reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ty Gazelka to chyba wzrostem jestes jakos ze mna podobna(mam 1,76)? moim idealem jest 58:tak: do 60 nie narzekam. po 61 zaczynaja mi sie robic rozstepy:no: wiec wtedy narzekam. a i tak najbardziej miarodajne wydaja mi sie ubrania. po nich najlepiej widze czy tyje czy chudne. (ostatnio mi sie tak zlecialo na wadze ze nawet po bizuteri zauwazylam-branzoletka mi przez reke przeleciala:szok:)
a jeszcze sie ubawilam tydzien temu jak moj ojciec zwazyl mnie na swojej wadze i stwierdzil ze waze 66kg! ja sie z nim nie sprzeczam ale niech mi ktos wytlumaczy w jaki sposob wazac 66 mam luzne jeansy rozmiar 28:confused::sorry2:

mam 1,72 m
też noszę spodnie 28, a może 27?

Gazelka jak smakowalo wczoraj piwko?:-p

nie smakowało mi, chyba się odzwyczaiłam... a może po prostu Haineken mi nie podpasował, był taki zbyt "puszkowy", mimo że z butelki :sorry2:

dziś mam smaka na whiskey, myślicie że mi pomoże na ból głowy? :cool2:

reklama
A jeszcze tylko wam napiszę, że noszę biżuterię na zębach (Nianiu :-)) wczoraj mnie odrutowali i nie jest źle, ale muszę to nosic az dwa lata, najważniejsze, ze będę miała po tym proste ząbki, bo naprawde mam krzywusy, że hej
hi , Tusiu ja zamierzam się odrutować jak pójdę na zwolnienie..no bo potem micierzyński, wychowawczy i zleci ...

mam 1,72 m
też noszę spodnie 28, a może 27?

nie smakowało mi, chyba się odzwyczaiłam... a może po prostu Haineken mi nie podpasował, był taki zbyt "puszkowy", mimo że z butelki :sorry2:

dziś mam smaka na whiskey, myślicie że mi pomoże na ból głowy? :cool2:

a ja mam 1,70 i nie wiem ile ważę bo chyba bym sie załamała..klucha sie straszna zrobiłam i mimo tylko trzeciego miesiąca widać po mnie ciąże... (oczywiście od razu dodaję ze nie to jest priorytetem numer jeden wiec daję sobie spokój z przejmowaniem sie faktem wagi choć pewnie po wrześniu mocno będę musiała się za siebie wziąć)

a co do whiskey to mi by pomogła na ból głowy bo zawsze po niej mam na coś ochotę..a to coś bardzo pomaga na ból głowy i nie tylko :cool2::-p

na bol glowy polecam winko. whisky zostaw na ostra imprezke:-p;-)

a mnie włąśnie zawsze po winie głowa boli :-p

Oliwia co do kursu to został on zaproponowany po części przez mojego pracodawcę po części z własnej naszej - wydziałowej- inicjatywy. Otóż wydział kupił nowy aparat (bo musimy robić zdjęcia na stronę www i wypadałoby aby przedstawiały jakiś poziom) i nie bardzo się nim umiemy posługiwać dlatego też dogadaliśmy sie z Panem Krakowiakiem(znajomy szefowej-tu np. jego kilka zdjęć Wystawa Fotografii Świdermajer/Marek Krakowiak 03 ) i zgodził sie nasz przeszkolić. to tyle.

Dzień dobry>u mnie przymusowe siedzenie w domu.Od południa leje jak z cebra i tak jakoś zimo się zrobiło..Mała śpi a ja mam czas na kompa moge troche odsapnąć

Klaudia
sedesik - tylko w przedszkolu mała siada bo mają niziutkie w domku za wysoko i załatwia wszystko na tron

ważę 48-49 jak się gorzej czuję to tak na 43 zjadę

przed ciążą ważyłam 53:-)

nenius śliczną Darunie wkleiłaś :tak:

i dziękujemy za gratulacje odpieluchowania

reklama
a moja mała standardowo po tygodniu w przedszkolu chora:baffled:
od piątku mamy średni katarek i mokry kaszel
od dzisiaj doszła temperaturka 39
byliśmy u lekarza który ledwo stał na nogach bo taki w podeszłym wieku
do tego głuchy i jedną rekę miał niepełnosprawną ale to mi nie przeszkadzało

ale tylko raz przyłożył słuchawkę

no tak skoro nie dosłyszy to po co więcej:wściekła/y:

tylko nurofen kazał podawać i syrop na kaszel ale mała coraz gorsza więc pewnie w nocy pokursujemy po szpitalu żeby ktoś słyszący ją obsłuchał
po tym zapaleniu płuc jestem przewrażliwiona
i nie wygląda to mi na zwykłe przeziębienie

Do góry