reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ale dzisiaj pięknie :-) Mnie od tego słońca energia rozpiera. Miałam niespodziewaną godzinną przerwę w pracy i w tym czasie umyłam dwa okna, zrobiłam pranie i przesadziłam dwa kwiatki. Jak ja lubię wiosnę!!!!!!!! Widziałyście jak już wiśnie pięknie kwitną????
:szok::szok::szok:
Nie no Klaudia prosze, bo mam wyrzuty sumienia:-p:sorry2:

reklama
Cześć Babulce :-)
Mam w weekend urodziny mężula i tak się zastanawiam nad zrobieniem tej paelli Brunetki :-) Edytka myślisz, że to się nadaje na imprezę? Z czym to podajesz?

hello, a u mnie w czwartek imieniny męza ..pomysłów na prezent BRAK :no:. Klaudia daj ściągnąć , co kupujesz swojemu ??

Hi hi, chyba się nie uda ściągnąć :-) Mój sobie zażyczył dwuletnią prenumeratę "Elektroniki praktycznej" :-D:-D:-D A ja mu jeszcze dorzuciłam prenumeratę "Muratora" haha. W przyszłym roku bierzemy się za budowę :-)

Cześć :happy:, Daria nauczyła się wczoraj pedałować na rowerku :-) - bardzo jestem z niej dumna :tak:

U nas wszystko w porządku , wszyscy zdrowi jesteśmy, ......... ja pozdawałam pierwsze egzaminy na studiach.... ku mojemu zdziwieniu , nie takie straszne..... , ale jeszcze kilka przede mną..... hmmmm , to tyle w skrócie..... , .......

gratki zdanych egzaminów i powodzenia na następnych!!!

Ale dzisiaj pięknie :-) Mnie od tego słońca energia rozpiera. Miałam niespodziewaną godzinną przerwę w pracy i w tym czasie umyłam dwa okna, zrobiłam pranie i przesadziłam dwa kwiatki. Jak ja lubię wiosnę!!!!!!!! Widziałyście jak już wiśnie pięknie kwitną????

o tak, widziałam :tak:, cudnie jest :-)

Cześć Babulce :-)
Mam w weekend urodziny mężula i tak się zastanawiam nad zrobieniem tej paelli Brunetki :-) Edytka myślisz, że to się nadaje na imprezę? Z czym to podajesz?

hello, a u mnie w czwartek imieniny męza ..pomysłów na prezent BRAK :no:. Klaudia daj ściągnąć , co kupujesz swojemu ??

hihhihi a ja mam urodziny męża w poniedziałek :-)

hej babule

ja sie melduje jednak 2w1 :-)
jestem po lekarzu i wszystko wiem :-)
termin 27 wrzesnia :-)

Mooma gratulacje zdania egzaminow!! oby tak dalej!!:-)

Nenies gratki dla Dari!!!
my teraz w sobote kupujemy Milence rowerek i jestem ciekawa jak jej pojdzie :-)

no widze ze tu mezusiowo-urodzinowo :-D ja z prezentami mam zawsze problem

Klaudia bedziecie sie budowac?? suuuper :-)

Elfik...wspolczuje czekajacej was operacji :-:)-( biedna Nisia :-:)-(
trzeba wierzyc ze po wycieciu bedzie okazem zdrowia
moja mama przez iles lat miala non stop jakies powazne stany zapalne,przy czym miala nie jedna operacje...co chwile cos jej nawalalo,a to jakies guzy wyrastaly....po wielu latach laryngolog powiedzial ze ma tak obrzydliwe migdaly ze az niemozliwe ze zaden lekarz wczesniej tego nie zauwazyl
i ze niby migdaly a siejå straszne spustoszenie w organizmie
po wycieciu mamuska okaz zdrowia

wiec trzymam kciuki za was!!:happy:

hej, co tam?

o pierwsze to Lilka gratulacje:tak::-) rozumiem, ze papiery tez zalatwione jezeli sie do lekarza dostalas?
a poza tym to wpalam was obsztorcowac troszke! gdzie jestescie i co robicie?:blink::sorry2:
gdzie sa rozbrajajace teksty Emamy i Alki?:sorry2:
gdzie dogryzania wzajemne Joasi, Elfika, Elen?:sorry2:
gdzie sa relacje Niani z frontu?:sorry2:
gdzie podtrzymujace na duchu posty Gazelki?:sorry2:
gdzie nowe relacje wybrykow malolatow Hanti, Kasi, ?:sorry2:
gdzie relacje Aniki, Karin, Niesi z ciazowego frontu?:sorry2:
a juz o kolezankach Iwon, Ania.g, AgaR, Anusia itd nie wspomne:dry:

a dla tych co mimo wszystko twardo skrobia posty na bb, widoczek

7505518569197207618lr6.jpg

reklama
Łaaaaa, Olivia, ale super zdjątko :-) Nie wiem czemu, ale skojarzyło mi się z naszym pierwszym lipcowym spotkaniem w Kozich Wólkach ;-)

Mnie proszę mieć za usprawiedliwioną. Ostatnio wszystko mi się zwaliło na głowę i nie miałam w pracy nawet czasu, żeby się wysikać :sorry2:

Elfik, na pewno boisz się tego zabiegu, jak każda mama, ale staraj się myśleć o tym, co dzięki niemu zyskacie :blink: Będzie dobrze :elvis:

U nas pogoda w totalną kratę. Jednego dnia letnie słońce, drugiego, tak jak dzisiaj, 'deszczośnieg' z przygnębiająco pochmurną aurą :dry:

Do góry