reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Sylwia79 pisze:
Skarbus, NiaNia super wymyslilyscie  ztym spotkaniem, szkoda ze jestemy wszytskie tak "rozrzucone"...

mnie sie wydaje, ze jest nas wiele z warszawy i jesli tylko bedziemy chcialy, mozemy zorganizowac sobie spotkanie. ja w sumie przeciez w samej wawie nie mieszkam...a moglam ;)

reklama
Anitko witaj w domu :D :D :D :D :D :D :D

Takie spotkanie to byłaby naprawdę fajna sprawa, jestem za!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny co do dzisiejszego zmęczenia to ja też czuję się jak mucha w smole. To chyba taki dzionek rozleniwiająco ciepły, mój mężulek też pada, teraz to nawet drzemkę sobie ucina. Chyba przyłożę się do niego :) :)

Anitka, jak fajnie, że już jesteś z nami. No i najważniejsze, że wszystko dobrze!!! Czy to znaczy, że już nie musisz leżeć w ogóle?
A mi się dzisiaj wcale nie chce jeść, no i martwię się, ze głodzę tego mojego malucha. Niby zjadłam śniadanie i obiad, ale jak pomyśle o kolacji to mi się niedobrze robi. Kurcze wszędzie piszą, że od drugiego trymestru trzeba jeść o te ileś kalorii więcej (chyba 300), a ja ciągle jem tyle samo co zawsze. Dziewczyny czy wy sie tym przejmujecie i jecie wiecej?
Mania i Aga, a co to jest gzik? Bo ja z Galicji jestem i nie znam takiego określenia :D

Klaudius musze ciagle wypoczywac jak najwiecej i biore bardzo silne leki ktore lagodza mi skurcze !! Ale naprawde mam dosyc lezenia i skoro wszystko jzest w pozadku postanowilam sie troche ruszyc !!!
Ja rowniez nie mam apetytu !!!
Dziewczyny nie badzmy gorsze od warszawianek, tez musimy zaplanowac jakies spotkanie !!
Maniu ja planuje wyjazd do polski albo we wrzesniu, albo na wielkanoc !!

Klaudia, ja tez nie przejmuje sie bardzo tym ze mam jesc wiecej, jestem glodna to jem, mam na cos ochote to jem, ogolnie jem sporo i zdrowych rzeczy ale nie licze ile to jest kalorii... moze powinnam, wiec nie martw sie jest nas przynajmniej dwie ;)

Anitko ciesze sie ze czujesz sie juz lepiej!!!! mam nadzieje ze jakos dotrwamy do lipca w dobrym nastroju :)
wiesz my ostatnio planujemy przjazd do Polski tez we wrzesniu przynajmniej ja z dziecmi...moja babcia ma 80-lecie i baardzo chcialabym zrobic jej niespodzianke no ale wszystko w rekach opacznosci.....ale tez nie ulega watpliwosci ze zrobie wszystko by ten wyjazd doszedl do skutku ;)
wiec moze uda nam sie spotkac ?? ;)
odpoczywaj duzo i dbaj o siebie a juz we wrzesniu najemy sie pysznych polskich buleczek ;)

Anitko - super że wróciłaś:)))) i ze wszystko ok - odpoczywaj duzo i jak mozesz to zagladaj czesciej:)
Z tym spotkaniem to super pomysł - potem na sierpniowy spacer w jakims warszawskim parku tez sie mozemy spotkac z maluszkami - to dopiero bredzie wesoło - ja co prawda spod Warszawy jestem ale tez nie ma problemu:))
A swoja droga to wesoło bedzie musiało wygladać kilka babek z brzuchami w jednym miejscu - juz chyba kiedys sobie wyobrazałysmy taka scenkę:))

reklama
A ja jutro doczekam sie w koncu 100, jak widze na waszych suwaczkach siedemdziesiatki, osiemdziesiatki a nawet dziewiecdziesiatki to zaczynam myslec ze ja to chyba w innym miesiacu bede rodzic:).
Juz wiem ze jak sie zaczna porody lipcowe to ja sie bardzo nie bede mogla doczekac...., ale co tam, przyjdzie moja kolej:)

Dobrej nocy zycze wszystkim pania:)

Do góry