reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

NiaNia pisze:
wiecie ja nawet chciałam zrobić taka niespodziankę i urządzić sylwestra w naszym nowym domu (tfu tfu bo jezscze nie wiemy czy bedzie nasz) dla nas wszystkich ;D naprawde. Taka jedna nasz noc, ale było by super. Myśle o tym coraz czesciej i sobie wyobrażam jak stoimy w tej wielkiej kuchni i sobie plotkujemy ;) :laugh: :) A jestem przekonana , ze i nasi mężowie tez mieliby o czym pogadać ;D Jeszcze Wam tego nie zaproponowałam , bo niestety do sylwestra (nawet jesli decyzja bedzie pozytywna) chyba sie tam nie zdązymy przeprowadzić :p Ale moze jakiś gill na wiosne czy lato?? Dzieciaki beda juz wieksze.
NiaNia pomysł jest ekstra. Wprawdzie jestem z Wami od niedawna, więc powinnam najpierw nieśmiało spytać, czy dla mnie też by się miejsce w tej kuchni znalazło ? (może być skrawek kanciapy ;D ), jak tak, to jestem za !!! O0
Strasznie mnie taka wizja imprezki z Wami pociąga i też jestem pewna, że byłoby super i szybko złapałybyśmy klimat. To widać przecież gołym okiem ::) :) A tak na marginesie, to z nudów zastanawiałam się ostatnio, jakie macie..głosy ;D hihihi

reklama
hA!!! Ale numer tez o tym myslałam. Jakie macie głosy ihihihi

Słyszałam sie juz ze Sarbusiem ( z reszta rozmawiamy na codzień), Gazelaczka bo spotkałysmy sie na zywo ;D jezscze z brzucholami, i Ani G - bo zadzowniła do mnie jak Jas sie urodził ;D az miałam łzy w oczach i cała się trzesłam...

NiaNia pisze:

Słyszałam sie juz ze Sarbusiem ( z reszta rozmawiamy na codzień), Gazelaczka bo spotkałysmy sie na zywo ;D jezscze z brzucholami, i Ani G - bo zadzowniła do mnie jak Jas sie urodził ;D az miałam łzy w oczach i cała się trzesłam...
Jak fajnie, też bym chciała kogoś usłyszeć i się raz zatrząść...jakby któraś chciała to mam darmowe minuty i chętnie zadzwonię ;D ;D ;D

Iwon pisze:
NiaNia pisze:

Jak fajnie, też bym chciała kogoś usłyszeć i się raz zatrząść...jakby któraś chciała to mam darmowe minuty i chętnie zadzwonię  ;D ;D ;D

Ja bym chciała ale sie wstydzę heheheh serio ;D ja to w takich chwilach sie trzese okropnie i gadam bez sensu...phi juz sie trzese hehe

reklama
Do góry