reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

kate332 pisze:
tofinek pisze:
kate332 a dokarmiacz czasami? czy tylko na piersi?
ja na razie karmie tylko piersią no plus zupka i troszke soczku
jezu kobiety czy wy nic w domu nie robicie tylko produkujecie na BB????
jestem pełna podziwu to chyba najszybciej rozwijające sie forum w całym necie  ;D

Joł ;D bo my bez siebie juz żyć nie umiemy i znamy się juz całkiem sporo czasu ;D

Tak sobie myśle czy jak byśmy sie spotkały to bysmy umiały tak normalnie gadać o wszytskim czy troche bysmy sie wstydziły, kto kogo by polubił, kto kogo nie, przeciez napewno kazda z nas ma taka mysl, ze z jedna z nas szybciej wyłapała by klimat a z inną nie...wiecie ja nawet chciałam zrobić taka niespodziankę i urządzić sylwestra w naszym nowym domu (tfu tfu bo jezscze nie wiemy czy bedzie nasz) dla nas wszystkich ;D naprawde. Taka jedna nasz noc, ale było by super. Myśle o tym coraz czesciej i sobie wyobrażam jak stoimy w tej wielkiej kuchni i sobie plotkujemy ;) :laugh: :) A jestem przekonana , ze i nasi mężowie tez mieliby o czym pogadać ;D Jeszcze Wam tego nie zaproponowałam , bo niestety do sylwestra (nawet jesli decyzja bedzie pozytywna) chyba sie tam nie zdązymy przeprowadzić :p Ale moze jakiś gill na wiosne czy lato?? Dzieciaki beda juz wieksze.

Swoja droga nie wyobrazam sobie, ze pewnego dnia przestaniemy do siebie pisać, zwierzać sie sobie.. Byłby to dla mnie taki "mały dramat". Bo przeciez pierwsze co robie rano o włączam komputer i BB. No kocham Was wszytskie. I jestescie najlepszymi kumpelami na świecie ;D

reklama
Alka to ok!!!! Milenka jest Michałka  ;D ;D ;D ;D
fajna 'tesciowa'bedzie miala Milenka
no chyba ze Michalek to bedzie mamusiowy syneczek heheheee ;D

Kasia ja bym tez jej swoje powiedziala!! co za babsztyl  ::)

a my dzisiaj zalozylismy konto w takim banku w ktorym bedziemy chcieli wziasc kredyt hipoteczny
mamy konta w PKO ale tam kredyty to tylko bogaci dostaja ::) :mad:
a w BGŻ -cie nie jest tak strasznie jak sie jest ich klientem wiec PKO w d...e niech nas pocaluje!!! ;D

Lilka pisze:
Niania jestem
moj na kanapie przed tv spi  ;D

jak tam paznokietki? robilas tipsy? a solarka?

Pomalowane. Na solarce tez byłam ;D tez głupi własciciel namówił mnie, zebym kupiła jakies  g.....o do opalania. Zawsze mu odmawiałam no i dziś w końcu sie skusiłam. I mam wrazenie, ze nic sie nie opaliłam hehe Osioł jeden.

Z reszta może to i lepiej bo ja mam na buzi na dwóch policzkach takie ciemne plamki. Kiedyś w ciazy wyszłam na balkon na słonce, siadłam na lezaku po czym za chwile zeszłam i nagle patzre w lustro a ja mam dwie plamy na buzi ::) :( :mad: I juz tak mi zostało. Smaruje jakimis kremami na wybielenie, ale niewiele pomogło. No i w sumie nie powinnam sie narazie opalać jak chce to calkiem zlikidować

Ale jaja wiecie co chciałam napisac wam ze ten specyfik do opalania to G...WNO ( w sensie kupa heh) i wiecie co napisałam tak i ten wyraz sie nie pojawił. Spróbujcie wpisac i wysłać, nie bedzie nic widać....No chyba ze juz sie tym piwem upiłam i mam zwidy heh ::)

Ja dzisiaj nie mam czasu z wami pogadać bo mój tata ma w sobote urodziny i dzisiaj po mieście latałam za prezentem a potem to z mamą menu na ta imprezke ustalałam.
Teraz musze już uciekac bo prasowanie czeka i niestety mnie nie ominie  :-[
dobranoc kobitki  :-*

elfiko pisze:
no Niania masz racje nie ma - ja tez napisałam g...

:laugh: :laugh: :laugh:
cenzurka chorobcia cenzurka

g...no, g...no, g...no, g.....no hehhehehehe :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: i tak wszyscy wiedzą co chce napisać hihihihii 8) ::)

reklama
Do góry