reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

alka pisze:
Mania !!!!- aż mi się gęba śmieje jak oglądam Twoje dzieciaczki -słodziaczki  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :p :p :p :p

Alka spadówa, tymcio juz zamówiony O0 Kiedys sobie zrobie operaacje plastyczna i pojade do amerki sie z nim poznać hihihhii

reklama
alka ja mam chyba dziś jakis dzien miłosci do ciebie;D robrajasz mnie kobieto :laugh: ide z usmiechem na gebie(dzieki tobie po raz kolejny dziś) spać

kocham cie kobieto
i powiedz swojemu mezowi, ze wcale sie nie dziwie, ze sie z tobą hajtnął :)
jak bym byla faciem tez bym cie o reke poprosiła ;D
joł
ide spac
i sie ryje ciagle hihihiihihihihi

alka pisze:
elfiko pisze:
NO i dziewuszki mam pytanie- zapomniałam wczoraj łyknąć tabletki antykoncepcyjnej i połknęłam dopiero dzisiaj dwie, a wczoraj tego teges i co? ma sie bać??

No to już wiemy, kto rozpocznie drugą rundę ciąż  :p :p :p Elfiko, a umawiałysmy się na 2007 - zawsześ taka wyrywna ?  ;) :laugh: :laugh: :p :p ::)

teraz to juz mi łzy lecą................. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Alka hm... szkoda ze sie nie wyrwiecie z 3-miasta fajnie by bylo miec Was za sasiadow ;) hehe a w dodatku takich co na golasa lataja ;D

NIaniu ja tam nie wiem z kim moj TYmul wyladuje na stare lata i nie powiem fajna bylaby z Was para hehe ale co na to Twoj maz ;)

jaaaa Baby ale bylo by fajnie gdybyscie mogly tak do mnie przyfrunac :D :D :D

Alka ale dajesz czadu :laugh:

Co do dzialki to my szykujemy sie na taka hektarowa, bo tez lubimy przestrzen :) nie wiem tylko kto bedzie trawe kosil, chyba, ze las posadzimy ::)

Maniu no tak ta roznica w czasie daje Ci pierszenstwo ;)

reklama
Maniu, Gabrysia taka sliczniutka :-* A te wloski to robia z niej prawdziwa dziewczyneczke - laleczke. Tymcio super starszy brat!

Ja polozylam wlasnie mojego maluszka do lozeczka i moze bede miala 20 minut na zjedzenie sniadania.
Kurde pakowanie mnie czeka i normlanie nie wiem jak sie za to zabrac.

Dziewczyny dzieki za odpowiedzi w sprwie dlugosci karmien. Ja chyba troche przesadzam.
Wogole to powiem wam, ze stalam sie po tej ciazy wrazliwsza tzn jakas taka czula, szybciej sie wzruszam. Zreszta co tu duzo mowic, czlowiek dopoki nie ma dziecka to chyba na wiele rzeczy calkiem inaczej patrzy.

Do góry