reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Weronika znowu chora, w nocy z piatku na sobote zaczela mi sie dusic , obudzila sie z placzem i patrzylam przerazona jak moje dziecko dostaje drgawek, sinieje i nie moze oddychac . Bogu dziekuje,ze mieszkam teraz u rodzicow i doslownie po drugiej stronie ulicy mam pogotowie pediatryczne bo tylko zawinelismy mala w koc i pognalismy do lekarza. Dostala zastrzyk i wszystko wrocilo do normy ale nadal walczymy z prawie 40 stopniowa goraczka i takim kaszlem,ze konczy sie wymiotami :-(
ja natomiast nie spie juz 5 noc z kolei prawie wcale i tylko lykam potas zeby mi serducho znowu nie oszalalo :baffled:
Pozdrawiam kobitki :elvis: odezwe sie za jakis czas

O rety :szok::szok::szok: Zdróweczka życzę, dużo dużo zdroweczka a dla Ciebie siły!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Elfiku niech te choróbska wreszcie się od was odczepią. ZDRÓWECZKA!!!!
Gazelka Niania dzięki:tak:.Wyjedzamy jutro cos ok.14.więc przez Wawę przejedziemy ok.18-19.Jak beda mega korki(choć watpie aby było gorzej jak we Wrocku:no:) to zrobimy w Wawie przerwe i już.

Ja wpadam aby zakomunikowac, ze znikam na tydzien.
Pojawię sie prawdopodobnie środa/czwartek po świętach.

Z tego tez powodu skaładam juz życzonka:

Zatem Staropolskim - obyczajem,
Dużo szynki życzę z jajem,
Niech zające i barany
Pospełniają Wasze plany.
95.jpg

hejo!

a mnie włąśnie zawsze po winie głowa boli :-p
tobie zatem polecam czysta:-p;-)

a serio kilka razy wlasnie winko mi bol glowy przepedzilo:-p

Anikaa fajnie z tym kursem, ucz sie pilnie. aparacik tez bardzo przyjemny:tak:

po tym zapaleniu płuc jestem przewrażliwiona
i nie wygląda to mi na zwykłe przeziębienie
tez bym byla. duzo zdrowka!

Dzień dobry
dziewczyny warszawianki czy godz.18-19 to dobra pora na przejachanie Wawy???
Czy natknę się na mega korki?
:-D:-D:-D ja juz przestaje wierzyc ze istnieje jakas pora kiedy nie ma w Warszawie mega korkow:dry::baffled:

Byłam u gina i mówi, ze nie powinnam urodzić wczesniej , przynajmniej badanie na to nie wskazuje. Ide za dwa tyg znowu a potem za 3 na USG:tak:
super, oby Marcel mial ten sam pomysl co pan doktor na date urodzin.;-) moja kolezanka miala termin na 9 maja. drugiego byla u lekarza ktory stwierdzil ze to jeszcze kuuuupa czasu. wszystko szczelnie pozamykane. a dzidzia urodzila sie 4 maja(rano!):cool2:

a Niania, pewnie juz kupilas ta zastawe ale jesli nie to wez pod uwage taki maly szczegol. wlasnie mam takie spostrzezenie po ostatniej imprezie u kuzyna. nowa chata, nowa kuchnia, nowa zmywarka i nowe talerze. po podaniu dania glownego okazalo sie ze nowe talerze nie mieszcza sie w zmywarce(sa za wysokie i ten "wiatraczek" sie nie kreci). zostalo mycie reczne:baffled:

mam nastroj na sprzatanie, przestawianie, dekorowanie
dzis mysle o kwiatach - jak przesadzic i w jakich kolorach doniczki
o rany! Gazelka zapraszam do mnie:tak::tak::tak: bedziesz mogla poglebiac swoj nastroj sprzatajac, przestawiajac, dekorujac i ukladajac. wpadaj kiedy chcesz:-p;-)

Elfik ja pitole. to straszne! trzymajcie sie i uwazajcie na siebie. jak to dobrze ze masz G. kolo siebie i rodzicow.

a wiecie co, jakos chyba rok minal jak tu sobie z wami wirtualnie piorkiem skrobie:zawstydzona/y::tak:

no to stoo latt oliviaa

no i pojechałam do tego szpitala
gorączka nie spadała, mała się dusiła
dostała czopek zastrzyk dexawen
i mamy
podgłośniowe zapalenie krtani no i
obustronne zapalenie ucha to jak zwykle w standardzie:baffled:
mamy antybiotyk i inne cuda
póki co to nadal brzydko kaszlemy oby przeszło

no nic ja jeszcze jutro do pracy, a od środy jestem w domku

elfik Wam dziewczynki również zdrówka
Anika i Wam kochani
nenius elfik dobrze pisze możesz się dostosować:tak:

hejo!

