reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
super,że jesteś Viola240
bardzo lubię tutaj czytać i pisać sobie z mamami.....i tylko bardzo mi przykro,że przez całą ciąże siedząc w domku nie wiedziałam o istnieniu bb,bo tyle fajnych przeżyć mnie ominęło
a mogłam być z Wami już dawno :-[
Lilka pisze:
Hanti ja nie spie :laugh:
super ;D

straciłam coś bezpowrotnie,wszystkie się już tak dobrze znacie
a ja nawet nie mam własnej cyfrówki(i jakoś się nie zanosi na to by mnie na nią było teraz stać)tylko na porzyczonych jadę
a to takie przykre

Coś mnie dół jakiś nachodzi
może dla tego,że poczytałam o powrocie do pracy
mnie się kończy 26.11 macierzyński i nie wiem ,jak ja będę w stanie pracować
i to na trzy zmniany................chyba będe codziennie ryczeć
już mi się wyć chce

no niestety jak zauwazyłaś też jestem od niedawna i nie znam was prawie wogóle ,ale mam nadzieję ze mnie polubicie i się zaklimatyzuję

a ja nawet nie mam własnej cyfrówki(i jakoś się nie zanosi na to by mnie na nią było teraz stać)tylko na porzyczonych jadę

może głupia jakaś jestem ale nie wiem o co chodzi??

a co do pracy narazie nigdzie się nie wybieram i bardzo mi przykro dziewuszki że wy musicie i nie macie możliwości posiedzenia sobię dłużej z waszymi skarbami
ubolewam razem z wami z tego powodu

Viola chodzi o aparaty cyfrowe dzieki ktorym zdjecia wkleja sie do kompa i mozna umiescic np.w galeryjce fotki malenstw
i my wszystkie lipcowki lubimy,nie zaleznie kiedy doszly ;)

Hanti wspolczuje pracy na 3zmiany
co ty robisz?

u nas w okolicy tez jest ful zakladow gdzie ludzie pracuja na 3zmiany

na jedna z nich ktora zatrudnia tysiace osob za 500-600zl mowimy Wolsztynski Oboz Pracy :mad:
facet jest dosc znany tzn wlasciciel tej firmy

dzieki niewolniczej pracy tych ludzi ma swoj zespol pilkarski Dyskobolia Grocklin :mad: znany dosc
Grodzisk Wlkp
to ok.20km od mojego Wolsztyna

ano właśnie tak to jest jak ktoś na biegu czyta i zje jakieś słówka po drodze

a z pracą to właśnie tak to jest wykorzystują na maksa ile się tylko da - to jest straszne i karygodne

reklama
pracuję przy doszczelnianiu drzwi w autach np.passat,albo audi
nawet placą,ale nie ma mowy np.o godzinnej przerwie na karmienie
zresztą tam jest wulkanizacja gumy i tym świństwem nie nakarmilabym małej

Do góry