Iwon
Lipcowe Mamy '05
NiaNia pomysł jest ekstra. Wprawdzie jestem z Wami od niedawna, więc powinnam najpierw nieśmiało spytać, czy dla mnie też by się miejsce w tej kuchni znalazło ? (może być skrawek kanciapy ;D ), jak tak, to jestem za !!! O0NiaNia pisze:wiecie ja nawet chciałam zrobić taka niespodziankę i urządzić sylwestra w naszym nowym domu (tfu tfu bo jezscze nie wiemy czy bedzie nasz) dla nas wszystkich ;D naprawde. Taka jedna nasz noc, ale było by super. Myśle o tym coraz czesciej i sobie wyobrażam jak stoimy w tej wielkiej kuchni i sobie plotkujemy :laugh: A jestem przekonana , ze i nasi mężowie tez mieliby o czym pogadać ;D Jeszcze Wam tego nie zaproponowałam , bo niestety do sylwestra (nawet jesli decyzja bedzie pozytywna) chyba sie tam nie zdązymy przeprowadzić Ale moze jakiś gill na wiosne czy lato?? Dzieciaki beda juz wieksze.
Strasznie mnie taka wizja imprezki z Wami pociąga i też jestem pewna, że byłoby super i szybko złapałybyśmy klimat. To widać przecież gołym okiem : A tak na marginesie, to z nudów zastanawiałam się ostatnio, jakie macie..głosy ;D hihihi