Baby co zrobić, żeby mi się chciało chcieć???
No więc, co mam robić??? I to nie jest retoryczne pytanie :-);-)
- Chciałabym być piękna, ale nie chce mi się ostatnio nic przy sobie robić. Włosy mi się jakieś dziwne zrobiły, takie ble...
- Chciałabym być perfekcyjną panią domu, ale mi się nie chce sprzątać
- Chciałabym się fajnie ubierać, ale nie mam czasu na zakupy, a wiosna idzie wielkimi krokami...
- Chciałabym byc super mamą, ale często nie chce mi się bawić z dzieckiem...
Klaudia musisz zajsc w ciązę i być na tym etapie co ja bo:
ad1: Mam na maksa ciśnienie na zrobienie duzo dla siebie, juz sie nie moge doczekać kiedy Marcelek bedzie na swiecie a ja bede robic rozne fajne rzeczy dla siebie z myslą, ze juz nie bede w ciazy i przede mna same przyjemnosci
ad2: musisz zatrudnić perfekcyjną panią do sprzątnia jesli ma ci sie cokolwiek chciec a Ty masz miec wiecej czasu na ostatni punkt
aad3: ja mam ogromnei cisnienie na fajne modne ciuchy i juz pomalu kupuje (choc nie wiem kiedy wroce do formy)
i gdzie je bede nosić
ad4: ja sie tego nauczylam wlasnie kiedy poszlam na zwolnienie ozstalam z maksem w domuma sie wtedy wiele mysli ale miedzy innymi towarzyszy ci mysl , ze to juz ostatnie chwile sam na sam z pierwszym dzieckiem i zaczynasz chyba inaczej na to wszytsko patzrec w kazym razie u mnie tak to zadzialalo:-)
hello
Klaudia - ja dzis wlasnie ide po wniosek do przedszkola dla Maciusia :-)
Nianiu - ja zawsze na necie czytam wiadomosci na gazecie, potem BB i w zasadzie tyle. A - jeszcze sprawdzam pogodę na ICM. Ostatnio robie sobie odwyk od neta, bo to okropny pożeracz czasu. Potrafilam przesiedziec mnostwo czasu, nic nie zrobic w domu i mialam tylko poczucie straty czasu. Tak wiec teraz szybko czytam i odchodzę od kompika. a ja k nieraz mnie nosi na podczytywanie to wyłączam kompik i koniec hehe
ide nakarmic Gucie
w tym tygodniu koncze karmienie piersią, tra la la la la :-)
My przedszkole mamy juz klepiniete :-)
Bardzo dobry patent z tym odzwyczajaniem sie od netu, mam taki sam plan po powrocie do domu
ale ci fajnie z tym karmieniem :-) ja zaczynam za jakis miesiac