kate332 pisze:ja na razie karmie tylko piersią no plus zupka i troszke soczkutofinek pisze:kate332 a dokarmiacz czasami? czy tylko na piersi?
jezu kobiety czy wy nic w domu nie robicie tylko produkujecie na BB????
jestem pełna podziwu to chyba najszybciej rozwijające sie forum w całym necie ;D
Joł ;D bo my bez siebie juz żyć nie umiemy i znamy się juz całkiem sporo czasu ;D
Tak sobie myśle czy jak byśmy sie spotkały to bysmy umiały tak normalnie gadać o wszytskim czy troche bysmy sie wstydziły, kto kogo by polubił, kto kogo nie, przeciez napewno kazda z nas ma taka mysl, ze z jedna z nas szybciej wyłapała by klimat a z inną nie...wiecie ja nawet chciałam zrobić taka niespodziankę i urządzić sylwestra w naszym nowym domu (tfu tfu bo jezscze nie wiemy czy bedzie nasz) dla nas wszystkich ;D naprawde. Taka jedna nasz noc, ale było by super. Myśle o tym coraz czesciej i sobie wyobrażam jak stoimy w tej wielkiej kuchni i sobie plotkujemy
Swoja droga nie wyobrazam sobie, ze pewnego dnia przestaniemy do siebie pisać, zwierzać sie sobie.. Byłby to dla mnie taki "mały dramat". Bo przeciez pierwsze co robie rano o włączam komputer i BB. No kocham Was wszytskie. I jestescie najlepszymi kumpelami na świecie ;D