super, oby Marcel mial ten sam pomysl co pan doktor na date urodzin.;-) moja kolezanka miala termin na 9 maja. drugiego byla u lekarza ktory stwierdzil ze to jeszcze kuuuupa czasu. wszystko szczelnie pozamykane. a dzidzia urodzila sie 4 maja(rano!):cool2:

a Niania, pewnie juz kupilas ta zastawe ale jesli nie to wez pod uwage taki maly szczegol. wlasnie mam takie spostrzezenie po ostatniej imprezie u kuzyna. nowa chata, nowa kuchnia, nowa zmywarka i nowe talerze. po podaniu dania glownego okazalo sie ze nowe talerze nie mieszcza sie w zmywarce(sa za wysokie i ten "wiatraczek" sie nie kreci). zostalo mycie reczne:baffled:

No dzien doberek:-)
No to dziś miałam przedsmak porodu:confused2: Takie skurcze, ze coś okropnego. Mega bolesne:eek::sorry:Help. Wyciszyło się, ale przypomniało mi się jak to boli:sorry: Marcel w brzuchu szaleje, az mnie boli. Od dwóch dni boli mnie żóladek, mam fale gorąca, nie mogę spać w nocy:confused2:
Sama nie wiem co o tym myslec :eek:

A dziś jadę do fryzjera:-) mam nadzieje, ze nie urodzę.
Pamietam, ze z Maksem było tak, ze wykapałam się, wyprostowałam włoasy i napisałam "no teraz mogę jechac rodzić bo wygladam w miarę:-D" i pojechałam :nerd:

A talerzy jezscze nie mam. Są juz zamównione i czekamy na dostawę małych (bo tych nie było tyle ile chcielismy):tak: Ja mam duza zmywarkę i regulowaną wysokosc koszy wiec chiloucik ;-)
Ale dzięki za radę:-)

No i wszytskiego dobrego dla Olivii z okazji święta:tak: STO LAT kkochana:-p

Cześć baby :-p

Zdrówka dla Martyni!!!!!!!

Niania poczekaj jeszcze trochę z tym porodem ;-)

Ja już nie wiem czy w tym necie naprawdę nic sensownego nie ma ;-) czy to ja taka wymagająca jestem :-p - nie mogę natrafić na żadną "idealną" fryzurę, jak któraś mi się nawet podoba to wydaje mi się, że kupę trzeba się przy niej napracować, żeby tak wygladała a to zdecydowanie nie dla mnie :no:. Chyba znowu zdam się na fryzjerkę :baffled:. Wskazówki z mojej strony - powrót do naturalnego koloru (żeby skończył sie problem z odrostami, potem najwyżej się na jakieś szampony koloryzujące przerzucę :-p), jakaś grzyweczka (bo denerwuje mnie bruzda na czole) i żeby się te włosiska jakoś sensownie ukladały bez potrzeby wielkich zabiegów z mojej strony :sorry:

reklama
biedna Martynka. obie z Weronika to sie na choruja okropnie. i wy dwie dzielne mamuski z Elfikiem. trzymajcie sie dziewczyny:elvis::elvis::elvis:

No dzien doberek:-)
1. No to dziś miałam przedsmak porodu:confused2: Takie skurcze, ze coś okropnego. Mega bolesne:eek::sorry:Help. Wyciszyło się, ale przypomniało mi się jak to boli:sorry: Marcel w brzuchu szaleje, az mnie boli. Od dwóch dni boli mnie żóladek, mam fale gorąca, nie mogę spać w nocy:confused2:
Sama nie wiem co o tym myslec :eek:

2. A dziś jadę do fryzjera:-) mam nadzieje, ze nie urodzę.
Pamietam, ze z Maksem było tak, ze wykapałam się, wyprostowałam włoasy i napisałam "no teraz mogę jechac rodzić bo wygladam w miarę:-D" i pojechałam :nerd:
1. ups! ja nie bede nic mowila co o tym mysle:sorry: ale zeby ci cisnienia nie podnosic to napisze ze jak nic urodzisz w terminie albo i po:-p;-)
2. :-Dbron boze nie mow tego;-):-p

Kasia, Niania, dzieki:-)

Do góry