reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja dostałam samochód w pełni do swojej dyspozycji ;D Maż wreszcie dostał słzubowy i nareszcie jestem wolna i moge sobie jechać gdzie chce :) :) :) Strasznie sie cieszę.

reklama
No to dawaj tu do mnie na piweczko Nianiu ;) sama w domku siedzę z synową twoją.
A mojej mamie dziś pokazywałam swojego zięcia i powiedziała, że śliczny.

frida27 pisze:
Cześć babulki gadulki.

Alka budowa to samobójstwo lub rozwód.  ;D
My projekt wybieraliśmy chyba z rok. ale jak już się  przeprowadziliśmy to już sie nie pamięta tych wszystkich przebojów z tym związanych.
My mieliśmy bardzo ciężko bo nie mamy tu rodziny i wszystko sami musieliśmy dopilnować. Dobrze że mamy z Mariuszem podobny gust i ja jestem tolerancyjna więc nasz związek jakoś to przetrwał. Taka budowa to non stop podejmowanie decyzji związanych z dużymi kosztami więc trudnych zarazem.

Ja Igunie karmię piersią ale chyba pod koniec listopada wprowadzę już jakieś jabuszko i może jakieś wstępne zupki. Będzie to koniec piątego miesiąca. Nie wiem czy nie za szybko.?

Zgadzam sie z Fridzią choc nigdy wczesniej nie budowałam domu. Ale na czuja wiedziałam, ze o źle sie moze skończyć. Poza tym ten ciagły starch o to co sie dzieje na budowie, co wybrac, jak urzadzic, czy wyrobimy sie w budżecie który załozylismy...itd itp Jak dla mnie o za duzo stresu, choc racjonalnie wychodzi to napewno nieco taniej.
My dzieki Bogu mamy na oku ładny i bardzo zadbany domek ( a własciwie pół bliźniaka) na nowoczesnym amerykańskim osiedlu, z duzą działeczką (gdzie maks jak dobrze pójdzie na wiosne bedzie mógł fikać). Nawet w środku nie trzeba nic zmieniac, moze ewentualnie odmalujemy zeby było swiezo. A z czasem sobie bedziemy meblowac i urzadzac jnak bedziemy chcieli. To z rezsta chyba sama przyjemnosć. Jezu tam jest tak cudna okolica - tylko na spacery chodzic. Przy samym lesie kabackim. Wiecie co nie chce zapeszać ale wkleje wam chociaz zdjecie łazienki ::) tfu tfu
dscn82360px.jpg

Galeria dzieci mnie po prostu powala. Są niemożliwe.
A nadale jestem całym sercem zakochana w najładnijeszym łozbuziaku w naszej lipcowej rodzinie _ Maniowym Tymciu ;D

Nianiu zajeb... łazienka i podejrzewam że reszta też podobnie sie prezentuje, my na domek sie nie porywamy,teraz mieszkamy w domu a raczej w połówce bo drugą połowe brat męża zajmuje i mamy już tak dosyc tego wspólnego pomieszkiwania że szukamy mieszkania, ale to też pewnie potrwa

A dzisiaj to moja córcia pobiła rekord - musiałam ja przebierać 5 razy!!! Ona sie tak ślini że wiecznie ma mokry kaftanik pod brodą i rękawki do łokci można wykręcać ;D
a ja sama zostałam bo mąż w pracy, za mną prezentuje sie dumnie wielka sterta prasowania a ja ją olewam sikiem prostym i sobie z Wami pogaduszki urządzam ;D

NO i dziewuszki mam pytanie- zapomniałam wczoraj łyknąć tabletki antykoncepcyjnej i połknęłam dopiero dzisiaj dwie, a wczoraj tego teges i co? ma sie bać??

Kurcze Niania Fajarska łazienka.
Ja na górze też mam taką dużą ale jeszcze nic tam nie ma. Gołe tynki.

My na razie ieszkamy na dole a góra jest zamknięta i czeka na lepsze czasy. :mad: niestety

My działkę mamy strsznie dużą i zupełnie jeszcze nie zagospodarowaną więc dużo pracy czeka mnie w ogródku.
No i ogrodzenia nie mamy i mogłabym tak jeszcze wymieniać i wymieniać ale i tak się cieszę ze już mieszkamy.

Na spacerki chodze do lasu i powietrze jest fajne takie wiejskie. :laugh:

elfiko pisze:
A dzisiaj to moja córcia pobiła rekord - musiałam ja przebierać 5 razy!!! Ona sie tak ślini że wiecznie ma mokry kaftanik pod brodą i rękawki do łokci można wykręcać  ;D
a ja sama zostałam bo mąż w pracy, za mną prezentuje sie dumnie wielka sterta prasowania a ja ją olewam sikiem prostym i sobie z Wami pogaduszki urządzam  ;D

NO i dziewuszki mam pytanie- zapomniałam wczoraj łyknąć tabletki antykoncepcyjnej i połknęłam dopiero dzisiaj dwie, a wczoraj tego teges i co? ma sie bać??
Moim zdaniem luzik Elfiko z tą tabletką. W czasach kawalerskich w dobie całodobych imprez >:D nie raz mi się tak zdarzyło. I spoko ;)

Mój mąz dziś na piłce. Ja tez wszytsko olewam choc powinnam isc spac...heh

reklama
frida27 pisze:
Kurcze Niania Fajarska łazienka.
Ja na górze też mam taką dużą ale jeszcze nic tam nie ma. Gołe tynki.

My na razie ieszkamy na dole a góra jest zamknięta i czeka na lepsze czasy.  :mad: niestety

My działkę mamy strsznie dużą i zupełnie jeszcze nie zagospodarowaną więc dużo pracy czeka mnie w ogródku.
No i ogrodzenia nie mamy i mogłabym tak jeszcze wymieniać i wymieniać ale i tak się cieszę ze już mieszkamy.

Na spacerki chodze do lasu i powietrze jest fajne takie wiejskie.  :laugh:
I super:-) Sama przyjemnosc takie urzadzanie. Mamy na to w koncu całe zycie. Ja tez bede sadzic sobie jakies roślinki na działce (choć póki co nie mam o tym bladego pojęciaheheh)

Do góry