reklama
Widze, że na wiosne wszytskie nas nachodzi chec zmian. Ja tez jutro wybieram sie do fryzjera:-) Kontynuacja zmiany wizerunku na popielata blonyne.
A szukam wpisujac imiona i nazwiska aktorek www.google.pl i juz.
A szukam wpisujac imiona i nazwiska aktorek www.google.pl i juz.
co do obaw, to ja tez sie troche tego obawiam jak to bedzie, ale nie stresuje sie za bardzo, chyba po porstu nie mam czasu sie tym martwic...
bardziej martwie sie ze po macierzynskiem trzeba bedzie wracac do pracy i jak ja tego maluszka zostawie...??? dziwne martwie sie czyms co jest tak odlegle, a tym co jest znacznie blizej czyli porodem i tym jak sobie poradze prawie nie...
bardziej martwie sie ze po macierzynskiem trzeba bedzie wracac do pracy i jak ja tego maluszka zostawie...??? dziwne martwie sie czyms co jest tak odlegle, a tym co jest znacznie blizej czyli porodem i tym jak sobie poradze prawie nie...
NiaNia, ja tez chce zmian!!! na razie przed swietami zrobilam sobie pasemka jasniejsze, no i pewnie powtorke zrobie sobie w maju (jakas komunia w rodzinie), wracam do jasniejszych wlosow, glowieni ze wzgledu na to ze taka blada jetsem, a w tym roku na sloncu raczej sie nie posmaze... hihih cos za cos...
Agnieszka, ja ostatbio tez meza wystraszylam, w lazience rozbieralam sie (a wiecnie wstawalam) pochylilam se i jak to on powiedzial nagle zniknelam mu z pola widzenia (bo widzial mnie w lustrze) i uslyszal huk (dobrze ze mamy wachadlowe dzrwi w prysznicu bo bym jak nic reka wybila szybe i moglo sie to skonczyc duzo gorzej...niestety trzeba uwazac, ale jak kiedy tak naprawde nie ma na to wplywu...
Agnieszka, ja ostatbio tez meza wystraszylam, w lazience rozbieralam sie (a wiecnie wstawalam) pochylilam se i jak to on powiedzial nagle zniknelam mu z pola widzenia (bo widzial mnie w lustrze) i uslyszal huk (dobrze ze mamy wachadlowe dzrwi w prysznicu bo bym jak nic reka wybila szybe i moglo sie to skonczyc duzo gorzej...niestety trzeba uwazac, ale jak kiedy tak naprawde nie ma na to wplywu...
Hej dziewczyny witam Was wszystkie !! I oglaszam swoj powrot !!!
Agniesiu i Maniu dziekuje za pamiec ! Jestescie kochane !
Niestety nie jestem w stanie naddrobic wszystkiego wiec nie jestem na biezaco !!! Szkoda bo jestem bardzo ciekawa jakie omawialyscie tematy !! Wogole bardzo mi Was brakowalo !!! Musialam przelezec caly miesiac !!
Ja i maluszek czujemy sie dobrze !! Zaczelam tez chodzic do szkoly rodzenia !!
A poza tym mam urwanie glowy ze zblizajaca sie przeprowadzka !!
Caluje Was jeszcze raz i mysle ze bede juz z Wami znacznie czesciej !!!
Agniesiu i Maniu dziekuje za pamiec ! Jestescie kochane !
Niestety nie jestem w stanie naddrobic wszystkiego wiec nie jestem na biezaco !!! Szkoda bo jestem bardzo ciekawa jakie omawialyscie tematy !! Wogole bardzo mi Was brakowalo !!! Musialam przelezec caly miesiac !!
Ja i maluszek czujemy sie dobrze !! Zaczelam tez chodzic do szkoly rodzenia !!
A poza tym mam urwanie glowy ze zblizajaca sie przeprowadzka !!
Caluje Was jeszcze raz i mysle ze bede juz z Wami znacznie czesciej !!!
Skarbus, NiaNia super wymyslilyscie ztym spotkaniem, szkoda ze jestemy wszytskie tak "rozrzucone"...
ale moze mozna chociaz takie spotkania "regionalne" zorganizowac... jz mieszkam w okolicy w-wy i wiem ze sporo nas jest stad, wiec moze bysmy dziewczyny spotkaly sie "w plenerze"?
moznaby cos zorganizowac...pogoda piekna...
no ale teraz juz zmykam, mam jeszcze pare spraw sluzbowych i lece na moj upragniony obiadek...!!!
ale moze mozna chociaz takie spotkania "regionalne" zorganizowac... jz mieszkam w okolicy w-wy i wiem ze sporo nas jest stad, wiec moze bysmy dziewczyny spotkaly sie "w plenerze"?
moznaby cos zorganizowac...pogoda piekna...
no ale teraz juz zmykam, mam jeszcze pare spraw sluzbowych i lece na moj upragniony obiadek...!!!
Po latach tlustych musza przyjsc i chude...tako tez dzis dopadlo mnie fatalne samopoczucie... Siedze przy tym biurku, chwytam sie za rozne projekty, ale jakos mi nie idzie. A sil mam tyle, ze moglabym spokojnie stanac dzis w szranki z taka np. mucha, byle by za szybko nie latala
Dziekuje z pochlebne slowa na temat opowiadanka, tak mnie jakos naszlo... Moze i kiedys spisze dzieje mojego burzliwego zycia (glownie milosnego), w koncu jestem agentem literackim, wiec i wydawce sobie moze znajde... Ech, potem ekranizacja, slawa, oskary....... ;D
Dziekuje z pochlebne slowa na temat opowiadanka, tak mnie jakos naszlo... Moze i kiedys spisze dzieje mojego burzliwego zycia (glownie milosnego), w koncu jestem agentem literackim, wiec i wydawce sobie moze znajde... Ech, potem ekranizacja, slawa, oskary....... ;D
reklama