reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Tusia, a mi się wydaje, że Tobie jednak lepiej w ciemnych włosach. :tak:
A czółko to masz, jak po liftingu jakimś , hihi :-)

Cześć :-)

Idziemy dzisiaj z Maćkiem zanieść kartę zgłoszenia do przedszkola :-)

Baby co zrobić, żeby mi się chciało chcieć???
  • Chciałabym być piękna, ale nie chce mi się ostatnio nic przy sobie robić. Włosy mi się jakieś dziwne zrobiły, takie ble...
  • Chciałabym być perfekcyjną panią domu, ale mi się nie chce sprzątać :baffled:
  • Chciałabym się fajnie ubierać, ale nie mam czasu na zakupy, a wiosna idzie wielkimi krokami...
  • Chciałabym byc super mamą, ale często nie chce mi się bawić z dzieckiem...
No więc, co mam robić??? I to nie jest retoryczne pytanie :-);-)

hello :)

Klaudia - ja dzis wlasnie ide po wniosek do przedszkola dla Maciusia :-)

Olivia - zapomnialam napisac, że podobalo mi się to z chopinem. Aż sprawdzilam potem, że Sean Penn urodzil się w Santa Monica. I to mi przypoomnialo, że rok temu R mial propozycję pracy wlasnie w tym miescie i nie zdecydowal się... A ja się strasznie napalilam na wyjazd hihih

Nianiu - ja zawsze na necie czytam wiadomosci na gazecie, potem BB i w zasadzie tyle. A - jeszcze sprawdzam pogodę na ICM. Ostatnio robie sobie odwyk od neta, bo to okropny pożeracz czasu. Potrafilam przesiedziec mnostwo czasu, nic nie zrobic w domu i mialam tylko poczucie straty czasu. Tak wiec teraz szybko czytam i odchodzę od kompika. a ja k nieraz mnie nosi na podczytywanie to wyłączam kompik i koniec hehe

Lilka - ale jestem ciekawa co w szpitalu będzie. PIsz szybciutko co Ci powiedzieli!!!!!!

Tusiu - a mi sie podobasz i w ciemnych i w jasnych. Każdy kolor daje inny odblask dla Twoich ślicznych oczu :tak:

ide nakarmic Gucie

w tym tygodniu koncze karmienie piersią, tra la la la la :-)

Najpierw gratulacje dla nowo zafasolkowanych mam:elvis:

Przepraszam ze nie pisze, ale od jutra zmieniamy adres na dobre:-):-):-):-):-) no i sie dzieje:-):-):-)

Musze wyprzedzic Nianie w zamieszczeniu zdjec, bo jak obejrzycie domek Niani to sie juz nic Wam nie bedzie podobac;-):-)
U mnie brak mebli, ale kuchnia i lazienka sa wiec co tam. Niestety budzet sie nam juz dawno skonczyl:no:
Do kolejnego razu z nowej siedziby.
HURA:-)

Hej! :-)

To moze tekst w wykonaniu Mateuszka.
Na stole stoi Pepsi, Mati chodzi koło niej i mówi:
-Uwielbiam Pepsi(ja mam mine taką:szok:)
-Tak?
-Tak, bo to jest Pepsi o smaku piłki:szok::-D:-D:szok::-D:-D:-D:szok::-D:-D

To jest oczywiście ta piłka:
Zobacz załącznik 69404

:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny może znacie jakiś dobry specyfik na rozjaśnienie, czy dekolaryzacje moich ciemnych włosów. Normalnie chodzi za mną jakiś ciemny blond czy cos w tym stylu.
Prosze sie nie śmiac :p cos w tym stylu bym chciała, jak nazwac wogóle taki kolorek?
Zdjęcie oczywiscie foto szop, teraz mam grzywke dlatego tez czolo mam takie :p
27magdalenaslopiecka1by3.jpg

fajnie by Ci było w takich :tak::tak::tak:

Klaudia, to może chociaż na weekend? Albo nawet na jeden dzień? Najlepiej sama z mężusiem, żeby odpocząć od wszystkiego i złapać oddech :tak:
Mi to by się może nawet i chciało tyle tylko, że czuje się potwornie zmeczona (mało sypiam :baffled:) i cierpię na chroniczny brak czasu :baffled:

Najpierw gratulacje dla nowo zafasolkowanych mam:elvis:

Przepraszam ze nie pisze, ale od jutra zmieniamy adres na dobre:-):-):-):-):-) no i sie dzieje:-):-):-)

Musze wyprzedzic Nianie w zamieszczeniu zdjec, bo jak obejrzycie domek Niani to sie juz nic Wam nie bedzie podobac;-):-)
U mnie brak mebli, ale kuchnia i lazienka sa wiec co tam. Niestety budzet sie nam juz dawno skonczyl:no:
Do kolejnego razu z nowej siedziby.
HURA:-)

Fajnie :-) Gratuluję!!!

reklama
Ania, jak zwykle Cię ściągnęłam telepatycznie :-) Dzisiaj rano sobie o Tobie myślałam :-) Super, że się w końcu przeprowadzacie. Czekamy na fotoreportaż :-)

Do góry