u Macka trochę minął. I ja od razu też jestem spokojniejsza. Uffff.... Widać to czasowe tylko przemiany, w przyszlosci będę się pocieszać, że fazie niegrzecznosci przyjdzie czas względnego spokoju.
Fajne Wasze przemiany fryzurkowe. Niania przypomina mi trochę Crystal z Dynastii Elfik to diwa z lat 30tych. Jeszcze dluga fajeczka w kąciku ust by się przydala hihih Szkoda że nie mam czasu, chętnie bym się pobawila programem.
Joaska
Lipcowe mamy '05
własnie, nie mogłam sobie przypomniec kogo mi Niania przypomina...........
hehe Dynastia........
elfie do tej fryzurki jeszcze czerwona szminka na ustach , rajstopki z krecha i faktycznie diva! Chociaz ja Cie wole w czarnych, takich jakie masz teraz
czesc babeczki
i znowu słoneczko, cudnie cudnie............
wieczorem sie troche zachmurzyło, powietrze jest bardziej rześkie wiec nie moge narzekać.....
pytałam Was o plany na wakacje i tylko brunetka mi napisała
a my po raz 4 wybieramy sie na dwa tygodnie do Darłowa, oczywiscie w to samo miejsce, w tamtym roku mielismy taka super ekipe, ze sie umówilismy z Nimi i przyjezdzamy w tym samym terminie :-)
narazie tylko nie wiem czy jechac poczatkiem sierpnia czy jeszcze koncem lipca, ma ktoras z Was jakieś przecieki jakie bedzie lato ;-);-);-)
edziu trzymam qciukasy za Julciaka, oby wszystko było OK!
ok, czas na kawe, ktos dołacza???
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Dzięki za życzenia zdrówka
Pediatra niczego niepokojącego nie stwierdziła więc pewnie mamy jelitówkę, pozostaje kwestia czy będzie łagodna odmiana czy nie? Gdzieś od godziny młoda nie wymiotuje więc może będzie dobrze.
Idę czytać Tupcia Chrupcia
Pediatra niczego niepokojącego nie stwierdziła więc pewnie mamy jelitówkę, pozostaje kwestia czy będzie łagodna odmiana czy nie? Gdzieś od godziny młoda nie wymiotuje więc może będzie dobrze.
Idę czytać Tupcia Chrupcia
reklama