reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Nie wiem Alka co Ci powiedziec z tym kupami. Moje dziecie juz 4 dzien nie zrobilo zadnej, ale jak na razie jest zadowolone i nie nazeka, tylko baki okropnie smierdzace puszcza.

Gazelaczku u Maciejki to faktycznie moga byz zabki ktoresie wyrzynaja kurcze moja gaba tak jak zasypiala sama teraz nie pozwala sie odlozyc do lozeczka rozbudza sie i placza :-[ no a moj Tymul dostaje malpiego rozumu wrzeszczy w nieboglosy skacze po kanapie a przed chwila spadl na niego fotel ::) :-[
i to jestchyba punkt newralgiczny jesli chodzi o posiadanie dzieci rok po roku...ja od paru dni chce uciec...
kocham te moje dwa skarby ale daja mi ostatnio popalic :p

a..co do kupy to u maluszkow czasami tak jest ze to 5 dni moga nie robic....moze mama zjadla tez cos nowego? czasmi pomoc moga masaze brzuszka lub w ostatecznosci czopki glicerynowe

Eliall mojej Majce też podczas jedzenia poci się główka, aż ma mokre te swoje nieliczne włoski na główce.
Co do ubierania na noc to ja swoją ubieram - body na krótki, skarpetki i na to śpioszki i wcale ja wtedy nie przykrywam, bo u nas tak gorąco, że ja w samej koszulce na ramiaczkach odkryta leże. Nieraz w samych bodach śpi, to wtedy ją przykrywam kocykiem. Pokój też jej wietrzę przed spaniem.

Dziś byłam na szczepieniu z kluską i lekarz mówiła, że nic tam w buzi jej nie widzi, no nie wiem moze mnie się wydaje.

Dziewczyny moja taka strachliwa jest - boji sie ludzi i innych pomieszczeń - co ja mam zrobic? Kurde na święta mają byc chrzciny to ona tam szału dostanie - tylę gęb, te krzyże - boje się tego. Chyba jej oczy zawiąże.

eliall pisze:
Jeszcze na samym poczatku, zaraz po urodzeniu moja 17sto letnia siostra byla u mnie i pewnego razu podczas karmienia stwierdzial ze moja piers jest wieksza od Rayyana glowy. Dziwnie sie wtedy poczulam.

Hi hi, ja podczas nawalu pokarmu to mialam taaaakie balony  ::) Główki Maciusia to prawie że nie było widać przy moich kształtach  :p

ja zwarjuje ...wlasnie udalo mi sie Gabi odlozyc do lozeczka aTymul lata po domu i wrzeszczy i znowu ja obudzil :-[

reklama
Maniu ja nie wiem może to jakiś kolejny kryzys, bo moja Majka od dwóch dni strasznie marudna i nie chce spac, ani się bawic. Prawie cały czas muszę ja bujac w leżaczku i musi miec smoka bo inaczej to marudzi, lub płacze ::)

Do góry