reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

siema niedzielnie...

Kasia żadne tam przewrażliwienie, idź koniecznie do innego lekarza. przy tak czestym chorowaniu Martyny trzeba dmuchać na zimne.

ps. u nas 2 tygodnie w żłobku i już jest katar... tylko że tym razem to moja wina bo jestem przeziębiona i to ja go zaraziłam. na szczęscie tylko jutro do pracy i wezmę sobie 2 dni wolne bo raczej bez tego si nie wykuruję samymi cytrynkami i wapnem

reklama
Dzień dobry
dziewczyny warszawianki czy godz.18-19 to dobra pora na przejachanie Wawy???
Czy natknę się na mega korki?

Natkniesz :baffled: Choć to chyba weekend wiec moze nie bedzie najgorzej:tak:

Czesc Laski;-) Dziś jade wybierac z kumpelą suknię slubną:cool2:

Byłam u gina i mówi, ze nie powinnam urodzić wczesniej , przynajmniej badanie na to nie wskazuje. Ide za dwa tyg znowu a potem za 3 na USG:tak:

Natkniesz :baffled: Choć to chyba weekend wiec moze nie bedzie najgorzej:tak:
Nie fajnie:no:
Tylko to weekend nie bedzie, bo chcemy jechac jutro i najbardzije pasuje nam własnie w takich godzinach przejachac przez Wawę.:confused:

No dobra to moze jeszcze inaczje zapytam:
czy jest jakaś pora dnia/wieczora keidy korki sa małe albo nie ma ich wcale???

Brunetko, przede wszystkim zależy w jakij części W-wy będziesz i w jakim kierunku zamierzasz podążać. Bo są kierunki z pracy i do pracy, oraz wyjazdowe i wjazdowe do W-wki. Generalnie w weekend będą zajęte wjazdowki i wyjazdowki (w piątek wyjazdowki, a aw niedziele wjazdowki), no a w srodku tygodnia do poludnia zapchany wjazd do centrum, a po poludniu z centrum.

Mi sie wydaje, że w weekendy ruch w miescie jest najmniejszy :blink:

No proszę nikogo nie ma a ja chciałam się Was poradzić...

Zapisałam się na środę do fryzjera i potrzebuję porady w sprawie fryzury :cool2: bo to, że rezygnuję z balejażu i na chwilę obecną wracam do naturalnego koloru już postanowiłam :sorry2:

cześć :)

aaale nudnawo i deszczowo ;-)

w weekend wyciagnelam staaare mackowe zabawki, z przeznaczeniem dla Jagódki

i... zostały zarekwirowane przez Macka

mam nastroj na sprzatanie, przestawianie, dekorowanie
dzis mysle o kwiatach - jak przesadzic i w jakich kolorach doniczki

reklama
Jestem na chwilke
Nenius masz wlosy podone do moich, takie lekko falowane wiec ladnie Ci bedzie w takich troszke postrzepionych na calej dlugosci albo przody dluzsze krotszy tyl? sama nie wiem ale z taka dlugoscia wlosow jaka masz mozna juz troszke poszalec i cos fajnego wyczarowac :tak:

waze 49 kg i waga mi skacze tak srednio raz w miesiacu od 47 do 50 kg

Weronika znowu chora, w nocy z piatku na sobote zaczela mi sie dusic , obudzila sie z placzem i patrzylam przerazona jak moje dziecko dostaje drgawek, sinieje i nie moze oddychac . Bogu dziekuje,ze mieszkam teraz u rodzicow i doslownie po drugiej stronie ulicy mam pogotowie pediatryczne bo tylko zawinelismy mala w koc i pognalismy do lekarza. Dostala zastrzyk i wszystko wrocilo do normy ale nadal walczymy z prawie 40 stopniowa goraczka i takim kaszlem,ze konczy sie wymiotami :-(
ja natomiast nie spie juz 5 noc z kolei prawie wcale i tylko lykam potas zeby mi serducho znowu nie oszalalo :baffled:
Pozdrawiam kobitki :elvis: odezwe sie za jakis czas

Joasiu odpisze na priv jak tylko troszke opanuje sytuacje, obiecuje :tak:

Do góry