reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

NiaNia pisze:
NiaNia pisze:
Iwon pisze:
acha, no i nie odmówię sobie tej przyjemności, muszę sprawdzić osobiście
, , pojebana

miedzy przecinkami było g...no?? patrz pojebana jest heheheheh
a ? ehhehe :laugh: :laugh: :laugh:

przed znakiem było ku..wa hehhhheheheh
patrz, a jak ja wpisałam k..wa to mi się przecinek, a nie znak zapytania pojawił, co to za dyskryminacja?

reklama
Iwon pisze:
NiaNia pisze:
NiaNia pisze:
Iwon pisze:
acha, no i nie odmówię sobie tej przyjemności, muszę sprawdzić osobiście
, , pojebana

miedzy przecinkami było g...no?? patrz pojebana jest heheheheh
a ? ehhehe :laugh: :laugh: :laugh:

przed znakiem było ku..wa hehhhheheheh
patrz, a jak ja wpisałam k..wa to mi się przecinek, a nie znak zapytania pojawił, co to za dyskryminacja?
Achaaaaa, już wiem o co biega. To są nasze znaki, przecinki, zapytania itd, a na miejscu wulgaryzmów po prostu nic się nie pojawia.. ::)

" hihihi chłopaki sie biją o dziewczyny a ja mam to gdzieś bo jestem wierna dziewczyna i Kornelek jest the best!
A na misie nie lece bo mam swoje ha!"

Elfiko dobrze córkę wychowałaś, wie spryciara, jak faceta podejść! Kornel o tą wpadkę z Michałkiem już się nie gniewa..No i sen ma wreszcie spokojny ;D ;D

Iwon pisze:
Niania dochodzi godzina K jak karmienie... ;D Biegiem do kuchni mlesio szykować, ja też lecę  ;D

No i ja idę :)
Fajne te nasze wieczory. Juz teraz to nawet sie ciesze ze michał chodzi na piłe hehe :laugh:

A dziś przed piłką przymirzyłam bedac w gaciach i koszulce te moje kozaki ;D i wiecie jak sie skończyło ihihi Męzowi bardzo się podobają moje nowe kozaki :) >:D
Joł kobity ide karmic dziecko i spać ;)

A no i buziaki na cały długi weekend. My jutro ruszamy do rodziców a niedziele mamy chrzciny.
Przede mną weekend odpoczywania ihihi Mama bedzie opiekować się Maksiuchą. A ja bede spać ile się da 8) >:D :-*

Nie produkujcie za duzo :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a ja sie zastanawiam czy nie zrobic Milenie chrzcin na roczek jak bedzie juz chodzic :)

fajne jestescie
dobrze ze mamy taka zgrana ekipe
na innych forach wieje nudami i pustkami

tylko te lipcowki jakies rozgrzane ;D

Iwon pisze:
NiaNia pisze:
hA!!! Ale numer tez o tym myslałam. Jakie macie głosy ihihihi

Słyszałam sie juz ze Sarbusiem ( z reszta rozmawiamy na codzień), Gazelaczka bo spotkałysmy sie na zywo ;D jezscze z brzucholami, i Ani G - bo zadzowniła do mnie jak Jas sie urodził ;D az miałam łzy w oczach i cała się trzesłam...
Jak fajnie, też bym chciała kogoś usłyszeć i się raz zatrząść...jakby któraś chciała to mam darmowe minuty i chętnie zadzwonię ;D ;D ;D
ja bardzo lubię gadać przez telefon i właśnie przegadałam z koleżanką godzinkę......a teraz mam złość do siebie ,bo znów jestem tu sama,wszystkie mamy śpią..... :mad:

Dzisiaj pokazałam bb koleżance,była mile zaskoczona,że jest takie fajne miejsce w necie
a takie oczy :o :o :o :o :o :ozrobiła na Wasze śliczne dzieciaczki
teraz chce już być w ciąży i od razu na bb się loguje ::)

reklama
Do góry