http://www.planetaislam.com/kobiety/maniery_meza.html to Elfiko dla Ciebie w ramach poznawania innej kultury. W razie czego mozesz postraszyc tym meza i powiedziec mu na przyklad ze moszukasz sobie jakiegos muzulmanina gdyby Ci za bardzo doskwieral
reklama
kaśka k
Fanka BB :)
podpisuję się pod Alki pytaniem nie pamiętam ale już kiedyś ktoś pisał coś o nawilżaczach jak któraś coś ma to napiszczie bo musze kupić a nie mam pojęcia które lepsze
mania
Gazelaczku u Maciejki to faktycznie moga byz zabki ktoresie wyrzynaja kurcze moja gaba tak jak zasypiala sama teraz nie pozwala sie odlozyc do lozeczka rozbudza sie i placza :-[ no a moj Tymul dostaje malpiego rozumu wrzeszczy w nieboglosy skacze po kanapie a przed chwila spadl na niego fotel : :-[
i to jestchyba punkt newralgiczny jesli chodzi o posiadanie dzieci rok po roku...ja od paru dni chce uciec...
kocham te moje dwa skarby ale daja mi ostatnio popalic
i to jestchyba punkt newralgiczny jesli chodzi o posiadanie dzieci rok po roku...ja od paru dni chce uciec...
kocham te moje dwa skarby ale daja mi ostatnio popalic
tusia25
Eliall mojej Majce też podczas jedzenia poci się główka, aż ma mokre te swoje nieliczne włoski na główce.
Co do ubierania na noc to ja swoją ubieram - body na krótki, skarpetki i na to śpioszki i wcale ja wtedy nie przykrywam, bo u nas tak gorąco, że ja w samej koszulce na ramiaczkach odkryta leże. Nieraz w samych bodach śpi, to wtedy ją przykrywam kocykiem. Pokój też jej wietrzę przed spaniem.
Dziś byłam na szczepieniu z kluską i lekarz mówiła, że nic tam w buzi jej nie widzi, no nie wiem moze mnie się wydaje.
Dziewczyny moja taka strachliwa jest - boji sie ludzi i innych pomieszczeń - co ja mam zrobic? Kurde na święta mają byc chrzciny to ona tam szału dostanie - tylę gęb, te krzyże - boje się tego. Chyba jej oczy zawiąże.
Co do ubierania na noc to ja swoją ubieram - body na krótki, skarpetki i na to śpioszki i wcale ja wtedy nie przykrywam, bo u nas tak gorąco, że ja w samej koszulce na ramiaczkach odkryta leże. Nieraz w samych bodach śpi, to wtedy ją przykrywam kocykiem. Pokój też jej wietrzę przed spaniem.
Dziś byłam na szczepieniu z kluską i lekarz mówiła, że nic tam w buzi jej nie widzi, no nie wiem moze mnie się wydaje.
Dziewczyny moja taka strachliwa jest - boji sie ludzi i innych pomieszczeń - co ja mam zrobic? Kurde na święta mają byc chrzciny to ona tam szału dostanie - tylę gęb, te krzyże - boje się tego. Chyba jej oczy zawiąże.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
eliall pisze:Jeszcze na samym poczatku, zaraz po urodzeniu moja 17sto letnia siostra byla u mnie i pewnego razu podczas karmienia stwierdzial ze moja piers jest wieksza od Rayyana glowy. Dziwnie sie wtedy poczulam.
Hi hi, ja podczas nawalu pokarmu to mialam taaaakie balony : Główki Maciusia to prawie że nie było widać przy moich kształtach
reklama