reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Maniulku witaj !! ja po malu wychodze na prosta !! Daj znac czy bylas juz w polsce ? Niestety ja nie mam czasu zeby byc ciagle z wami na bierzaco !! Podziwiam Ciebie i Agnieszke i wszystkie dziewczyny ktore maja dwoje dzieci i jeszcze znajduja czas zeby tu wpasc !!! Nawet w tym hotelu nianie stwierdzily ze z pozostala trojka maluszkow nie byly tak zajete co z Matteo !!!
Martuska ta instruktorka powiedziala mi ze trzeba dziecku lac wode na twarz przy kazedej kapieli zeby sie nie balo wody ! A basen to j a tez chcialabym znalesc !!

reklama
My jezdzimy na basenik z Natankiem od zeszłego tygodnia na kursik.Z Dorianem tez jezdzilismy jak miak 4 miesiace to pierwszy raz byl na basenie a na kursik zaczol chodzic jak mial 6 miesiecy wiec od Natanka starszy byl.
Dorian na 3 zajeciach juz nurkowal a na 10 plywal sam.Ponoc dzieci ktore w mlodszym wieku zaczynaja to jeszcze szybciej im to idzie :).

Czesc Babeczki :) Właśnie weszłam do pokoju Maćka a on sobie leży boso, jedną skarpetkę ma koło ucha, a drugą nie wiadomo gdzie. Kurde, jak o to zrobił??

aga dawaj jakieś fotki z basenu jak masz a pewno tak ;) z chęcią pooglądamy jaki pływak z naszego natanka ;D
a mam pytanie do alki ... czy dużo na rachunki telefoniczne wydajecie ;) bo chyba syn was z torbami puści ;) niezłe niezłe !!

Czesc po weekendzie :-)
Byliśmy u Tesció i... Majce sie nei podobało... mieliśmy weekend z głowy...
Miałąm nadzieje, że tesciowa inaczej jak moja mama bedzie chciałą sie zajmowac Małą i nie bedzie sie jej bała a tymczasem boi sie Majki bardziej :-( no i plany o wspolnym wyjsciu z Mezem na 2 godzinki poszly miedzy Bajki....

swoją droga to bardzo dziwne na dole w domu mieszka moja Mama a ja nei mam z kim dziecka zostawić :-( a czasem potrzebuje naprawde... i nie tylko po to abym mogła wyjsc sama ... wtedy Artur może sie zajac Małą ale potrzebuje isc gdzieś ze swoim Mezem
Nasze małżeństwo zeszło zupełnie na któryś tam plan.... nie sypiamy ze sobą wcale... ani ja a ni on nie mamy ani siły ani ochoty... jesteśmy jak małżeństwo na emeryturze albo para dobrych przyjaciól zero fizycznosci, namietnosci, romantycznosci.... poteafimy kapac sie razem w wannie i pierdolić o pracy i jak na minał dzień,.... albo o pogodzie... k.... mac

Oglądałąm galeryjke dzieciaczków :-) opisy są super !!!!!!!!!!!!!!! naprawde ubawiłam sie do łez :-) dzieciaczki mamy śliczne :-)

Moja majka wazy już 6840... ciagle na 90 centulu... sama nie wiem czemu ona tak jak na drozdzach rosnie... plusem jest to, że proporcjonalnie :-)

Hurra wreszcie uspiłam swojego aniołka....mogę dwie ręce trzymać już na klawiaturce!
Asiołek u nas też bliskość między mną,a mężem poszła sobie i nie bardzo możemy ją odnależć,więc nie jesteś sama.
Strach mnie ogarnia,jakby tak już zawsze miało być.................. :-[

reklama
Może i dobrze byłoby razem wyskoczyć tak bez dzieci,ale za bardzo nie ma kiedy,każdy weekend mój małżonek ciężko pracuje,a kiedy miał wreszcie wolne,to ja z Oti wylądowałam w szpitalu...... :p
Może lipcowe mamusie mają jakieś pomysły,co zrobić,by było z dreszczykiem ,ale we własnym M??????

Do góry