reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jeśli moją corcią zajmie się moja mama,to wrócę do pracy jeśli nie piszę o wychowawczy
chociaż szkoda mi będzie przestać karmić,bo teraz tylko cały czas na cycku jedziemy

reklama
no ale to nie jest jakieś takie bardzo obrazliwe to po pierwsze a po drugie to kto wiedział że przy dużych literkach wejdzie całe słowo??

chyba że wiedziałaś??

Teraz to już naprawdę lece.....DOBRANOC
I możnaby rzec DZIEŃ DOBRY :laugh: :laugh: :laugh:
Viola240 pisze:
no ale to nie jest jakieś takie bardzo obrazliwe to po pierwsze a po drugie to kto wiedział że przy dużych literkach wejdzie całe słowo??

chyba że wiedziałaś??
NIE WIEDZIALAM
Viola240 pisze:
no właśnie najbardziej szkoda tego karmienia przerywać
głowa do góry może ci sie wszystko uda :) :) :)
ZOBACZYMY JAK BEDZIE,muszę być dobrej myśli
:-* :-* :-*

no i ladne kwiatki ja tu wpadam a wszystkie juz spia....i znowu uroki mieszkania w innej strefie :p

ha Iwon zawsze mozesz zadzwonic do mnie ;) a co do slyszenia to ja sie pochwale ze slyszalam sie z Fridunia jeszcze przed porodem i musze Wam powiedziec ze ma przemily glos :)

Witam panie ;D
co do slysznia innych glosow, to ja mialam okazje rozmawiac z Niania i ostatnio z Martuska - probowalysmy sie spotkac niestety sie nie udalo :( (musimy poczekac do kolejnej wizyty Martuski w Polsce :)). Obie lipcoweczki glosiki maja sympatyczne i bardzo milutko sie z nimi rozmawialo. Powiem, ze to bardzo fajne uczucie tak moc uslyszec czyjs glos z bb ;D

Moj poranny rytual to tez sniadanie z bb ;D. Nadrabiam nocne zaleglosci, a czasem i dzienne :laugh:. Nie ma to jak dobry poczatek dnia ;D

reklama
kaweczka i bb....coz za piekne polaczenie ;D ;D ;D

jakis leniwy dzis dzien, trzeba by sie zabrac za cos kreatywnego.........chociaz z drugiej strony po co, trzeba swietowac!!!!!!!
na razie zmykam, ale mam nadzieje, ze pozniej troszke podyskutujemy.........ja dzisiaj spedzam samotny wieczor!!!!

Do góry