reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
super,że jesteś Viola240
bardzo lubię tutaj czytać i pisać sobie z mamami.....i tylko bardzo mi przykro,że przez całą ciąże siedząc w domku nie wiedziałam o istnieniu bb,bo tyle fajnych przeżyć mnie ominęło
a mogłam być z Wami już dawno :-[
Lilka pisze:
Hanti ja nie spie :laugh:
super ;D

straciłam coś bezpowrotnie,wszystkie się już tak dobrze znacie
a ja nawet nie mam własnej cyfrówki(i jakoś się nie zanosi na to by mnie na nią było teraz stać)tylko na porzyczonych jadę
a to takie przykre

Coś mnie dół jakiś nachodzi
może dla tego,że poczytałam o powrocie do pracy
mnie się kończy 26.11 macierzyński i nie wiem ,jak ja będę w stanie pracować
i to na trzy zmniany................chyba będe codziennie ryczeć
już mi się wyć chce

no niestety jak zauwazyłaś też jestem od niedawna i nie znam was prawie wogóle ,ale mam nadzieję ze mnie polubicie i się zaklimatyzuję

a ja nawet nie mam własnej cyfrówki(i jakoś się nie zanosi na to by mnie na nią było teraz stać)tylko na porzyczonych jadę

może głupia jakaś jestem ale nie wiem o co chodzi??

a co do pracy narazie nigdzie się nie wybieram i bardzo mi przykro dziewuszki że wy musicie i nie macie możliwości posiedzenia sobię dłużej z waszymi skarbami
ubolewam razem z wami z tego powodu

Viola chodzi o aparaty cyfrowe dzieki ktorym zdjecia wkleja sie do kompa i mozna umiescic np.w galeryjce fotki malenstw
i my wszystkie lipcowki lubimy,nie zaleznie kiedy doszly ;)

Hanti wspolczuje pracy na 3zmiany
co ty robisz?

u nas w okolicy tez jest ful zakladow gdzie ludzie pracuja na 3zmiany

na jedna z nich ktora zatrudnia tysiace osob za 500-600zl mowimy Wolsztynski Oboz Pracy :mad:
facet jest dosc znany tzn wlasciciel tej firmy

dzieki niewolniczej pracy tych ludzi ma swoj zespol pilkarski Dyskobolia Grocklin :mad: znany dosc
Grodzisk Wlkp
to ok.20km od mojego Wolsztyna

ano właśnie tak to jest jak ktoś na biegu czyta i zje jakieś słówka po drodze

a z pracą to właśnie tak to jest wykorzystują na maksa ile się tylko da - to jest straszne i karygodne

reklama
pracuję przy doszczelnianiu drzwi w autach np.passat,albo audi
nawet placą,ale nie ma mowy np.o godzinnej przerwie na karmienie
zresztą tam jest wulkanizacja gumy i tym świństwem nie nakarmilabym małej

Do góry