gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
czasem tak spada na mnie myśl, że mam dwoje dzieci dziwne to wszystko
teraz juz naprawde zmykam - pa
teraz juz naprawde zmykam - pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uuuuuuuu ale jaka...moze sie wcześniej rozpukniesz ??
a u mnie Nianiu hmmmm. ... mam już widoczny brzuch (pociesz mnie i powiedz ze też wcześniej przytyłaś niż w poprzedniej ciąży) , czuję się różnie ale niestety cześciej gorzej niz lepiej, niestety pojawiły się znów problemy z kolanami (do tej pory miałam tylko problem z prawym a 3 dni temu łąkotka zablokowała mi lewe kolano - na szczęście wyprostowanie nogi jeszcze pomaga. jednak wciąz boli)
...cóż dziś mija magiczne 12 tygodni i cicho liczę ze chociaż mdłości niebawem miną
Nianiu, no no, coraz bliżej końca Gdyby nie stres z wykończeniem domu, to tylko można się cieszyć, prawda?
Mała misia śpi, chyba zaraz polecę Ją wycałować, żeby się obudziła :-). Ona jest taka kochana - czasem Ją tak strasznie wycałuję, a Ona sie tak fajnie chichra
Niania ja sie pierwszego i drugiego porodu nie balam
ale...po dwoch porodach na zywca tego trzeciego boje sie jak cholera
nie martw sie,jakby co na porodowce ci polozne przypomna jak oddychac i co robic
Nianiu przeczytaj co poniżej i porodem się nie przejmuj .. . kilka godzin i po zawodach a potem tylko takie obcałowywane akcje jak u GazelkiDziewczyny ja sie boje porodu juz wszytsko zapomnialam
od razu lepiej jak się czyta takie tekstyNo dobra, zmykam. Dziś coś dużo tu namieszałam. Gucia czeka na wycałowanie ;-)
papatki
o to super ze wzielas kogos do sprzatania
po takim remoncie to bys sie zajechala przy sprzataniu
wypierz ciuszki Marcelkowe,posciel i tez jej daj
a ty sobie tylko ukladaj po szafach ;-)
a ja jutro jade do spzitala jestem ciekawa co i jak
dobre
to sie wam przyznam, ze historie troszke skrocilam zeby nie zanudzac;-) ale zajelo to nam kilka minut zanim sie skapnelismy o kim mowimy. kilka minut przez ktore ja go juz zaczelam wyzywac od ignorantow i nieukowPosikałam się ze smiechu
Wow:-)W piatek wracamy do domu!!!!
Jestem taka szczesliwa.
pierwsze co sprawdzam, to poczte(mam cztery konta wiec jest co sprawdzac;-)). potem jest flickr(strona ze zdjeciami, na ktorej by the way tez jest konto mailowe-kolejne), bb i jakies strony greckie o muzyce itp i tyle. jak sie nudze potrafie sie skutecznie zajac na tej str ze zdjeciami, ma milion opcji mi sporo czasu zajmuje korzystanie z messengerow- mam kupe znajomych poza granica polski wiec jest to praktycznie jedyna mozliwosc czestego porozumiewania sie.Miałam Was spytac juz jakis czas temu..
Co robicie w momencie kiedy siadacie do kompa? Gdzie zagladacie, jakie strony przegladacie?
strony istnieja ale nie wiem jakiea swoim modowym zacofaniem nic sie nie martw. ja mam tak samo tylko ze spodniami rurkami bylam przed czasem! a to z tej prostej przyczyny ze moj kolega pracuje w przedstawicielstwie kilku firm odziezowych na Wlochy. i raz z nim pojechalam jako modelka w rejon Toskanii jak pokazywal kolekcje na wiosna-lato(byl wrzesien). dostalam potem od niego troche ciuchow, miedzy innymi jeansy rurki:-)dziewczyny czy istnieją strony na ktorych mozna sprawdzić np najnowsze trendy w modzie?? Co teraz wchodzi, jakie kroje , kolory?
Ja mam wrazenie, ze zawsze lapie wszytsko z duzym opóźnieniem. Np waskie spodnie i płaskie czółenka byly na czasie w poprzednim sezonie a ja najchetniej nosilabym to w tym wiec jakby o rok za poźno Buty takie nosilam, ale nie z takim spodniami
nie znam tego antybiotyku. natomiast moja kolezanka ostatnio zalapala ostre przeziebienbie i dostala antybiotyk dokladnie tak dzialajacy. raz dzienie sie bierze przez kilka dni i dziala jakos dluzej. wziela i przeziebienie zniklo- zamienilo sie w zapalenie krtaniDziewczyny czy ktoras z Waszych pociech brała antybiotyk sumamed ?
Kochanie spokojnie! dalas raz rade, dasz i drugi. DO YOUR BEST...... FOR A LAST TIME!!!!!;-);-);-)Dziewczyny ja sie boje porodu juz wszytsko zapomnialam
JAK SLODKO:-):-):-)No dobra, zmykam. Dziś coś dużo tu namieszałam. Gucia czeka na wycałowanie ;-)
papatki
i my tez i my tez!a ja jutro jade do spzitala jestem ciekawa co i jak
nie pisalas. fajne imionka!Filip mi sie zawsze podobal. a Zosienka takie slodkienie wiem czy pisałam. u nas póki co Zosia lub Tosia i Filip joł
tez fajne! a jak bedzie chlopak ktorego ci Niania prorokuje?a ze obstawiamy coreczke to Karol wybral juz imie- Kari (norweskie)
zobaczymy jak bedzie