reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Aga jak to liczysz, że teraz zaczynam sie ostatni trymystr ciąży? Bo ja byłam pewna, że zaczyna sie w 27 tygodniu, a teraz juz zupełnie zwątpiłam..

Nianiu,no moze ...ja licze wedlug pampersa ;)
TrzeciTrymestr.gif

Napiszę wam fajny kawał, który mój mąż wczoraj przyniósl z pracy :) Zaznaczam, że jest niecenzuralny, więc jak ktoś nie chce, to niech nie czyta :)

Do Żydka przyszłedł facet na kontrolę z urzędu skarbowego. Sprawdza wszystko po kolei i do niczego nie może sie doczepić. Stwierdził, że zobaczy, jak tam u Żydka z gospodarnością, no i pyta:
- No a co robicie z resztkami świec?
- No zbieramy wszystko razem i zawozimy do fabryki, w której produkują świece, a oni raz do roku przysyłają nam taką wielką świecę.
- A co robicie jak wam zostanie jakaś maca?
- No zbieramy do kupy i zawozimy do piekarni, a oni raz do roku nam przysyłają taką wielką macę.
- A co robicie z napletkami?
- No też zbieramy i wysyłamy do Urzędu Skarbowego.
- No i co?
- No i raz do roku nam takiego huja przysyłają :) :) :)

Nie ma za co Agnieszko ;D Ale to fajnie ze teraz przez te forum to tak jakbysmy sie znaly i nawet swoje dzieci poznajemy ;D ;D ;D Otwieram gazetke a tu dzidzius kolezanki ;D ;D ;D
Maz to mi powiedzial ze mozemy sie czasem minac na ulicy lub w jakims sklepie i sie miedzy soba nie poznamy i bedziemy sie tylko zastanawiac skad znamy te twarze :laugh: :laugh: :laugh:
Bo czasem inaczej sie wyglada na zdjeciu a inaczej w rzeczywistosci prawda?
No a ja dzisiaj caly dzien mam mdlosci po tym badaniu porannym z glukoza
Obiadek upichcilam ale nie wiem czy zjem, a tak lubie grecka zapiekanke mniam
No a pozniej ide do cioci ktora jest położną i da mi ten zastrzyk na konflikt serologiczny i juz sie boje bo to w pupe a jeszcze nigdy zastrzyku nie mialam ;D

Gdzies na forum glownym prezentowane byly rozne sposoby liczenia trymestrow - chyba ze 4.
Ja zakladam ze od przyszlego tygodnia czyli od 27 bede w ostatnim trymestrze i rozpoczne 7msc:)

Aga ale mi apetytu tym gzikiem narobilas!!!! ;D chyba tez go sobie zrobie tyle ze na sniadanie hehe

i tez sie ostatnio zastanawiam nad zmiana wizerunku....hmmm moze podetne wlosy...
jesli znajdziesz jakies fajne pomysly na fryzurki daj mi prosze znac...albo jesli ktoraz z Was wie gdzy ch szukac?

ide robic sniadanko! :)

reklama
w takim razie Maniu zycze smacznego... ja dzis to jestem caly czas glodan, jem i jem, juz nie moge sie doczekac jak wroce do domku i zjem obiadek...

Do góry