reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

NiaNia pisze:
NiaNia pisze:
Iwon pisze:
acha, no i nie odmówię sobie tej przyjemności, muszę sprawdzić osobiście
, , pojebana

miedzy przecinkami było g...no?? patrz pojebana jest heheheheh
a ? ehhehe :laugh: :laugh: :laugh:

przed znakiem było ku..wa hehhhheheheh
patrz, a jak ja wpisałam k..wa to mi się przecinek, a nie znak zapytania pojawił, co to za dyskryminacja?

reklama
Iwon pisze:
NiaNia pisze:
NiaNia pisze:
Iwon pisze:
acha, no i nie odmówię sobie tej przyjemności, muszę sprawdzić osobiście
, , pojebana

miedzy przecinkami było g...no?? patrz pojebana jest heheheheh
a ? ehhehe :laugh: :laugh: :laugh:

przed znakiem było ku..wa hehhhheheheh
patrz, a jak ja wpisałam k..wa to mi się przecinek, a nie znak zapytania pojawił, co to za dyskryminacja?
Achaaaaa, już wiem o co biega. To są nasze znaki, przecinki, zapytania itd, a na miejscu wulgaryzmów po prostu nic się nie pojawia.. ::)

" hihihi chłopaki sie biją o dziewczyny a ja mam to gdzieś bo jestem wierna dziewczyna i Kornelek jest the best!
A na misie nie lece bo mam swoje ha!"

Elfiko dobrze córkę wychowałaś, wie spryciara, jak faceta podejść! Kornel o tą wpadkę z Michałkiem już się nie gniewa..No i sen ma wreszcie spokojny ;D ;D

Iwon pisze:
Niania dochodzi godzina K jak karmienie... ;D Biegiem do kuchni mlesio szykować, ja też lecę  ;D

No i ja idę :)
Fajne te nasze wieczory. Juz teraz to nawet sie ciesze ze michał chodzi na piłe hehe :laugh:

A dziś przed piłką przymirzyłam bedac w gaciach i koszulce te moje kozaki ;D i wiecie jak sie skończyło ihihi Męzowi bardzo się podobają moje nowe kozaki :) >:D
Joł kobity ide karmic dziecko i spać ;)

A no i buziaki na cały długi weekend. My jutro ruszamy do rodziców a niedziele mamy chrzciny.
Przede mną weekend odpoczywania ihihi Mama bedzie opiekować się Maksiuchą. A ja bede spać ile się da 8) >:D :-*

Nie produkujcie za duzo :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a ja sie zastanawiam czy nie zrobic Milenie chrzcin na roczek jak bedzie juz chodzic :)

fajne jestescie
dobrze ze mamy taka zgrana ekipe
na innych forach wieje nudami i pustkami

tylko te lipcowki jakies rozgrzane ;D

Iwon pisze:
NiaNia pisze:
hA!!! Ale numer tez o tym myslałam. Jakie macie głosy ihihihi

Słyszałam sie juz ze Sarbusiem ( z reszta rozmawiamy na codzień), Gazelaczka bo spotkałysmy sie na zywo ;D jezscze z brzucholami, i Ani G - bo zadzowniła do mnie jak Jas sie urodził ;D az miałam łzy w oczach i cała się trzesłam...
Jak fajnie, też bym chciała kogoś usłyszeć i się raz zatrząść...jakby któraś chciała to mam darmowe minuty i chętnie zadzwonię ;D ;D ;D
ja bardzo lubię gadać przez telefon i właśnie przegadałam z koleżanką godzinkę......a teraz mam złość do siebie ,bo znów jestem tu sama,wszystkie mamy śpią..... :mad:

Dzisiaj pokazałam bb koleżance,była mile zaskoczona,że jest takie fajne miejsce w necie
a takie oczy :o :o :o :o :o :ozrobiła na Wasze śliczne dzieciaczki
teraz chce już być w ciąży i od razu na bb się loguje ::)

reklama
Do góry