reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam!
Olivia a gdzie to byłas, jak Cię nie było:baffled::szok::sorry2::tak:

Cześć Babulce :-)
Mam w weekend urodziny mężula i tak się zastanawiam nad zrobieniem tej paelli Brunetki :-) Edytka myślisz, że to się nadaje na imprezę? Z czym to podajesz?
Klauduś nadaje sie, nadaje.:tak::tak::tak:
Same owowce morza brzmią wykwintnie, prawda?
Podaje to na talerzu:-p;-):sorry2: i do tego białe winko:tak:, a jak zostanie ci , bo porcja jest dośc duża, to odgrzane na następny dzien też smakuje.Ja szczerze polecam!!!!!
Tylko wazne aby był to ten ryż Basmati, bo inny to zaraz zlepi sie w kule i nie fajnie to wygląda.I tak trzeba uwazać na ten ryż, aby się nie zlepił i podlewac wywarem, ale tak ostrożnie.
Do paelli mozna podac sałatke z sałaty lodowej, pomidora, ogórka i koniecznie sosik sałatkowy Knorr!!!

reklama
1.Łaaaaa, Olivia, ale super zdjątko :-) Nie wiem czemu, ale skojarzyło mi się z naszym pierwszym lipcowym spotkaniem w Kozich Wólkach ;-)

2.1 Mnie proszę mieć za usprawiedliwioną. Ostatnio wszystko mi się zwaliło na głowę i nie miałam w pracy nawet czasu, żeby się wysikać :sorry2:

2.2 U nas pogoda w totalną kratę. Jednego dnia letnie słońce, drugiego, tak jak dzisiaj, 'deszczośnieg' z przygnębiająco pochmurną aurą :dry:

1.a widzisz! wodniczkowy szosty zmysl!mialam jeszcze takie zdjecie i jakos zdecydowalam sie na bajorko

2.1 a wcale ze pani nie usprawiedliwiam. trzeba bylo choc raz na tydzien wejsc na trzy minutki i napisac, ze nie ma pani w pracy nawet czasu, żeby się wysikać:-p
2.2 Usprawiedliwione sa tyko tzry dni bez pradu w szczecinie. reszte trzeba bedzie odrobic w czynie spolecznym:tak:

Byliśmy wczoraj u laryngologa i 20 maja Weronika będzie miała usuwany 3 migdał :-( jest podobno taki wielki ze zasłana niemal całe drogi oddechowe i Weronika wcale nie oddycha nosem-co zauważyłam juz dawno;
glowa do gory, jesli pomoze, to warto. zabieg nie jest strasznie skomplikowany. trzymajcie sie

brava dla Darii za rowerkowe wyczyny i odwagi dla Milenki:happy:

Witam popołudniuwo, ja na momencik bo barszczyk sie gotuje :tak: ale skoro Oliviaa tak krzyczy to trzeba sie zameldowac :tak:;-):-p

Dziewczyny no ja mam nadzieje,że razem z tym migdałem znikną większe problemy zdrowotne Weroniki :tak: boje sie bardzo tego zabiegu ale cóz- jak trzeba to trzeba :blink:
Nenius gratulace dla Darii :tak: ja zamierzam nauczyc Weronike rowerkowej jazdy zaraz po przeprowadzce :tak::tak::tak:
Bo pochwale sie ,ze znalezlismy wreszcie mieszkanko do wynajęcia , wczoraj podpisalismy umowe i wyprowadzamy sie od moich rodzicow :tak::-):-):-)

No to ja się też zamelduję. :-)
Elfiku gratulacje mieszkanka!!!!!!!

Olivia dobrze, że wróciłaś! Może jak tak nakrzyczałaś, to się babki przestraszą i wrócą ;-):-)

No to spadam!

reklama
Hi hi, chyba się nie uda ściągnąć :-) Mój sobie zażyczył dwuletnią prenumeratę "Elektroniki praktycznej" :-D:-D:-D A ja mu jeszcze dorzuciłam prenumeratę "Muratora" haha. W przyszłym roku bierzemy się za budowę :-)
hi hi hi hi a to by się zdziwił jakbym ściągnęła :-D:-D

ps. ale fajnie z ta budową. GRatulacje.:tak::tak:
ps2.
Kaudia wiesz ze to juz prawie rok mija odkąd sobie swoimi wozami śmigamy? szybko zleciało, nie ?

Do góry