reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Iwon pisze:
NiaNiu GRATULACJE
Nie wiem jak to się stało ::) Wagowo mam nadal +ok 2-3 kg od zajscia w ciaze. Wczoraj nawet patrzyłam na tabelkę wagi którą prowadziłam od poczatku ciązy. W 14 tyg do juz byłam tak wychudzona że ważyłam 58, a teraz 62-63 do 64. Nie chce za bardzo jęczęc bo wiem, ze nie które dziewczyny mają gorszą nadwagę...ale każda z nas patrzy na problem z jej perspektywy. No nic ale cieszę się z tych spodni :)

reklama
A do tych porzadków w szafie to zabierałam sie do nich od kilku dni. Ja nei wiem co ja robie, ale mam wrazenie ze w domu ten czas mija mi tak szybko, ze nic nie jestem w stanie zrobić. W kazdym razie niewiele... ::)

PS. Ale dziś smęcę....ale to chyba po prostu przemęcznie. Ciesze się, ze jedziemy na weekend do rozdziców. Mama powiedziałą, ze zabierze Maksia w nocy do siebie do pokoju i bedzie się nim opiekowac. Ona z reszta jest w nim tak zakochana, ze nawet jej nie musze o to prosić :) No a w niedziele chrzciny . Mam nadzieje , że wypędzimy wszystkie diabełki z naszego kochaniego misia ;D który własnie sie obudził ;D

NiaNia pisze:
Mama powiedziałą, ze zabierze Maksia w nocy do siebie do pokoju i bedzie się nim opiekowac. Ona z reszta jest w nim tak zakochana, ze nawet jej nie musze o to prosić :)
Fajnie masz. Moja mama powiedziała mi bez ogródek, że nie jest w stanie przypilnowac małego. ::) Boi się, bo niby nie zna tak dobrze jego zwyczajów... ::) Podczas ciąży i zaraz po urodzeniu Kornelka szalała z radości, a teraz...twierdzi, że odzwyczajamy ją od wnuka, bo rzadko ją odwiedzamy. Nie bierze pod uwagę faktu, że mieszka trochę daleko i siedzenie na macierzyńskim nie jest jednoznaczne z nadmiarem czasu i dłubaniem w nosie..Sama też mogłaby do nas przyjechać..I tak się zapętlają wzajemne żale... ::) Szkoda słów.. :(

Klaudio - ciuszek bombowy:)

Nianiu a ja mysle ze to nie waga nie pozwala niektorym z nas wejsc w spodnie sprzed ciazy, tylko cosik sie tam poprzestawialo i w pasie i w bioderkach szerzej, ale z kazdym dniem mniej. Taka mam teorie. Bo ja wagowo schudlam bardzo, ale brzuszek mi nadal odstaje :(. W sumie to potrzebuje przytyc, ale znow boje sie ze wszystko pojdzie w ten miewklesniety brzuszek :(

Ale Wam zazdroszcze tych wyjazdow kobietki. U mnie to tylko maz jezdzi w delegacje ;D. Niestety jak to w zyciu bywa ostatnio nagromadzily mu sie szkolenia i ciagle gdzies jezdzi :(
Mnie za to szykuje sie pierwszy wolny wieczor. Pozucam meza i dziecko i ide na babskie spotkanko w sobote - juz sie ciesze ;D

Moja mama tez sie na poczatku troszke obawiala Jasia - jak przewinac, jak trzymac, jak nakarmic... Spedzilam u nich tydzien (akurat mezczyzne wywialo do francji w ramach delegacji), jak Jas mial 3 miesiace i od tego czasu chetnie zostaje. Wie kiedy i dlaczego Jas sie wydziera - musze sie przyznac ze Jas to rozdarty dzieciaczek, jak mu sie cos nie podoba, albo czegos chce to sciany u nas pekaja od jego wrzaskow - wiec nie mam problemow z wyrywaniem sie w ciagu dnia raz- dwa na tydzien ;D Naprawde bardzo jestem za to mamie wdzieczna.... ;D

Powoli rozpoczelam poszukiwania opiekunki - narazie wsrod znajomych, przeszukuje tez internet - kogos trzeba bedzie znalesc :)

Klaudia bielizna bajerancka.

Ja jakoś po porodzie czuję się mało atrakcyjna mimo że szybko straciłam nadmiar kilogramów i już dawno chodzę w ciuchach sprzed ciąży.

Teraz tak jak Klaudia wszystko małej kupuję ale ostatnio zamówiłam sobie spodnie i koszulę w bon-prix.

Zastanawiam się tez nad jakąś fajną bielizną taką sexi.

ale teraz staniki wymieniam non stop bo ciągle mam zalane mlekiem. :(

np. coś takiego mi się podoba.
yk165x01_600.jpg

reklama
Do góry