reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
O dziewczyny widze że plany spotkań są już mocno zaawansowane. :laugh: i bardzo dobrze. Fajnie byłoby się spotkać. ;D ;D ;D

A wrocławskim mamuskom proponuję spotkanie wczesniej.
Macie jakieś propozycje?
Jak narazie musze trochę leżeć, ale jak spotkałybysmy się na jakiś lodach na godzinę czy dwie to chyba nic sie nie stanie.

Natomiast co do cery, to czasem miałam mamłe problemy. na poczatku ciązy było jednka super, a dzis jak patrzę w lustro to chcę krzyczeć. Licze że to przejściowe :-[
A niby chłopcy nie zabierają urody???????

Czesc dziewczyny!
Elfiko u ciebie to juz chyba lsni, tak ciagle cos sprzatasz ;)
Wiecie co ja wczoraj z mezem kupilismy wozek o taki Relax - http://www.tomas-wozki.pl/oferta.html
w komisie za 280 zl, wyglada jak nowy nic nie zniszczony dlatego tak szybko zakupilismy. A podoba mi sie z tej firmy ten - walentynka, no ale takiego nie bylo.
Nie wiem czy nie za wczesnie z tym wozkiem, ale spodobal mi sie i chyba nie drogo?

Cześć dziewczyny
Ja mam też problemy z cerą jakieś plamy takie na buzi mi wyskoczyły i to juz dość dawno.

Co do spotkania to ja bardzo chętnie się spotkam z lipcowymi mamusiami z Wrocławia :)

Ania, dobry pomysł z tym Zakopanym :) Ja właśnie ostatnio męczyłam mężusia, żebysmy na weekend majowy wybrali sie w górki, ale nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie, bo niewiadomo czy Łukasz będzie miał wolne 2 maja. No ale plany - dobra rzecz :)
Elfiko ale z Ciebie czyścioszek :) Co chwilę robisz porządki. Aż mi wstyd  :laugh: Ja teraz cerę mam super, za to na początku ciąży, to miałam straszną buzię - pełno czerwonych wyprysków.

Mam jeszcze pytanie odnośnie tej toksoplazmozy. Odebrałam wyniki, no i jest tak:
IgG ilościowo wynik: <5.00 IU/ml
Norma: 0-6.5 IU/ml

To chyba znaczy, że nie chorowałam i nie mam tych przeciwciał. Nie jestem pewna. Wiecie może jak to interpretować?

Ja na poczatku tez mialam pelno wypryskow, teraz naszczescie nie, ale za to kolor mam dziwny. Cala buzia czerwono-pomaranczowa, nieraz tak mocno, ze mowia mi, ze bylam na solarium i nie wierza, ze nie. Nie wiem odczego to tak.
Dziewczyny co do jedzenia to ja teraz przez dwa tygodnie rzadze kuchnia, bo tesciowa wyjechala i schudlam 1 kg. Aj. Chyba wszyscy domownicy schudli lacznie z psem :p No, ale tesciowa jutro wraca, wiec mysle, ze nadrobimy.

reklama
Frido jak dla mnie to może to być dowolny dzien takiego spotkania. Najlepiej jednak tak popołudniiu. Proponuję abyśmy poczekłay aż odezwie się Aga K. i może jeszcze któraś z dziewczyn da się namówić na te lody ;D i wtedy umówimy się dokładnie.

A czy kóraś z  Was słyszała o wózkach firmy BM?
http://www.bulka.com.pl/pl/pl_wozki.html
Na tej stronce jest tylko kolekcja 2003, a widziłam z 2005 roku.
Widziałam je w jednej hurtowni i wydawały się mi dość fajne. Ponoc rewelacyjnie tam się sprzedają, ale musze mieć jakieś porównanie.

Do góry