reklama
Anikaa
Fan(ka)
Anika a co u Ciebie cięzarowko?:-)
Ja mam juz chyba skurcze przepowiadająceczyli jezscze 3-4 tyg i bedzie po akcji
uuuuuuuu ale jaka...moze sie wcześniej rozpukniesz ??
a u mnie Nianiu hmmmm. ... mam już widoczny brzuch (pociesz mnie i powiedz ze też wcześniej przytyłaś niż w poprzedniej ciąży) , czuję się różnie ale niestety cześciej gorzej niz lepiej, niestety pojawiły się znów problemy z kolanami (do tej pory miałam tylko problem z prawym a 3 dni temu łąkotka zablokowała mi lewe kolano - na szczęście wyprostowanie nogi jeszcze pomaga. jednak wciąz boli)
...cóż dziś mija magiczne 12 tygodni i cicho liczę ze chociaż mdłości niebawem miną
Anikaa
Fan(ka)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Ale dramat z tym dzieckiem...
Anikaa - to normalne, że w kolejnej ciąży tyje się szybciej. Ale np. ja szybciej wróciłam do formy ;-)
Nianiu, no no, coraz bliżej końca Gdyby nie stres z wykończeniem domu, to tylko można się cieszyć, prawda?
Mała misia śpi, chyba zaraz polecę Ją wycałować, żeby się obudziła :-). Ona jest taka kochana - czasem Ją tak strasznie wycałuję, a Ona sie tak fajnie chichra
Anikaa - to normalne, że w kolejnej ciąży tyje się szybciej. Ale np. ja szybciej wróciłam do formy ;-)
Nianiu, no no, coraz bliżej końca Gdyby nie stres z wykończeniem domu, to tylko można się cieszyć, prawda?
Mała misia śpi, chyba zaraz polecę Ją wycałować, żeby się obudziła :-). Ona jest taka kochana - czasem Ją tak strasznie wycałuję, a Ona sie tak fajnie chichra
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Anika, mdłości miną już lada dzień Jedz migdałki, mandarynki, krakersy. Chociaż powiem Ci, że mi w drugiej ciąży na mdłości nic nie pomagało.
Jejciu, rok temu byłam w ciąży, na takim dość wczesnym etapie, a teraz czuję, jakby wszystko to było daaaawno temu. A jeszcze 4,5 miesiąca temu miałam brzucholek
Jejciu, rok temu byłam w ciąży, na takim dość wczesnym etapie, a teraz czuję, jakby wszystko to było daaaawno temu. A jeszcze 4,5 miesiąca temu miałam brzucholek
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dziewczyny ja sie boje porodu juz wszytsko zapomnialam
Aniu, teraz na pewno będzie łatwiej WSzystkie nasze myśli będą razem z Tobą
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
No dobra, zmykam. Dziś coś dużo tu namieszałam. Gucia czeka na wycałowanie ;-)
papatki
papatki
reklama
Lilka
Fanka BB :)
Niania ja sie pierwszego i drugiego porodu nie balam
ale...po dwoch porodach na zywca tego trzeciego boje sie jak cholera
nie martw sie,jakby co na porodowce ci polozne przypomna jak oddychac i co robic
mi tez brzuch juz wysadzilo....najlepszym dowodem jest zimowa kurtka
ale to nie dlatego ze sie wiecej tyje w nastepnej ciazy tylko dlatego ze te miesnie po pierwszym sa juz ''luzniejsze'' i szybciej brzuch wywala
przeczytalam o tym dziecku Karolowi na glos....łzy mam w oczach....nie rozumiem czegos takiego....jak tak mozna...
ale...po dwoch porodach na zywca tego trzeciego boje sie jak cholera
nie martw sie,jakby co na porodowce ci polozne przypomna jak oddychac i co robic
mi tez brzuch juz wysadzilo....najlepszym dowodem jest zimowa kurtka
ale to nie dlatego ze sie wiecej tyje w nastepnej ciazy tylko dlatego ze te miesnie po pierwszym sa juz ''luzniejsze'' i szybciej brzuch wywala
przeczytalam o tym dziecku Karolowi na glos....łzy mam w oczach....nie rozumiem czegos takiego....jak tak mozna...