reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

No u nas z tymi rzeczami pod względem częstotliwości też jest niestety gorzej niż przed ślubem. Nie da sie juz tak bara bara gdzie i kiedy popadnie. No i tego mi troche brakuje. W tygodniu to jesteśmy zmeczeni pracą i wieczorami wymiekamy, ale za to nadrabiamy w weekendy. Lezymy wtedy w łózku do oporu  - na szczescie Macius okazał sie podobny do nas pod tym wzgledem i w weekendy lubi sie wylegiwac do 11 :)
No i mam plan uwieść meza w ten weekend czyms takim :)

f09g36jx.jpg

reklama
Zaszalałam, ale co tam raz się żyje :) Stwierdziłam, że ostatnio to bieliznę kupuję głównie Maćkowi, więc stwierdziłam, że mi (no i Łukaszowi) też się coś od życia należy :D :D

A ja w tym całym moim dzisiejszym narzekaniu na butelkowych powiem Wam jedna wesołą dla mnie rzecz - własnie robie w porzadki w szafach i okazuje sie, że w chwili obecncej wchodzę we wszytskie spodnie sprzed ciązy ;D ;D ;D

Asiołek pisze:
u mnie to chyba worek tylko na głowe :-( nadal wygladam jak słonica i tyle...
;D ;D ;D Asiołek nie bądź dla siebie taka surowa!! :laugh:
Ja żeby wyglądać jak ta modelka musiałabym sobie oprócz bielizny jakiś bonus w postaci operacji plastycznej zafundować ;D A na to mnie nie stać, więc problem z głowy ;D
Co do wychodzenia bez dzidzi, właśnie mieliśmy małą lekcję..Gdy musiałam z kimś zostawić Kornelka to okazało się nagle, ze..nie ma chętnych.Ten ma akurat to, ten tamto...Ech, w końcu mąż musiał wziąć wolne.
Kubeł zimnej wody- licz na innych, to pójdziesz z torbami :( ::)
Wszystko się zmieni, jak będzie opiekunka (tzn. moja kuzynka). Wtedy zamierzamy ciut poszaleć :)

reklama
Do góry