reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
witam dziewczynki.......
ale wczoraj padlam, juz po 21 lulalam jak bobasek, caly dzien chodzilam taka ztruta!!
dzieciaczki faktycznie urocze!!!!!az mi sie gebula cieszy jak sobie na nie patrze!!bardzo udany rocznik!!!!!!!!! ;D ;D ;D
..u nas z nowosci to tylko idacy zabek!!narazie jest mala kropeczka ale z dnia na dzien sie powieksza!!!!
Viola witamy u lipcowek
ale wczoraj padlam, juz po 21 lulalam jak bobasek, caly dzien chodzilam taka ztruta!!
dzieciaczki faktycznie urocze!!!!!az mi sie gebula cieszy jak sobie na nie patrze!!bardzo udany rocznik!!!!!!!!! ;D ;D ;D
..u nas z nowosci to tylko idacy zabek!!narazie jest mala kropeczka ale z dnia na dzien sie powieksza!!!!
Viola witamy u lipcowek
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
alka pisze:A ja to czasem tak sobie myślę że jakaś wyrodna matka ze mnie - zamiast się bawić z dzieckiem, grzechotać mu i takie tam, znaczy rozwijać pierworodnego i tak dalej, to ja tylko "dlaczego On nie śpi ??? " ;D ;D ;D
No to witaj Alka w klubie Ja tam nigdy nie czułam się stworzona do macierzyństwa, chociaż nie powiem, jak już poczułam zew natury, to o niczym innym nie moglam myslec. No i teraz Macka kocham najbardziej na świecie i staram sie jak moge. Ale tak na zdrowwy rozum podchodze do pewnych sprawi u nas nie ma ciaglego wyparzania smokow, mycia zabawek, ubranka prasuje tylko te najbardziej pogniecione .... Ale... uwaga uwaga - na forum gazeta.pl znalazłam klub wyrodnych matek ;D ;D ;D I okazuje sie, ze jest wiecej takich babek jak ja 8) Wreszcie poczulam sie normalna, hurra
Oczywiscie zastrzegam tu z reka na sercu, ze na lipcowym forum nadal jest najfajniej. Tam tylko tak czasem zajrze. W koncu tu jestesmy jak rodzina, prawda? W ogole mysle, ze jakies niezwykle kobietki sie tu w lipcówkowie zebrały. I mam podejrzenie, ze na innych wątkach nie powstały tak silne wiezi. Tez tak czujecie?
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
alka pisze:No i z mężuem mamy taki plan, że jak ta działka juz będzie duża, to dookoła krzaki zasadzimy i będziemy się ganiać na golasa 8) 8) 8) 8) To wtedy zrobimy u nas zlot lipcówek i sex wakacje grupowe 8) 8) 8) : :
zapisuje sie na liste!!! I mykam cwiczyc opone, zeby w trakcie tego berka ktos po glowie nią nie zarobil
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
hej Viola! Wklejaj zdjatka Twoje i malenstwa!!!
Rzeczywiscie zebraly sie tu super babeczki i wyjatkowa wiez nas polaczyla :laugh:. Ciekawe jak dlugo pociagniemy Ja nawet jak nie mam czasu poczytac musze ;D
Ja w sumie to tez nie moge sie nazwac super mamusia - nie nosze Jasia na raczka za czesto, pozwalam mu czasem poplakac, smoczki nie gotowane juz sa od hoho - wyparzam raz na jakis czas ;D, itp. Kocham go najbardziej na swiecie, ale staram sie w tym wszytskim odrobine siebie dostrzegac ;D
Ja w sumie to tez nie moge sie nazwac super mamusia - nie nosze Jasia na raczka za czesto, pozwalam mu czasem poplakac, smoczki nie gotowane juz sa od hoho - wyparzam raz na jakis czas ;D, itp. Kocham go najbardziej na swiecie, ale staram sie w tym wszytskim odrobine siebie dostrzegac ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
..fajne jestesmy, no bo fajny fajnego lubi!!!! ;D ;D :laugh: :laugh:
co do zabaw z Kuba, to ja tez sie przyznam, ze staram sie poswiecac mu duzo czasu, ale czasem to juz jestem tak zmeczona, ze nie daje rady i modle sie, zeby tylko podzedl juz spac!!!a jak jeszcze nie mialam dzidziusia to myslalam, ze bede ksztaltowac jego pschike, bawic sie uczyc go wszystkiego, ale teraz wiem, ze trzeba czasem dac spokoj z takimi rzeczami.......chyba na wszystko przyjdzie czas!!
co do zabaw z Kuba, to ja tez sie przyznam, ze staram sie poswiecac mu duzo czasu, ale czasem to juz jestem tak zmeczona, ze nie daje rady i modle sie, zeby tylko podzedl juz spac!!!a jak jeszcze nie mialam dzidziusia to myslalam, ze bede ksztaltowac jego pschike, bawic sie uczyc go wszystkiego, ale teraz wiem, ze trzeba czasem dac spokoj z takimi rzeczami.......chyba na wszystko przyjdzie czas!!
reklama
Lilka
Fanka BB :)
Alka rozwalasz mnie ;D ;D ;D ;D ;D ;D
a wiecie jak tak czytam o tych waszych planach mieszkaniowych to uwierzcie my z Karolem tez myslimy nad tym....
Niania piekna łazienka- elegancka powklejaj jeszcze zdjatka....poślinie się troche....plis nie odmawiaj mi ;D
ja uwielbiam piekne wnetrza,to pewnie przez to ze Waga jestem.........hehee ale problemy z waga tez mam ;D
musze wam powiedziec ze od czerwca 2006 bede pracowac w .....Hiszpani!!!!!
teraz sie ciesze ale jak bede musiala jechac to bede ryczec,Milenke i Karola bede musiala zostawic
praca bedzie na miesiac,i co drugi miesiac
np.czerwiec jade,lipiec wolny i tak w kolko
to jedyny sposob by zarobic kaske
marzy nam sie jednak slub z prawdziwego zdarzenia i mieszkanie lub domek....a najlepiej to wlasna dzialka i nowy domek....marzy sie marzy
a wiecie jak tak czytam o tych waszych planach mieszkaniowych to uwierzcie my z Karolem tez myslimy nad tym....
Niania piekna łazienka- elegancka powklejaj jeszcze zdjatka....poślinie się troche....plis nie odmawiaj mi ;D
ja uwielbiam piekne wnetrza,to pewnie przez to ze Waga jestem.........hehee ale problemy z waga tez mam ;D
musze wam powiedziec ze od czerwca 2006 bede pracowac w .....Hiszpani!!!!!
teraz sie ciesze ale jak bede musiala jechac to bede ryczec,Milenke i Karola bede musiala zostawic
praca bedzie na miesiac,i co drugi miesiac
np.czerwiec jade,lipiec wolny i tak w kolko
to jedyny sposob by zarobic kaske
marzy nam sie jednak slub z prawdziwego zdarzenia i mieszkanie lub domek....a najlepiej to wlasna dzialka i nowy domek....marzy sie marzy