reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Baby co zrobić, żeby mi się chciało chcieć???
- Chciałabym być piękna, ale nie chce mi się ostatnio nic przy sobie robić. Włosy mi się jakieś dziwne zrobiły, takie ble...
- Chciałabym być perfekcyjną panią domu, ale mi się nie chce sprzątać
- Chciałabym się fajnie ubierać, ale nie mam czasu na zakupy, a wiosna idzie wielkimi krokami...
- Chciałabym byc super mamą, ale często nie chce mi się bawić z dzieckiem...
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
hello
Klaudia - ja dzis wlasnie ide po wniosek do przedszkola dla Maciusia :-)
Olivia - zapomnialam napisac, że podobalo mi się to z chopinem. Aż sprawdzilam potem, że Sean Penn urodzil się w Santa Monica. I to mi przypoomnialo, że rok temu R mial propozycję pracy wlasnie w tym miescie i nie zdecydowal się... A ja się strasznie napalilam na wyjazd hihih
Nianiu - ja zawsze na necie czytam wiadomosci na gazecie, potem BB i w zasadzie tyle. A - jeszcze sprawdzam pogodę na ICM. Ostatnio robie sobie odwyk od neta, bo to okropny pożeracz czasu. Potrafilam przesiedziec mnostwo czasu, nic nie zrobic w domu i mialam tylko poczucie straty czasu. Tak wiec teraz szybko czytam i odchodzę od kompika. a ja k nieraz mnie nosi na podczytywanie to wyłączam kompik i koniec hehe
Lilka - ale jestem ciekawa co w szpitalu będzie. PIsz szybciutko co Ci powiedzieli!!!!!!
Tusiu - a mi sie podobasz i w ciemnych i w jasnych. Każdy kolor daje inny odblask dla Twoich ślicznych oczu
ide nakarmic Gucie
w tym tygodniu koncze karmienie piersią, tra la la la la :-)
Klaudia - ja dzis wlasnie ide po wniosek do przedszkola dla Maciusia :-)
Olivia - zapomnialam napisac, że podobalo mi się to z chopinem. Aż sprawdzilam potem, że Sean Penn urodzil się w Santa Monica. I to mi przypoomnialo, że rok temu R mial propozycję pracy wlasnie w tym miescie i nie zdecydowal się... A ja się strasznie napalilam na wyjazd hihih
Nianiu - ja zawsze na necie czytam wiadomosci na gazecie, potem BB i w zasadzie tyle. A - jeszcze sprawdzam pogodę na ICM. Ostatnio robie sobie odwyk od neta, bo to okropny pożeracz czasu. Potrafilam przesiedziec mnostwo czasu, nic nie zrobic w domu i mialam tylko poczucie straty czasu. Tak wiec teraz szybko czytam i odchodzę od kompika. a ja k nieraz mnie nosi na podczytywanie to wyłączam kompik i koniec hehe
Lilka - ale jestem ciekawa co w szpitalu będzie. PIsz szybciutko co Ci powiedzieli!!!!!!
Tusiu - a mi sie podobasz i w ciemnych i w jasnych. Każdy kolor daje inny odblask dla Twoich ślicznych oczu
ide nakarmic Gucie
w tym tygodniu koncze karmienie piersią, tra la la la la :-)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
No więc, co mam robić??? I to nie jest retoryczne pytanie :-);-)
pojechac na urlop naladowac akumulatorki :-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
To dopiero w czerwcupojechac na urlop naladowac akumulatorki :-)
Najpierw gratulacje dla nowo zafasolkowanych mam
Przepraszam ze nie pisze, ale od jutra zmieniamy adres na dobre:-):-):-):-):-) no i sie dzieje:-):-):-)
Musze wyprzedzic Nianie w zamieszczeniu zdjec, bo jak obejrzycie domek Niani to sie juz nic Wam nie bedzie podobac;-):-)
U mnie brak mebli, ale kuchnia i lazienka sa wiec co tam. Niestety budzet sie nam juz dawno skonczyl
Do kolejnego razu z nowej siedziby.
HURA:-)
Przepraszam ze nie pisze, ale od jutra zmieniamy adres na dobre:-):-):-):-):-) no i sie dzieje:-):-):-)
Musze wyprzedzic Nianie w zamieszczeniu zdjec, bo jak obejrzycie domek Niani to sie juz nic Wam nie bedzie podobac;-):-)
U mnie brak mebli, ale kuchnia i lazienka sa wiec co tam. Niestety budzet sie nam juz dawno skonczyl
nenius
Przyjaciółki 2008
Hej! :-)
fajnie by Ci było w takich
Klaudia, to może chociaż na weekend? Albo nawet na jeden dzień? Najlepiej sama z mężusiem, żeby odpocząć od wszystkiego i złapać oddech
Mi to by się może nawet i chciało tyle tylko, że czuje się potwornie zmeczona (mało sypiam ) i cierpię na chroniczny brak czasu
To moze tekst w wykonaniu Mateuszka.
Na stole stoi Pepsi, Mati chodzi koło niej i mówi:
-Uwielbiam Pepsi(ja mam mine taką)
-Tak?
-Tak, bo to jest Pepsi o smaku piłki
To jest oczywiście ta piłka:
Zobacz załącznik 69404
Dziewczyny może znacie jakiś dobry specyfik na rozjaśnienie, czy dekolaryzacje moich ciemnych włosów. Normalnie chodzi za mną jakiś ciemny blond czy cos w tym stylu.
Prosze sie nie śmiac cos w tym stylu bym chciała, jak nazwac wogóle taki kolorek?
Zdjęcie oczywiscie foto szop, teraz mam grzywke dlatego tez czolo mam takie
fajnie by Ci było w takich
Klaudia, to może chociaż na weekend? Albo nawet na jeden dzień? Najlepiej sama z mężusiem, żeby odpocząć od wszystkiego i złapać oddech
Mi to by się może nawet i chciało tyle tylko, że czuje się potwornie zmeczona (mało sypiam ) i cierpię na chroniczny brak czasu
nenius
Przyjaciółki 2008
Najpierw gratulacje dla nowo zafasolkowanych mam
Fajnie :-) Gratuluję!!!
reklama