reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Skarbuś moj maly jest w gazetce,ale na pierwsza strone sie jeszcze nie dostal ;),jest sobie w srodeczku pomiedzy innymi dziecmi :).Ale owszem ma podpisana umowe z jedna firma.Jak na razie to byl tylko na takich karteczkach reklamowych.Ale ja uwazam,ze to i tak spore osiagniecie ;) ;D,bedzie mial pozniej super pamiateczke.
A do tej agencji trafil przez przypadek-jak bylismy we Wroclawiu na zakupach do robili casting.A Dorian uwielbia sie wyglupiac przed aparatem.Wlecial im przed te aparaciki i sie popisywal,pani zrobila mu pare fotek i mowi ze jest swietny i go chca :laugh:.No i nie mialam nic do gadania ::) :laugh: ;D.Ale dobrze,ze to tylko w ramach zabawy.Bo widzialam juz nad ambitnych rodzicow...chcieli z niesmialego dziecka na sile zrobic gwiazde filmowa ::) :p :(.

reklama
Dziewczyny (te z Wroclawia i Wielkiejpolski ;))To zrobimy spotkanie u mnie ;D.Ja mieszkam tak po srodku miedzy okolicami Poznania i Wroclawia w malym miasteczku o nazwie Kobylin.Mamy spory ogrod wiec jakies party by sie zrobilo :laugh:.Za naszym domem juz tylko dzialki,pola i lasek...i sasiad ktory ma stadnine koni.Wiec zapraszam pooddychac swiezym powietrzem :).

OK Agnieszko -napewno przybedziemy jak dojdzie do tego spotkania :D

zapomnialam wam powiedziec ze jak poszlam do tego mojego starego gina na usg to mnie poinformowal ze mam łozysko na przedniej scianie.........a ta moja co prowadzi moja ciaze to robila mi usg 4 razy i ani razu o tym nie wspomniala :mad:

wiem ze to blachostka ,ale sam fakt.....dzis na 12 ide na 'przeglad' do niej,ciekawe co mi powie bo nogi mam jak balony a stopy to juz wogole,ze nawet jak zakladam skarpetki to az mnie swedzi w tych miejscach-tak puchne!!!

Klaudio to chyba my tez bedziemy sie musialy zobaczyc:) - jak tak sie sypia spotknia. Chyba Ty jedna jestes na tym forum z regionu poludnia.
Umowimy sie kiedys w Zakopanem:) - chyba bedziemy miec tyle samo do przejechania - prawie:)

zajrzalam na chwile, zeby odsetresowac sie przed waznym spotkaniem...
wiecei co, tak sobie pomyslalam ze ubire sie w ciuchy ktore sobie zakupilam na ciaze, bo w dawnych koszulach juz wygladam niczym baleron, no i git, koszulka ciazowa ktora sobie zakupilam z mysla o pracy - super, ale spodnica czarna... szkoda gadac wygladam w niej jak w worku na ziemniaki... jak ja kupowalam to wzilam troche luzniejsza 38, bo 26 bylo opiete, a pomyslalam sobie ze i uda i pupa tyje wiec lepiej wieksza, a ze ostatnio schudlam niestety, to w obdwodzie jest przynajmniej 10 cm za szeroka, no i w koncu skonczylo sie na dawnej spodnicy (tylko ze z rozpietym suwakiem hihih)...
wiecie tak strasznie zadzdroszcze Wam waszych brzuszkow, ktore podziwiam w naszej galerii... :(
no ale moj tez przeciez kiedys urosnie...

czesc mamusie, u mnie dzisiaj pogoda jakas taka niemrawa no i zeby nie popasc w jeden z moich ostatnio czestych zlych humorkow zabieram sie za porzadki ;D ;D ;D
AAA dziewczyny jak tam wasza cera?? Bo ja od paru dni wygladam jakbym miala ospe lub jakies inne paskudztwo tyle mi wypryskow na twarzy wyskoczylo blleee
Podobno dziewczynki odbieraja matka urode, nigdy w to nie wierzylam ale teraz chyba zaczne hihihi :laugh: :laugh:

Elfiko, ja nie mam problemow z cera (choc przed ciaza zawsze mialam), ale nie wiem co urodze, przecczucie mowi mi ze chlopczyka, wiec to byloby zgodne z teoria odbierania urody... ;D

A wczoraj dostalam ta szczypionke wreszcie i przez caly wieczor i pol nocy nie umialam sobie miejsca znalezc bo mnie bolal tylek :laugh: :laugh: :laugh: ale dzisiaj juz ok
no to uciekam narazie do tego sprzatania, pa

reklama
To Ci zazdroszcze Sylwia tej gładziutkiej buzi bo ja jak gdzies wychodze to musze to wszystko maskowac a ze tez nigdy nie mialam zadnych problemow z tego typu rzeczami to dla mnie nowosc

Do góry