reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Weronika znowu chora, w nocy z piatku na sobote zaczela mi sie dusic , obudzila sie z placzem i patrzylam przerazona jak moje dziecko dostaje drgawek, sinieje i nie moze oddychac . Bogu dziekuje,ze mieszkam teraz u rodzicow i doslownie po drugiej stronie ulicy mam pogotowie pediatryczne bo tylko zawinelismy mala w koc i pognalismy do lekarza. Dostala zastrzyk i wszystko wrocilo do normy ale nadal walczymy z prawie 40 stopniowa goraczka i takim kaszlem,ze konczy sie wymiotami :-(
ja natomiast nie spie juz 5 noc z kolei prawie wcale i tylko lykam potas zeby mi serducho znowu nie oszalalo :baffled:
Pozdrawiam kobitki :elvis: odezwe sie za jakis czas

O rety :szok::szok::szok: Zdróweczka życzę, dużo dużo zdroweczka a dla Ciebie siły!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Elfiku niech te choróbska wreszcie się od was odczepią. ZDRÓWECZKA!!!!
Gazelka Niania dzięki:tak:.Wyjedzamy jutro cos ok.14.więc przez Wawę przejedziemy ok.18-19.Jak beda mega korki(choć watpie aby było gorzej jak we Wrocku:no:) to zrobimy w Wawie przerwe i już.

Ja wpadam aby zakomunikowac, ze znikam na tydzien.
Pojawię sie prawdopodobnie środa/czwartek po świętach.

Z tego tez powodu skaładam juz życzonka:

Zatem Staropolskim - obyczajem,
Dużo szynki życzę z jajem,
Niech zające i barany
Pospełniają Wasze plany.
95.jpg

hejo!

a mnie włąśnie zawsze po winie głowa boli :-p
tobie zatem polecam czysta:-p;-)

a serio kilka razy wlasnie winko mi bol glowy przepedzilo:-p

Anikaa fajnie z tym kursem, ucz sie pilnie. aparacik tez bardzo przyjemny:tak:

po tym zapaleniu płuc jestem przewrażliwiona
i nie wygląda to mi na zwykłe przeziębienie
tez bym byla. duzo zdrowka!

Dzień dobry
dziewczyny warszawianki czy godz.18-19 to dobra pora na przejachanie Wawy???
Czy natknę się na mega korki?
:-D:-D:-D ja juz przestaje wierzyc ze istnieje jakas pora kiedy nie ma w Warszawie mega korkow:dry::baffled:

Byłam u gina i mówi, ze nie powinnam urodzić wczesniej , przynajmniej badanie na to nie wskazuje. Ide za dwa tyg znowu a potem za 3 na USG:tak:
super, oby Marcel mial ten sam pomysl co pan doktor na date urodzin.;-) moja kolezanka miala termin na 9 maja. drugiego byla u lekarza ktory stwierdzil ze to jeszcze kuuuupa czasu. wszystko szczelnie pozamykane. a dzidzia urodzila sie 4 maja(rano!):cool2:

a Niania, pewnie juz kupilas ta zastawe ale jesli nie to wez pod uwage taki maly szczegol. wlasnie mam takie spostrzezenie po ostatniej imprezie u kuzyna. nowa chata, nowa kuchnia, nowa zmywarka i nowe talerze. po podaniu dania glownego okazalo sie ze nowe talerze nie mieszcza sie w zmywarce(sa za wysokie i ten "wiatraczek" sie nie kreci). zostalo mycie reczne:baffled:

mam nastroj na sprzatanie, przestawianie, dekorowanie
dzis mysle o kwiatach - jak przesadzic i w jakich kolorach doniczki
o rany! Gazelka zapraszam do mnie:tak::tak::tak: bedziesz mogla poglebiac swoj nastroj sprzatajac, przestawiajac, dekorujac i ukladajac. wpadaj kiedy chcesz:-p;-)

Elfik ja pitole. to straszne! trzymajcie sie i uwazajcie na siebie. jak to dobrze ze masz G. kolo siebie i rodzicow.

a wiecie co, jakos chyba rok minal jak tu sobie z wami wirtualnie piorkiem skrobie:zawstydzona/y::tak:

no to stoo latt oliviaa

no i pojechałam do tego szpitala
gorączka nie spadała, mała się dusiła
dostała czopek zastrzyk dexawen
i mamy
podgłośniowe zapalenie krtani no i
obustronne zapalenie ucha to jak zwykle w standardzie:baffled:
mamy antybiotyk i inne cuda
póki co to nadal brzydko kaszlemy oby przeszło

no nic ja jeszcze jutro do pracy, a od środy jestem w domku

elfik Wam dziewczynki również zdrówka
Anika i Wam kochani
nenius elfik dobrze pisze możesz się dostosować:tak:

hejo!

