reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

u nas na dolnym ;)18 w cieniu w słonku nie wim :)

witam

my po testach ikiś dał sobie ładnie zrobić pod koniec zaczął płakać no i jak czekaliśmy te 15 minut troszkę płakał że chce do domu ale nie było źle (bardziej się bałam ja że będzie się szarpał wyrywał że zamaże te testy i do bani)
no i wyszło nam że niby na psa, pióra leszczynę i roztocze ale jednak lekarka powiedziała że tamto to znikome a uczulony jest na roztocza i to bardzo
mamy singular czy jak to się pisze i jeszcze kropelki do noska a w listopadzie nie obejdzie sie bez inhalacji(najgorszy okres to ponoć październik-połowa kwietnia i u nas od końca września choroby sie zaczęły i wiecznie katar kaszel i fuck ! antybiotyków cała masa przez ten czas szlak ! fakt czasami pewnie był chory bo i mił wysokie gorączki ale nei zawsze !)
teraz iskierka śpi ze swoimi fajnymi tatuażami na rączce ;)

kurcze biedna weroniczka (ale elfico z tego co pamiętam takie maluchy bardzo dobrze znoszą wycinanie migdałków - ja stara konica 20 lat miałam i umierałam a maluchy kilka godzin po zabiegu hasały jak szalone !) życzę wam żeby to rozwiązało wasze problemy zdrowotne ! :*

ok uciekam buziaczki

reklama
No hej
U nas 21 stopni w cieniu!!!!!!:szok: w słoncu tez z dobre 30 jest i piękne slonko wyszło zza chmur :tak:
Klaudia ja tez taka słaba jestem dzisiaj, jakby powietrze ze mnie uchodziło, tak sie czuje :baffled:
Kredziu wspólczuje testów ale dobrze ze juz wiecie na co te Tymi uczulony, nas czekaja testy i tez mam nadzieje ze mała da sie ładnie "potestowac" no ale zobaczymy.

Witajcie Lipcówki.....
Kto mnie jeszcze pamięta.?????
Gratuluję Marcelka Rodzicom i Braciszkowi ..... , niestety nie widać chyba tu nigdzie jego zdjęcia, ale napewno jest sliczny.
Jakie tu pustlki........... , że ja rzado tu wpadam to normalne, ale fanatyczki lipcóweczki.??;-) wiosne pewnie poczułyście , i spacerkujecie, i wcale sie nie dziwię....
U nas wszystko w porządku , wszyscy zdrowi jesteśmy, ......... ja pozdawałam pierwsze egzaminy na studiach.... ku mojemu zdziwieniu , nie takie straszne..... , ale jeszcze kilka przede mną..... hmmmm , to tyle w skrócie..... , nie doczytałam czy któraś zaciążyła, jeśli tak, to równiez gratuluję!!!!!!
Pozdrawiam .......

reklama
Ale dzisiaj pięknie :-) Mnie od tego słońca energia rozpiera. Miałam niespodziewaną godzinną przerwę w pracy i w tym czasie umyłam dwa okna, zrobiłam pranie i przesadziłam dwa kwiatki. Jak ja lubię wiosnę!!!!!!!! Widziałyście jak już wiśnie pięknie kwitną????

Do góry