reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

ty Gazelka to chyba wzrostem jestes jakos ze mna podobna(mam 1,76)? moim idealem jest 58:tak: do 60 nie narzekam. po 61 zaczynaja mi sie robic rozstepy:no: wiec wtedy narzekam. a i tak najbardziej miarodajne wydaja mi sie ubrania. po nich najlepiej widze czy tyje czy chudne. (ostatnio mi sie tak zlecialo na wadze ze nawet po bizuteri zauwazylam-branzoletka mi przez reke przeleciala:szok:)
a jeszcze sie ubawilam tydzien temu jak moj ojciec zwazyl mnie na swojej wadze i stwierdzil ze waze 66kg! ja sie z nim nie sprzeczam ale niech mi ktos wytlumaczy w jaki sposob wazac 66 mam luzne jeansy rozmiar 28:confused::sorry2:

mam 1,72 m
też noszę spodnie 28, a może 27?

Gazelka jak smakowalo wczoraj piwko?:-p

nie smakowało mi, chyba się odzwyczaiłam... a może po prostu Haineken mi nie podpasował, był taki zbyt "puszkowy", mimo że z butelki :sorry2:

dziś mam smaka na whiskey, myślicie że mi pomoże na ból głowy? :cool2:

reklama
A jeszcze tylko wam napiszę, że noszę biżuterię na zębach (Nianiu :-)) wczoraj mnie odrutowali i nie jest źle, ale muszę to nosic az dwa lata, najważniejsze, ze będę miała po tym proste ząbki, bo naprawde mam krzywusy, że hej
hi , Tusiu ja zamierzam się odrutować jak pójdę na zwolnienie..no bo potem micierzyński, wychowawczy i zleci ...

mam 1,72 m
też noszę spodnie 28, a może 27?

nie smakowało mi, chyba się odzwyczaiłam... a może po prostu Haineken mi nie podpasował, był taki zbyt "puszkowy", mimo że z butelki :sorry2:

dziś mam smaka na whiskey, myślicie że mi pomoże na ból głowy? :cool2:

a ja mam 1,70 i nie wiem ile ważę bo chyba bym sie załamała..klucha sie straszna zrobiłam i mimo tylko trzeciego miesiąca widać po mnie ciąże... (oczywiście od razu dodaję ze nie to jest priorytetem numer jeden wiec daję sobie spokój z przejmowaniem sie faktem wagi choć pewnie po wrześniu mocno będę musiała się za siebie wziąć)

a co do whiskey to mi by pomogła na ból głowy bo zawsze po niej mam na coś ochotę..a to coś bardzo pomaga na ból głowy i nie tylko :cool2::-p

na bol glowy polecam winko. whisky zostaw na ostra imprezke:-p;-)

a mnie włąśnie zawsze po winie głowa boli :-p

Oliwia co do kursu to został on zaproponowany po części przez mojego pracodawcę po części z własnej naszej - wydziałowej- inicjatywy. Otóż wydział kupił nowy aparat (bo musimy robić zdjęcia na stronę www i wypadałoby aby przedstawiały jakiś poziom) i nie bardzo się nim umiemy posługiwać dlatego też dogadaliśmy sie z Panem Krakowiakiem(znajomy szefowej-tu np. jego kilka zdjęć Wystawa Fotografii Świdermajer/Marek Krakowiak 03 ) i zgodził sie nasz przeszkolić. to tyle.

Dzień dobry>u mnie przymusowe siedzenie w domu.Od południa leje jak z cebra i tak jakoś zimo się zrobiło..Mała śpi a ja mam czas na kompa moge troche odsapnąć

Klaudia
sedesik - tylko w przedszkolu mała siada bo mają niziutkie w domku za wysoko i załatwia wszystko na tron

ważę 48-49 jak się gorzej czuję to tak na 43 zjadę

przed ciążą ważyłam 53:-)

nenius śliczną Darunie wkleiłaś :tak:

i dziękujemy za gratulacje odpieluchowania

reklama
a moja mała standardowo po tygodniu w przedszkolu chora:baffled:
od piątku mamy średni katarek i mokry kaszel
od dzisiaj doszła temperaturka 39
byliśmy u lekarza który ledwo stał na nogach bo taki w podeszłym wieku
do tego głuchy i jedną rekę miał niepełnosprawną ale to mi nie przeszkadzało

ale tylko raz przyłożył słuchawkę

no tak skoro nie dosłyszy to po co więcej:wściekła/y:

tylko nurofen kazał podawać i syrop na kaszel ale mała coraz gorsza więc pewnie w nocy pokursujemy po szpitalu żeby ktoś słyszący ją obsłuchał
po tym zapaleniu płuc jestem przewrażliwiona
i nie wygląda to mi na zwykłe przeziębienie

Do góry