reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

eliall pisze:
A za kilka lat wypadnie w lipcu i sierpniu i dopiero wtedy bedzie jazda i ciezko do wytrzymania.
łaaaa no to współczuje ::) Ale to dobrze, że w razie kłopotów mogłabyś przewrać taki post. No i gratuluję wytrzymałości :)

reklama
Co do temperatury to ja zawsze Maćkowi wietrzę przed spaniem i skręcam kaloryfer na minimum, tak że jest ok 19-20 stopni. Nad ranem jak go karmię to podkręcam :)

Gazeleczku ja weronike klade do rozka tzn z rozka juz wyrosła ale zawijak ja w kocyk tak na kształt rozka i przykrywam kołderką albo śpi w śpiworku i pod kocykiem, teżjej łapki wystają ale zawsze sprawdzam i ma ciepłe a ubieram ją na noc w body krótki rękaw, kaftanik i śpioszki bawełniane
ta temp nam pasuje bo wcześniej mała sie budziła i jeszcze miała zgrzane plecki a teraz tak jak Klaudia rano podkręcam kaloryfer i ok

znow mi zdech na chwile internet.
Gazelaczek ma racje ze jest problem z kupieniem biustonosza, jezeli sie jest szczuplym albo normalnym a ma sie tylko spore piersi. Mieszkam w Belgii i obcykalam tu fajny sklep z bielizna (znajduje tu ladniutkie biustonosze na moj biust).
Elfiko jestem polka muzulmanka, meza mam marokanczyka (chociaz obywatelstwo ma belgijsie bo sie tu urodzil), a islam wcale nie jest taki straszny jak go opisuja w gazetach i pokazuja w telewizji. w sumie to jest bardzo pokojowa religia i baaaaaaaaaaardzo podobna go chrzescijanstwa (tylko trzeba dokladnie ja poznac, ze tak powiem od podszewki). Niestety kilku wariatow wypacza ta religie.

Dziewczyny wasze dzieci jak jedza to sie poca?????? Rayyan podczas jedzenia jest caly mokry, a czasem nawet pot splywa kropelkami mu z glowki, no i nie wiem czy odziedziczyl to po tatusiu (moj maz jak je szybko albo cos goracego to tez sie poci), czy moze z nim cos nie tak.

Tusia pewnie ze Rayyanek ma fajnie ;D Czasem tak sie wtuli mocno i sie usmiecha, a czasem rachocze ze smiechu podczas jedzenia.
Jeszcze na samym poczatku, zaraz po urodzeniu moja 17sto letnia siostra byla u mnie i pewnego razu podczas karmienia stwierdzial ze moja piers jest wieksza od Rayyana glowy. Dziwnie sie wtedy poczulam.

dziewczyny na POgaduszkach w temacie 'czy nasze dzieci widza duchy'wypowiedzialam sie
jesli chcecie to przeczytajcie
w ten sposob dowiecie sie co wyprawialam jak bylam nastka hihihi

nie jest to nic strasznego i nie ma [chyba] wtym duchow ;D

reklama
Do góry