reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a o mnie to wstyd mowic... :p wczoraj o 21 wyslalam LUkasza po..... hamburgery !!! o zgrozo!!!!! :p ;D ;D ja i moje dobre odrzywianie ;)

ok ide jesc bo padne z glodu

reklama
Widze, że na wiosne wszytskie nas nachodzi chec zmian. Ja tez jutro wybieram sie do fryzjera:-) Kontynuacja zmiany wizerunku na popielata blonyne.

A szukam wpisujac imiona i nazwiska aktorek www.google.pl i juz.

co do obaw, to ja tez sie troche tego obawiam jak to bedzie, ale nie stresuje sie za bardzo, chyba po porstu nie mam czasu sie tym martwic...;)
bardziej martwie sie ze po macierzynskiem trzeba bedzie wracac do pracy i jak ja tego maluszka zostawie...??? dziwne martwie sie czyms co jest tak odlegle, a tym co jest znacznie blizej czyli porodem i tym jak sobie poradze prawie nie...

NiaNia, ja tez chce zmian!!! na razie przed swietami zrobilam sobie pasemka jasniejsze, no i pewnie powtorke zrobie sobie w maju (jakas komunia w rodzinie), wracam do jasniejszych wlosow, glowieni ze wzgledu na to ze taka blada jetsem, a w tym roku na sloncu raczej sie nie posmaze... hihih cos za cos...
Agnieszka, ja ostatbio tez meza wystraszylam, w lazience rozbieralam sie (a wiecnie wstawalam) pochylilam se i jak to on powiedzial nagle zniknelam mu z pola widzenia (bo widzial mnie w lustrze) i uslyszal huk (dobrze ze mamy wachadlowe dzrwi w prysznicu bo bym jak nic reka wybila szybe i moglo sie to skonczyc duzo gorzej...niestety trzeba uwazac, ale jak kiedy tak naprawde nie ma na to wplywu...

Hej dziewczyny witam Was wszystkie !! I oglaszam swoj powrot !!!
Agniesiu i Maniu dziekuje za pamiec ! Jestescie kochane !
Niestety nie jestem w stanie naddrobic wszystkiego wiec nie jestem na biezaco !!! Szkoda bo jestem bardzo ciekawa jakie omawialyscie tematy !! Wogole bardzo mi Was brakowalo !!! Musialam przelezec caly miesiac !!
Ja i maluszek czujemy sie dobrze !! Zaczelam tez chodzic do szkoly rodzenia !!
A poza tym mam urwanie glowy ze zblizajaca sie przeprowadzka !!
Caluje Was jeszcze raz i mysle ze bede juz z Wami znacznie czesciej !!!

Skarbus, NiaNia super wymyslilyscie ztym spotkaniem, szkoda ze jestemy wszytskie tak "rozrzucone"...

ale moze mozna chociaz takie spotkania "regionalne" zorganizowac... jz mieszkam w okolicy w-wy i wiem ze sporo nas jest stad, wiec moze bysmy dziewczyny spotkaly sie "w plenerze"?

moznaby cos zorganizowac...pogoda piekna...
no ale teraz juz zmykam, mam jeszcze pare spraw sluzbowych i lece na moj upragniony obiadek...!!!

no to ja Wam moge tylko pozazdroscic tych mozliwosci spotkaniowych :(
ale moze we wrzesniu jak wpadniemy do domku to chociaz Wielkopolanki sie spotkaja co???

albo albo Anitko na Kaszubach!!!!! ;)

Po latach tlustych musza przyjsc i chude...tako tez dzis dopadlo mnie fatalne samopoczucie... Siedze przy tym biurku, chwytam sie za rozne projekty, ale jakos mi nie idzie. A sil mam tyle, ze moglabym spokojnie stanac dzis w szranki z taka np. mucha, byle by za szybko nie latala ;)

Dziekuje z pochlebne slowa na temat opowiadanka, tak mnie jakos naszlo... Moze i kiedys spisze dzieje mojego burzliwego zycia (glownie milosnego), w koncu jestem agentem literackim, wiec i wydawce sobie moze znajde... Ech, potem ekranizacja, slawa, oskary.......  ;D

reklama
Agnieszka Ratajaczak ale musisz byc dumna!!!!!!!!!!! A jakim cudem Twoj maluch znalazl sie na okladce? Wysylalas zdjecia do jakiejs agencji czy jak? Pochwal sie

Do góry