reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
o kurde :szok::szok::szok::szok: zaje...ści ;-). normalnie Merlin Monroe:szok::szok::szok:

:happy:;-):-p:-D Elfie a moze czerny Punk ??;-);-);-)

kurcze chyba muszę rozkminic ten program , moze byc fajna zabawa :-).
ok mówię dobrnoc i ide spac .papa

A ja mówię dziń dybry:happy:
i zabieram córcię do pediatry:zawstydzona/y:.

Nie wiem co się dzieje, ale dziś młoda wymiotowała rano od kaszlu. W dalszym ciągu nie gorączkuje ale skąd te wymioty?
Ciekawe co powie pediatra.

No to lecę:nerd:

hej hej
Widze ze tylko Anikaa wpadla zachwyt nad moja fryzura :-p reszta zaniemowila :-p:-p:-p:-p

Edziu mam nadzieje,ze z Juleczka wszystko bedzie dobrze, biedna mala :-(

W nocy u nas byla mega burza, mialam nadzieje na ochlodzenie ale nadal jest parno i duszno, Weronika mi sie co chwila w nocy budzi bo nie moze spac w tym upale, mamy w domu 26 stopni :baffled:

Hej :)

Aaaaaale wieje. U nas na topie ząbkowanie. Raaaaaany :crazy:

Edytko - życzymy zdrowka dla Juleczki. Może zjadla brudny owoc? Albo za dużo truskawek. Mam nadzieje ze szybko się z tym uporacie.

Co prawda na forum nie nalezy chwalic, ale z ulgą muszę napisać, że szał okropnego zachowania u Macka trochę minął. I ja od razu też jestem spokojniejsza. Uffff.... Widać to czasowe tylko przemiany, w przyszlosci będę się pocieszać, że fazie niegrzecznosci przyjdzie czas względnego spokoju.

Fajne Wasze przemiany fryzurkowe. Niania przypomina mi trochę Crystal z Dynastii :-p Elfik to diwa z lat 30tych. Jeszcze dluga fajeczka w kąciku ust by się przydala hihih :-D Szkoda że nie mam czasu, chętnie bym się pobawila programem.

Fajne Wasze przemiany fryzurkowe. Niania przypomina mi trochę Crystal z Dynastii :-p Elfik to diwa z lat 30tych. Jeszcze dluga fajeczka w kąciku ust by się przydala hihih :-D Szkoda że nie mam czasu, chętnie bym się pobawila programem.

własnie, nie mogłam sobie przypomniec kogo mi Niania przypomina...........
hehe Dynastia........

elfie do tej fryzurki jeszcze czerwona szminka na ustach , rajstopki z krecha i faktycznie diva! Chociaz ja Cie wole w czarnych, takich jakie masz teraz :)

czesc babeczki :)

i znowu słoneczko, cudnie cudnie............
wieczorem sie troche zachmurzyło, powietrze jest bardziej rześkie wiec nie moge narzekać.....

pytałam Was o plany na wakacje i tylko brunetka mi napisała :baffled::baffled:
a my po raz 4 wybieramy sie na dwa tygodnie do Darłowa, oczywiscie w to samo miejsce, w tamtym roku mielismy taka super ekipe, ze sie umówilismy z Nimi i przyjezdzamy w tym samym terminie :-)
narazie tylko nie wiem czy jechac poczatkiem sierpnia czy jeszcze koncem lipca, ma ktoras z Was jakieś przecieki jakie bedzie lato :confused::confused::confused:;-);-);-)

edziu trzymam qciukasy za Julciaka, oby wszystko było OK!
ok, czas na kawe, ktos dołacza???

Dzięki za życzenia zdrówka :elvis:

Pediatra niczego niepokojącego nie stwierdziła więc pewnie mamy jelitówkę, pozostaje kwestia czy będzie łagodna odmiana czy nie? Gdzieś od godziny młoda nie wymiotuje więc może będzie dobrze.

Idę czytać Tupcia Chrupcia:zawstydzona/y:

Cześć Baby :)
Kurcze, ale mnie dzisiaj przybiła ta wiadomość o śmierci Agaty Mróz :-(
Rany, ona miesiąc temu urodziła córeczkę. :no::no:

reklama
A co do fryzur, to powinnyśmy sobie wszystkie takie zrobić jak Elfik i wstawić w avatarkach :-D

Zdrówka dla mojej synowej kochanej!!!!!!!!!!!
Maciek też jeszcze pokaszluje co jakiś czas, ale ogólnie jest ok.

Do góry