reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

jeśli moją corcią zajmie się moja mama,to wrócę do pracy jeśli nie piszę o wychowawczy
chociaż szkoda mi będzie przestać karmić,bo teraz tylko cały czas na cycku jedziemy

reklama
no ale to nie jest jakieś takie bardzo obrazliwe to po pierwsze a po drugie to kto wiedział że przy dużych literkach wejdzie całe słowo??

chyba że wiedziałaś??

Teraz to już naprawdę lece.....DOBRANOC
I możnaby rzec DZIEŃ DOBRY :laugh: :laugh: :laugh:
Viola240 pisze:
no ale to nie jest jakieś takie bardzo obrazliwe to po pierwsze a po drugie to kto wiedział że przy dużych literkach wejdzie całe słowo??

chyba że wiedziałaś??
NIE WIEDZIALAM
Viola240 pisze:
no właśnie najbardziej szkoda tego karmienia przerywać
głowa do góry może ci sie wszystko uda :) :) :)
ZOBACZYMY JAK BEDZIE,muszę być dobrej myśli
:-* :-* :-*

no i ladne kwiatki ja tu wpadam a wszystkie juz spia....i znowu uroki mieszkania w innej strefie :p

ha Iwon zawsze mozesz zadzwonic do mnie ;) a co do slyszenia to ja sie pochwale ze slyszalam sie z Fridunia jeszcze przed porodem i musze Wam powiedziec ze ma przemily glos :)

Witam panie ;D
co do slysznia innych glosow, to ja mialam okazje rozmawiac z Niania i ostatnio z Martuska - probowalysmy sie spotkac niestety sie nie udalo :( (musimy poczekac do kolejnej wizyty Martuski w Polsce :)). Obie lipcoweczki glosiki maja sympatyczne i bardzo milutko sie z nimi rozmawialo. Powiem, ze to bardzo fajne uczucie tak moc uslyszec czyjs glos z bb ;D

Moj poranny rytual to tez sniadanie z bb ;D. Nadrabiam nocne zaleglosci, a czasem i dzienne :laugh:. Nie ma to jak dobry poczatek dnia ;D

reklama
kaweczka i bb....coz za piekne polaczenie ;D ;D ;D

jakis leniwy dzis dzien, trzeba by sie zabrac za cos kreatywnego.........chociaz z drugiej strony po co, trzeba swietowac!!!!!!!
na razie zmykam, ale mam nadzieje, ze pozniej troszke podyskutujemy.........ja dzisiaj spedzam samotny wieczor!!!!

Do góry