super, oby Marcel mial ten sam pomysl co pan doktor na date urodzin.;-) moja kolezanka miala termin na 9 maja. drugiego byla u lekarza ktory stwierdzil ze to jeszcze kuuuupa czasu. wszystko szczelnie pozamykane. a dzidzia urodzila sie 4 maja(rano!):cool2:

a Niania, pewnie juz kupilas ta zastawe ale jesli nie to wez pod uwage taki maly szczegol. wlasnie mam takie spostrzezenie po ostatniej imprezie u kuzyna. nowa chata, nowa kuchnia, nowa zmywarka i nowe talerze. po podaniu dania glownego okazalo sie ze nowe talerze nie mieszcza sie w zmywarce(sa za wysokie i ten "wiatraczek" sie nie kreci). zostalo mycie reczne:baffled:

No dzien doberek:-)
No to dziś miałam przedsmak porodu:confused2: Takie skurcze, ze coś okropnego. Mega bolesne:eek::sorry:Help. Wyciszyło się, ale przypomniało mi się jak to boli:sorry: Marcel w brzuchu szaleje, az mnie boli. Od dwóch dni boli mnie żóladek, mam fale gorąca, nie mogę spać w nocy:confused2:
Sama nie wiem co o tym myslec :eek:

A dziś jadę do fryzjera:-) mam nadzieje, ze nie urodzę.
Pamietam, ze z Maksem było tak, ze wykapałam się, wyprostowałam włoasy i napisałam "no teraz mogę jechac rodzić bo wygladam w miarę:-D" i pojechałam :nerd:

A talerzy jezscze nie mam. Są juz zamównione i czekamy na dostawę małych (bo tych nie było tyle ile chcielismy):tak: Ja mam duza zmywarkę i regulowaną wysokosc koszy wiec chiloucik ;-)
Ale dzięki za radę:-)

No i wszytskiego dobrego dla Olivii z okazji święta:tak: STO LAT kkochana:-p

Cześć baby :-p

Zdrówka dla Martyni!!!!!!!

Niania poczekaj jeszcze trochę z tym porodem ;-)

Ja już nie wiem czy w tym necie naprawdę nic sensownego nie ma ;-) czy to ja taka wymagająca jestem :-p - nie mogę natrafić na żadną "idealną" fryzurę, jak któraś mi się nawet podoba to wydaje mi się, że kupę trzeba się przy niej napracować, żeby tak wygladała a to zdecydowanie nie dla mnie :no:. Chyba znowu zdam się na fryzjerkę :baffled:. Wskazówki z mojej strony - powrót do naturalnego koloru (żeby skończył sie problem z odrostami, potem najwyżej się na jakieś szampony koloryzujące przerzucę :-p), jakaś grzyweczka (bo denerwuje mnie bruzda na czole) i żeby się te włosiska jakoś sensownie ukladały bez potrzeby wielkich zabiegów z mojej strony :sorry:

reklama
biedna Martynka. obie z Weronika to sie na choruja okropnie. i wy dwie dzielne mamuski z Elfikiem. trzymajcie sie dziewczyny:elvis::elvis::elvis:

No dzien doberek:-)
1. No to dziś miałam przedsmak porodu:confused2: Takie skurcze, ze coś okropnego. Mega bolesne:eek::sorry:Help. Wyciszyło się, ale przypomniało mi się jak to boli:sorry: Marcel w brzuchu szaleje, az mnie boli. Od dwóch dni boli mnie żóladek, mam fale gorąca, nie mogę spać w nocy:confused2:
Sama nie wiem co o tym myslec :eek:

2. A dziś jadę do fryzjera:-) mam nadzieje, ze nie urodzę.
Pamietam, ze z Maksem było tak, ze wykapałam się, wyprostowałam włoasy i napisałam "no teraz mogę jechac rodzić bo wygladam w miarę:-D" i pojechałam :nerd:
1. ups! ja nie bede nic mowila co o tym mysle:sorry: ale zeby ci cisnienia nie podnosic to napisze ze jak nic urodzisz w terminie albo i po:-p;-)
2. :-Dbron boze nie mow tego;-):-p

Kasia, Niania, dzieki:-)

Do góry