gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
czasem tak spada na mnie myśl, że mam dwoje dzieci
dziwne to wszystko ![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
teraz juz naprawde zmykam - pa
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
teraz juz naprawde zmykam - pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uuuuuuuu ale jaka...moze sie wcześniej rozpukniesz ??
a u mnie Nianiu hmmmm. ... mam już widoczny brzuch (pociesz mnie i powiedz ze też wcześniej przytyłaś niż w poprzedniej ciąży) , czuję się różnie ale niestety cześciej gorzej niz lepiej, niestety pojawiły się znów problemy z kolanami (do tej pory miałam tylko problem z prawym a 3 dni temu łąkotka zablokowała mi lewe kolano - na szczęście wyprostowanie nogi jeszcze pomaga. jednak wciąz boli)
...cóż dziś mija magiczne 12 tygodni i cicho liczę ze chociaż mdłości niebawem miną
Nianiu, no no, coraz bliżej końcaGdyby nie stres z wykończeniem domu, to tylko można się cieszyć, prawda?
Mała misia śpi, chyba zaraz polecę Ją wycałować, żeby się obudziła :-). Ona jest taka kochana - czasem Ją tak strasznie wycałuję, a Ona sie tak fajnie chichra![]()
Niania ja sie pierwszego i drugiego porodu nie balam
ale...po dwoch porodach na zywca tego trzeciego boje sie jak cholera
nie martw sie,jakby co na porodowce ci polozne przypomna jak oddychac i co robic
Nianiu przeczytaj co poniżej i porodem się nie przejmuj .. . kilka godzin i po zawodach a potem tylko takie obcałowywane akcje jak u GazelkiDziewczyny ja sie boje porodujuz wszytsko zapomnialam
![]()
od razu lepiej jak się czyta takie tekstyNo dobra, zmykam. Dziś coś dużo tu namieszałam. Gucia czeka na wycałowanie ;-)
papatki
o to super ze wzielas kogos do sprzatania
po takim remoncie to bys sie zajechala przy sprzataniu
wypierz ciuszki Marcelkowe,posciel i tez jej daj
a ty sobie tylko ukladaj po szafach ;-)
a ja jutro jade do spzitalajestem ciekawa co i jak
dobre
![]()
to sie wam przyznam, ze historie troszke skrocilam zeby nie zanudzac;-) ale zajelo to nam kilka minut zanim sie skapnelismy o kim mowimy. kilka minut przez ktore ja go juz zaczelam wyzywac od ignorantow i nieukowPosikałam się ze smiechu![]()
Wow:-)W piatek wracamy do domu!!!!
Jestem taka szczesliwa.
pierwsze co sprawdzam, to poczte(mam cztery konta wiec jest co sprawdzac;-)). potem jest flickr(strona ze zdjeciami, na ktorej by the way tez jest konto mailowe-kolejneMiałam Was spytac juz jakis czas temu..
Co robicie w momencie kiedy siadacie do kompa? Gdzie zagladacie, jakie strony przegladacie?
strony istnieja ale nie wiem jakiedziewczyny czy istnieją strony na ktorych mozna sprawdzić np najnowsze trendy w modzie?? Co teraz wchodzi, jakie kroje , kolory?
Ja mam wrazenie, ze zawsze lapie wszytsko z duzym opóźnieniem. Np waskie spodnie i płaskie czółenka byly na czasie w poprzednim sezonie a ja najchetniej nosilabym to w tymwiec jakby o rok za poźno
Buty takie nosilam, ale nie z takim spodniami
![]()
nie znam tego antybiotyku. natomiast moja kolezanka ostatnio zalapala ostre przeziebienbie i dostala antybiotyk dokladnie tak dzialajacy. raz dzienie sie bierze przez kilka dni i dziala jakos dluzej. wziela i przeziebienie zniklo- zamienilo sie w zapalenie krtaniDziewczyny czy ktoras z Waszych pociech brała antybiotyk sumamed ?
Dziewczyny ja sie boje porodujuz wszytsko zapomnialam
![]()
JAK SLODKO:-):-):-)No dobra, zmykam. Dziś coś dużo tu namieszałam. Gucia czeka na wycałowanie ;-)
papatki
i my tez i my tez!a ja jutro jade do spzitalajestem ciekawa co i jak
nie pisalas. fajne imionka!nie wiem czy pisałam. u nas póki co Zosia lub Tosia i Filip joł
tez fajne! a jak bedzie chlopak ktorego ci Niania prorokuje?a ze obstawiamy coreczke to Karol wybral juz imie- Kari(norweskie)
zobaczymy jak bedzie