reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

siema niedzielnie...

Kasia żadne tam przewrażliwienie, idź koniecznie do innego lekarza. przy tak czestym chorowaniu Martyny trzeba dmuchać na zimne.

ps. u nas 2 tygodnie w żłobku i już jest katar... tylko że tym razem to moja wina bo jestem przeziębiona i to ja go zaraziłam. na szczęscie tylko jutro do pracy i wezmę sobie 2 dni wolne bo raczej bez tego si nie wykuruję samymi cytrynkami i wapnem

reklama
Dzień dobry
dziewczyny warszawianki czy godz.18-19 to dobra pora na przejachanie Wawy???
Czy natknę się na mega korki?

Natkniesz :baffled: Choć to chyba weekend wiec moze nie bedzie najgorzej:tak:

Czesc Laski;-) Dziś jade wybierac z kumpelą suknię slubną:cool2:

Byłam u gina i mówi, ze nie powinnam urodzić wczesniej , przynajmniej badanie na to nie wskazuje. Ide za dwa tyg znowu a potem za 3 na USG:tak:

Natkniesz :baffled: Choć to chyba weekend wiec moze nie bedzie najgorzej:tak:
Nie fajnie:no:
Tylko to weekend nie bedzie, bo chcemy jechac jutro i najbardzije pasuje nam własnie w takich godzinach przejachac przez Wawę.:confused:

No dobra to moze jeszcze inaczje zapytam:
czy jest jakaś pora dnia/wieczora keidy korki sa małe albo nie ma ich wcale???

Brunetko, przede wszystkim zależy w jakij części W-wy będziesz i w jakim kierunku zamierzasz podążać. Bo są kierunki z pracy i do pracy, oraz wyjazdowe i wjazdowe do W-wki. Generalnie w weekend będą zajęte wjazdowki i wyjazdowki (w piątek wyjazdowki, a aw niedziele wjazdowki), no a w srodku tygodnia do poludnia zapchany wjazd do centrum, a po poludniu z centrum.

Mi sie wydaje, że w weekendy ruch w miescie jest najmniejszy :blink:

No proszę nikogo nie ma a ja chciałam się Was poradzić...

Zapisałam się na środę do fryzjera i potrzebuję porady w sprawie fryzury :cool2: bo to, że rezygnuję z balejażu i na chwilę obecną wracam do naturalnego koloru już postanowiłam :sorry2:

cześć :)

aaale nudnawo i deszczowo ;-)

w weekend wyciagnelam staaare mackowe zabawki, z przeznaczeniem dla Jagódki

i... zostały zarekwirowane przez Macka

mam nastroj na sprzatanie, przestawianie, dekorowanie
dzis mysle o kwiatach - jak przesadzic i w jakich kolorach doniczki

reklama
Jestem na chwilke
Nenius masz wlosy podone do moich, takie lekko falowane wiec ladnie Ci bedzie w takich troszke postrzepionych na calej dlugosci albo przody dluzsze krotszy tyl? sama nie wiem ale z taka dlugoscia wlosow jaka masz mozna juz troszke poszalec i cos fajnego wyczarowac :tak:

waze 49 kg i waga mi skacze tak srednio raz w miesiacu od 47 do 50 kg

Weronika znowu chora, w nocy z piatku na sobote zaczela mi sie dusic , obudzila sie z placzem i patrzylam przerazona jak moje dziecko dostaje drgawek, sinieje i nie moze oddychac . Bogu dziekuje,ze mieszkam teraz u rodzicow i doslownie po drugiej stronie ulicy mam pogotowie pediatryczne bo tylko zawinelismy mala w koc i pognalismy do lekarza. Dostala zastrzyk i wszystko wrocilo do normy ale nadal walczymy z prawie 40 stopniowa goraczka i takim kaszlem,ze konczy sie wymiotami :-(
ja natomiast nie spie juz 5 noc z kolei prawie wcale i tylko lykam potas zeby mi serducho znowu nie oszalalo :baffled:
Pozdrawiam kobitki :elvis: odezwe sie za jakis czas

Joasiu odpisze na priv jak tylko troszke opanuje sytuacje, obiecuje :tak:

Do góry