reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

A ja dostałam samochód w pełni do swojej dyspozycji ;D Maż wreszcie dostał słzubowy i nareszcie jestem wolna i moge sobie jechać gdzie chce :) :) :) Strasznie sie cieszę.

reklama
No to dawaj tu do mnie na piweczko Nianiu ;) sama w domku siedzę z synową twoją.
A mojej mamie dziś pokazywałam swojego zięcia i powiedziała, że śliczny.

frida27 pisze:
Cześć babulki gadulki.

Alka budowa to samobójstwo lub rozwód.  ;D
My projekt wybieraliśmy chyba z rok. ale jak już się  przeprowadziliśmy to już sie nie pamięta tych wszystkich przebojów z tym związanych.
My mieliśmy bardzo ciężko bo nie mamy tu rodziny i wszystko sami musieliśmy dopilnować. Dobrze że mamy z Mariuszem podobny gust i ja jestem tolerancyjna więc nasz związek jakoś to przetrwał. Taka budowa to non stop podejmowanie decyzji związanych z dużymi kosztami więc trudnych zarazem.

Ja Igunie karmię piersią ale chyba pod koniec listopada wprowadzę już jakieś jabuszko i może jakieś wstępne zupki. Będzie to koniec piątego miesiąca. Nie wiem czy nie za szybko.?

Zgadzam sie z Fridzią choc nigdy wczesniej nie budowałam domu. Ale na czuja wiedziałam, ze o źle sie moze skończyć. Poza tym ten ciagły starch o to co sie dzieje na budowie, co wybrac, jak urzadzic, czy wyrobimy sie w budżecie który załozylismy...itd itp Jak dla mnie o za duzo stresu, choc racjonalnie wychodzi to napewno nieco taniej.
My dzieki Bogu mamy na oku ładny i bardzo zadbany domek ( a własciwie pół bliźniaka) na nowoczesnym amerykańskim osiedlu, z duzą działeczką (gdzie maks jak dobrze pójdzie na wiosne bedzie mógł fikać). Nawet w środku nie trzeba nic zmieniac, moze ewentualnie odmalujemy zeby było swiezo. A z czasem sobie bedziemy meblowac i urzadzac jnak bedziemy chcieli. To z rezsta chyba sama przyjemnosć. Jezu tam jest tak cudna okolica - tylko na spacery chodzic. Przy samym lesie kabackim. Wiecie co nie chce zapeszać ale wkleje wam chociaz zdjecie łazienki ::) tfu tfu
dscn82360px.jpg

Galeria dzieci mnie po prostu powala. Są niemożliwe.
A nadale jestem całym sercem zakochana w najładnijeszym łozbuziaku w naszej lipcowej rodzinie _ Maniowym Tymciu ;D

Nianiu zajeb... łazienka i podejrzewam że reszta też podobnie sie prezentuje, my na domek sie nie porywamy,teraz mieszkamy w domu a raczej w połówce bo drugą połowe brat męża zajmuje i mamy już tak dosyc tego wspólnego pomieszkiwania że szukamy mieszkania, ale to też pewnie potrwa

A dzisiaj to moja córcia pobiła rekord - musiałam ja przebierać 5 razy!!! Ona sie tak ślini że wiecznie ma mokry kaftanik pod brodą i rękawki do łokci można wykręcać ;D
a ja sama zostałam bo mąż w pracy, za mną prezentuje sie dumnie wielka sterta prasowania a ja ją olewam sikiem prostym i sobie z Wami pogaduszki urządzam ;D

NO i dziewuszki mam pytanie- zapomniałam wczoraj łyknąć tabletki antykoncepcyjnej i połknęłam dopiero dzisiaj dwie, a wczoraj tego teges i co? ma sie bać??

Kurcze Niania Fajarska łazienka.
Ja na górze też mam taką dużą ale jeszcze nic tam nie ma. Gołe tynki.

My na razie ieszkamy na dole a góra jest zamknięta i czeka na lepsze czasy. :mad: niestety

My działkę mamy strsznie dużą i zupełnie jeszcze nie zagospodarowaną więc dużo pracy czeka mnie w ogródku.
No i ogrodzenia nie mamy i mogłabym tak jeszcze wymieniać i wymieniać ale i tak się cieszę ze już mieszkamy.

Na spacerki chodze do lasu i powietrze jest fajne takie wiejskie. :laugh:

elfiko pisze:
A dzisiaj to moja córcia pobiła rekord - musiałam ja przebierać 5 razy!!! Ona sie tak ślini że wiecznie ma mokry kaftanik pod brodą i rękawki do łokci można wykręcać  ;D
a ja sama zostałam bo mąż w pracy, za mną prezentuje sie dumnie wielka sterta prasowania a ja ją olewam sikiem prostym i sobie z Wami pogaduszki urządzam  ;D

NO i dziewuszki mam pytanie- zapomniałam wczoraj łyknąć tabletki antykoncepcyjnej i połknęłam dopiero dzisiaj dwie, a wczoraj tego teges i co? ma sie bać??
Moim zdaniem luzik Elfiko z tą tabletką. W czasach kawalerskich w dobie całodobych imprez >:D nie raz mi się tak zdarzyło. I spoko ;)

Mój mąz dziś na piłce. Ja tez wszytsko olewam choc powinnam isc spac...heh

reklama
frida27 pisze:
Kurcze Niania Fajarska łazienka.
Ja na górze też mam taką dużą ale jeszcze nic tam nie ma. Gołe tynki.

My na razie ieszkamy na dole a góra jest zamknięta i czeka na lepsze czasy.  :mad: niestety

My działkę mamy strsznie dużą i zupełnie jeszcze nie zagospodarowaną więc dużo pracy czeka mnie w ogródku.
No i ogrodzenia nie mamy i mogłabym tak jeszcze wymieniać i wymieniać ale i tak się cieszę ze już mieszkamy.

Na spacerki chodze do lasu i powietrze jest fajne takie wiejskie.  :laugh:
I super:-) Sama przyjemnosc takie urzadzanie. Mamy na to w koncu całe zycie. Ja tez bede sadzic sobie jakies roślinki na działce (choć póki co nie mam o tym bladego pojęciaheheh)

Do góry