reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hej wieczorowo

padam na pyszczek booo...zrobilam pierwszy raz w zyciu kopytka i wyszly rewelacyjne :-):-):-)
mezusio ukisil zonce kapuste,wiec zjedlismy dzis typowo polski obiad :-D
ach mniam mniam :-D

Hania wariuje,jeszcze nie spi...zjawisko normalnie bo zawsze 19 i musiala isc spac
a dzis nie :szok:
zabkuje i co chwile kupki robi przez co pupcia juz czerwona zaczela sie robic i pierwszy raz od urodzenia jej pupke musialam wysmarowac sudocremem

ok spadam bo mnie plecy bola,troche sie nastalam w kuchni bo oprocz kopytek to jeszcze kuchnie na blysk zrobilam

dobranoc

P.S. Oliwia glowka do gory ;-)
co nas nie zabije to nas wzmocni:happy:

ELf gratki znalezienia mieszkanka
kiedy przeprowadzka??

reklama
Czesc ciotki, normalnie po jednym zdaniu będe wysyłać, bo mój komp mieli niemiłosiernie i właśnie mi posta szlag trafil....

Olivio, kochanie Ty moje ;-):-p:-p :elvis::elvis::elvis::elvis:Szybkiego powrotu dobrego samopoczucia :elvis::elvis::elvis::elvis:

z rozrzewnieniem wspominam te cudne czasy, gdy człowiek mógł pozwolić sobie na doliny, różne takie rozległe refleksje egzystencjonalne, medytacje nad sensem życia i ludzkości jako takiej, planować przyszłość w 58 wariantach...;-):rofl2::rofl2::rofl2:

hihihihihihihhihi, teraz wszelkie moje melancholijne zamiary zostają natychmiast zdewastowane przez kochajacego męża i syna....:blink::blink::blink::-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:( nawet pies daje do pieca :dry::szok:)

No i zdecydowanie polecam rowerek! Michaś dostał od zajączka właśnie takiego 12 calowca z doczepionymi po bokach kółkami i dwie godziny smigania dziennie to minimum!
Szczególnie Edzi polecam, w te nasze niepogody - czy deszcz czy wiatr, czy śnieg, dziecko na rowerku jeździć musi, a że dziadek kupił, to za młodym pogina:-p

dziń dybry :)
jak sie miłym Paniom spało? pogoda dziś piękna, deszczyk leje, żyć nie umierać :-)

Alka bidaku, nawet pies daje czadu ??:* :*

reklama
No i zdecydowanie polecam rowerek! Michaś dostał od zajączka właśnie takiego 12 calowca z doczepionymi po bokach kółkami i dwie godziny smigania dziennie to minimum!
Szczególnie Edzi polecam, w te nasze niepogody - czy deszcz czy wiatr, czy śnieg, dziecko na rowerku jeździć musi, a że dziadek kupił, to za młodym pogina:-p

hi hi, niedawno podziwiałam jak jeździ - super :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Do góry